Thomasino 25.04.16 16:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašování
iudex - té spotřebě na okruhu rozhodně nevěř !! A zvláště u VW >:-[] >:-[]
Mě to po okruhu ukazuje sice průměr asi 27 litrů, ale když natankuji plnou a spočítám kolik kilometrů na okruhu ujedu (asi 2,5x 25min a 6-7 kol), tak mě vychází půměr kolem 40-50 litrů >:D Takže tvých 20 je hodně optimistických :-) Překvapivě kámošovi s Corvettou Z06 a atmosférickým osmiválcem to žere tak o čtvrtinu méně!
Tak jako kde máte ty fotky do fotosoutěže, bando!?? :-O -
iudex 25.04.16 11:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašování
Emel: zober eReSo na okruh a hanbiť sa za nízku spotrebu už nebudeš musieť. Mne za včerajší výlet na SK ring vyšla priemerka 12,2 l na sto, pričom tam som síce prišiel za klobúkových 6,3 l, zato na okruhu to bolo cez 20. ;-)
P.S. mexická telenovela s názvom "Iudexove gumy sa už určite zoderú" sa nekončí, gumy stále žijú a ešte minimálne jedno pokračovanie bude. >:-[] -
woody-alien 25.04.16 08:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašování
Leg: Pěkně. ;-)
Trochu mi to připomíná můj původní nápad, kdy jsem chtěl využít přezouvání na letní a hodit auto (vybral bych si to nejlehčí červené :-) ) na špalky. Jenže jsem to chtěl realizovat před nějakým ócéčkem a jako rekvizitu dát ještě plnej nákupní košík, no zkrátka se mi pak už do takové akce nechtělo.
edit: Leg, kde že to jsi ? Ty woe, tady právě začalo sněžit. To se mi snad zdá. -
Emel 25.04.16 08:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašování
No sláva :-) , trošku mi to připomíná jednu reklamu nějaké pojišťovny s prázdným parkovacím místem... :-)
PS: hele, dobře to děláš... taky bych manželce doma klíčky od auta nenechal, i když tam auto zůstává a já letím tisíce kilometrů daleko ;-)