iudex 27.04.16 09:48
« Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa (druhý pokus)
AudiRS6: paráda, chcem ho! :-) Ak som pokukoval po Focuse RS kvôli tej fascinujúcej dynamike a jazdným vlastnostiam, ale odrádzal ma ten dizajn (zadok a hlavne interiér), plus zvesti o jeho prehnanej tvrdosti, tak Clubsport S by bol úplne bez výhrad: výkon ako type R (a zrejme aj porovnateľná dynamika), avšak vizuálne (zvonku i zvnútra) bez najmenších pripomienok, predpokladám podvozkovo stále znesiteľné; po priostrení dizajnu oproti bežnému GTI je to ten ideálny kompromis a pre mňa dokonalý hotheč. Cena sa ale bude zrejme blížiť Rku (nemá síce 4motion, ale zato väčší výkon, plus exkluzivita limitovanej verzie), odhadujem 36000 evri.
Nekúpite niekto GTIP v super stave? >:D -
AUDIRS6 26.04.16 12:30
« Re: Re: Re: Prihlasujem sa (druhý pokus)
Hothatchistom zdar a Golfu GTI Clubsport zvlast:
;-)
iudex:
Ale ako vidim, tak podla tvojho aktualneho HH (jeho hlasky) si tento asi nezasluzis >:-[]
a este jedne EDIT: GOLF R400 / 420 FAKT ASI NEBUDE :
- zaujimave, ze hovoria, ze to bola R4, ktoru pre nich vyvijalo Audi, a ze motor ako taky sa v niecom pouzije...
dalsi edit: Cital som to aj na ich zdroji, a tam sa hovori len o motore rodiny EA 888 a tym je aj R5 2.5 TFSI, takze WCF v tom ma hokej. 8-s -
Emel 26.04.16 09:27
« Re: Prihlasujem sa (druhý pokus)
iudex: tady je potřeba věnovat se se pečlivě drobným jazykovým nuancím. Bad driver se dá přeložit jako "zlý řidič / vodič"... ale i v češtině a slovenštině to má trošku jiný význam, v angličtině to může mít oba významy. Ve tvém případě se přikláním k českému významu - Pozor, zlý řidič! ;-) -
iudex 26.04.16 08:10
« Prihlasujem sa (druhý pokus)
Tak na druhý pokus sa to snáď podarí (ono cez mobil mi to nikdy poriadne nejde).
Takže prihlasujem svoju núdzovku s názvom: Elektronika stráži všetko.
Woody tu už spomínal, že Golf má systém detekcie únavy vodiča, ktorý upozorní unaveného vodiča, že by si mal odpočinúť. Mňa zase Golf prekvapil systémom, o ktorom som ani netušil, že tam je: IDDS - systém detekcie neschopného vodiča a po jednej zbabranej zákrute na Slovakiaringu mi palubný PC zahlásil toto: [odkaz]
Thomasino 25.04.16 16:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlašování
iudex - té spotřebě na okruhu rozhodně nevěř !! A zvláště u VW >:-[] >:-[]
Mě to po okruhu ukazuje sice průměr asi 27 litrů, ale když natankuji plnou a spočítám kolik kilometrů na okruhu ujedu (asi 2,5x 25min a 6-7 kol), tak mě vychází půměr kolem 40-50 litrů >:D Takže tvých 20 je hodně optimistických :-) Překvapivě kámošovi s Corvettou Z06 a atmosférickým osmiválcem to žere tak o čtvrtinu méně!
Tak jako kde máte ty fotky do fotosoutěže, bando!?? :-O