Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Emel 29.04.16 15:17
« Hlasování
Hlasuju:
- Leg: líbí se mi provedení té fotky, kompozice
- PleaseSmile: tady si naopak myslím, že tomu orientace na výšku neprospěla a ten vršek s dírou od vrat je tam navíc... ale jinak se mi to líbí, i s tou mašličkou
- WhiteLabel: u bronzu jsem váhal, ale nakonec... ten plyšák působí fakt překvapeně :-) -
Emel 28.04.16 21:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa (druhý pokus)
To po tobě ani nikdo nechce, to vlákno je jen reakce na "V rámci rychlých časů na okruhu a na Nordschleife by to chtělo odlehčený Clubsport S ve třídvířku s DSG". ... pokud bych si měl tipnout, tak pokud se Clubsport pokusí o rekord na NS, tak to bude v manuálu. -
Thomasino 28.04.16 14:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa (druhý pokus)
Ono s tím řazením je to složitější problém samozřejmě, jde o to jak to ve které zatáčce zrovna vyjde, jsou místa kde musím až skoro k omezovači, protože mám plné ruce práce s volantem v zatáčce, někdy musíš ve druhé části zatáčky už přeřadit. Proto mě někdy přijde lepší začít na vyšším kvaltu (pokud je tam hodně krouťáku), vyhnout se řazení v zatáčce a možné ztráte gripu při přeřazení, když člověk tlačí na pilu >:-[]
Postupně to s koučem ladíme, základ je mít před zatáčkou ten stupeň, na který tu zatáčku z většiny projedeš. Když přeřadíš na výjezdu tak to nevadí, ale řadit kolem apexu by bylo samozřejmě špatně >:-[]
Aneb učit se, učit se, učit se...
IUDEX - v neděli jestli bude hezky, tak jedu k vám na SKR znovu ;-) -
iudex 28.04.16 12:52
« Hlasujem
Tak aby som nezabudol pri tom všetkom kecaní na fotosúťaž:
Thomasino: pekná fotka, prekvapenie (aj keď v Tvojom prípade avizované a vopred prezradené) v podobe nastaviteľných tlmičov a pružín Meggie iste poteší. Len to doladiť tak, aby časy išli dolu. ;-) Kvitujem technickú kvalitu, ostrosť, nasvietenie.
Emel: vtipná narážka na známu kauzu, navyše do vlastných radov. Zase ale trošku absentuje to prekvapenie a i ten kryt motora si aspoň handrou mohol prebehnúť. ;-)
Leg: to boli sťažnosti: nemám nafotené, som ďaleko od domu a bum, takáto parádna fotka. Pre mňa jasný víťaz, spĺňa ako požiadavky témy (také prekvapenie by nik nechcel zažiť), ako aj u Teba tradičnej kvality prevedenia, páči sa mi kompozícia i práca s hĺbkou ostrosti.
PleaseSMILE: tiež vydarené, keď už nedostaneš prekvapenie v podobe ozajstného 1er, musí postačiť model 1:43. >:D
woody: opäť prekvapenie, ktoré by si nik neželal, téma 100%, akurát to vizuálne nemá taký impakt, skôr dokumentačná foto.
white label: ono by dosť pomohlo, keby si uviedol, že ten snežný muž s vypúlenými sovími očami má byť v skutočnosti tá povestná opica, čo nevidí-nepočuje-nepovie; takto sa to dosť ťažko háda (notabene keď nemá zakryté oči).
----------------------
1. Leg
2. PleaseSMILE
3. Thomasino -
iudex 28.04.16 12:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prihlasujem sa (druhý pokus)
Ohľadom radenia súhlasím s AudiRS6-om (človeče zmeň si nick, nech sa to dá vyslovovať a skloňovať), pri akcelerácii na maximum je dôležitý výkon a jeho priebeh. GTI má maximum výkonu od 4700 do 6200 otáčok, ja točím do 6-6,5 tisíca a viem, že keď preradím vyššie, stále budem mať k dispozícii maximálny výkon. Kdežto keby som radil povedzme pri 5000 ot., tak po preradení sa už dostanem do pásma nižšieho výkonu a potom podľa môjho názoru strácam.
P.S: Ako správne naznačil Leg, patrilo by sa hlasovať.

1. Leg - 15 bodů
2. iudex - 12 bodů
3. Emel - 9 bodů
a dále...
please SMILE - 5 bodů
white label, woody-alien po 3 bodech
Thomasino - 1 bod
Nechtěl bych se mýlit, ale myslím, že pro Lega je to premiérové vítězství. ;-) Takže velká gratulace. Zbylým dvěma na bedně samozřejmě taky. :yes: