Emel 24.04.16 23:03
« Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašování
White: jo, je tam TSI... to bude právě to překvapení za pár týdnů, zase bude o čem psát ;-)
Jinak jsem chtěl fotku komponovat na otevřenou kapotu s chybějící zvukovou izolací a nějakým nápisem "Kde mám dekl?" a případně ještě nějaké rýpnutí do rozvodů, ale nějak se mi nedařilo najít vhodný úhel záběru, tak jen tohle. -
Leg 24.04.16 09:10
« Re: Fotosoutěž - přihlašování
Kua a ja som sa zrovna po dlhej dobe chcel prihlásiť... a aj som mal vymyslený koncept, nachystaný vercajk, len som čakal na vhodnú príležitosť. Nejak som ale medzičasom stratil pojem o čase a momentálne som pár tisíc km od auta aj vercajku, takže zasa nič. :-( -
woody-alien 24.04.16 06:51
« Fotosoutěž - přihlašování
Připomínám zítřejší uzávěrku Fotosoutěže za Březen/Duben 2016. Téma je Moje auto a překvapení. Fotkama se to tady jen hemží :-| ale za sebe můžu říct, že nafoceno sice nemám, ale ideu ano a fotku jistě do uzávěrky přihlásím. Takto je prozatím přihlášen pouze věhlasný ladič podvozků Thomasino.
woody-alien 24.04.16 06:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ďžej Pí
wl: Přesně podle PZZ (první zásada znouzectnosti): Co v autě není, to se nepokazí. ;-) Dovedeno do důsledku by ovšem takto Ford měl přestat nabízet auta. >:-[] A kdyby to bylo na Zinovi aka BW, jistě by to tak i dopadlo. Jenže ten by zrušil i Seat a bůhvíkoho ještě. >:D

Eh... zrovna dneska jsem zkonstatoval, že co se týče některých věcí jsem tak o min. generaci dozadu. >:-[]