Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 02.05.16 16:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
iudex - však já si dal úkol pod 2:35 >:-[] :-)
...ale ještě ladíme podvozek, teď je předek tužší, ale zdvih je asi moc měkký a není to vyvážené. Bude to asi na dlouho, zlatý Megane R.S. 275 Trophy s Ohlins tlumiči a několika nastaveními přímo od Renaulst Sport pro dané auto a pneu Michelin Cup 2...
P.S.: A k těm gumám, slyšel jsi Honzu, že nejlepší je mít druhou sadu kol a na nich semislicky, že to lépe funguje a nemáš pak žmolky na gumách ;-) -
AUDIRS6 02.05.16 15:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Tak potom ok, vidim, ze tu kazim zabavu... :*) 8-s
V kazdom pripade si mal teda stastie, lebo viem si to zivo predstavit... :-|
btw: 2:37..., co bolo chladno, ze si nevedel dostat gumy na teplotu, alebo co je za problem ? Sice som nepozeral konkretne casy konkretnych aut, ale tvoja Megie s 300 kobylami a dobrym obutim a poladenym podvozkom by uz mala ist pod 2:35...ci ? -
Thomasino 02.05.16 15:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Ty woe, já to samozřejmě vím !! :-) To byla kontrolní otázka pro ostatní. Ale vlajky byly až když jsem byl v kačírku a jedna MX5 (kterou jsem chvilku před tím předjel) ve smyku kousek od nás >:-[]
Jinak já nedostal smyk, jen to mohlo vypadat jako klasické probrždění, protože jsem brzdil s kolama rovně jak se tam má, mohli to poznat až vzápětí po smyku MX5 co se otočila do protisměru a naštěstí zastavila kousek před námi. Ještě že jim to tam nejede, nemají takovou maximálku přes 200 jako já, jsou lehčí a tudíž nedokloužou tak daleko >:-[] >:D -
AUDIRS6 02.05.16 15:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Ty nevies co je cerveno-zlta ???!!!!
To je vlajka na pozor, zvysene nebezpecie koli necistote-oleju na trati !
Takze ak uvideli vysledok - 2 auta v kacirku koli olejovej skvrne, tak to muselo prist !
Keby boli marshali vsimavejsi, tak uz zacnu po tvojom smyku s cerveno-zltymi ! :-!
Thome, Thome..., ako jazdis zavody, ked nepoznas takuto dolezitu vlajku ? :-O :*) -
Thomasino 02.05.16 15:12
« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Bully - sraz v pátek odpoledne platí :yes:
Já jel včera zase "pro změnu" 2 hodiny na Slovakiaring, abych konečně s 300 koníky zkusil nějaký čas a rozhodl se, zda si zajet za týden závod CarboniaCupu nebo ne. Nakonec z toho byl čas 2:37,27 což sice ujde, ale mohlo by to být lepší. Tohle by na ty upravené M3 E46 ve skupině v Carbonii nestačilo, možná na předposlední místo dle loňských výsledků a 3 by byly zase přede mnou >:-[] Ještě se rozmyslím, ale možná to pojmu jako testování a ladění podvozku, protože tam bude kámoš s Corvettou a náš mechanik, který mě s tím pomůže, taky s přehazováním kol. Projistotu jsem objednal přední kotouče a Michelin Cup 2 na předek ;-)
Jinak včera ve druhé jízdě jsem hned na konci prvního kola skončil v kačítku v poslední zatáčce, páč mi to uklouzlo na oleji, dalšímu za mnou také, vzápětí vlajky žluté, červeno-žluté čtverce (kontrolní otázka, co to znamená??), po chvilce červené. A mě zase odtáhl traktor a cestou zpět přes Blavu a po dálnici jsem vysypával slovenský štěrk..
Jinak gartulace LEG-ovi za vítězství a ostatním na bedně také! >:-[] :'-( -
AUDIRS6 02.05.16 12:02
« Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
iudex:
>:D - nie, vek mam cca "primerany" >:-[] , aj ked to niekedy z mojeho verbalneho prejavu tazko odhadnut, resp. lahko odhadnut nizsi, ale je to tym, ze proste rad pustam emocie na spacir. :-)
okruhy... No, ono sa asi stala chyba kedysi hoooodne daaaavno - proste som si zivot asi blbo naplanoval - najskor hojno, a teraz...nieee, nie to co by tu vychadzalo, ale je pravda, ze zrovna poslednych par rokov mi moje pracovne "vytazenie" neumoznuje si planovat svoj aktualny zivot zrovna podla predstav... :-!
V lete by sa mala uzavriet jedna dost vazna zalezitost, ktoru ked zvladnem, budem uz mat o dost viac volneho casu a nebudem musiet byt v takej pohotovosti. Potom bude cas aj na nejake tie "xxx-ringy"... ;-)
Sam som zvedavy, ze ako sa moje schopnosti zhorsili, lebo na beznych cestach som sa uz tiez hoooodne ukludnil, takze nejaky ten trening v bezpeci okruhu nezaskodi. Obcasne treningy na prazdnych letiskach - to je proste malo.
A ked sa budem citit vo forme, napisem Thomasinovi, nech prijde s tou hrkalkou >:-[] , ze je cas, urobit na nej nejaky poriadny cas ( tak ako to bolo mojim zvykom "za mlada" ).
a tak... -
-
iudex 02.05.16 09:39
« Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Leg: gratulácia, víťazstvo bolo zaslúžené.
Ono je veľmi ťažko odhadnúť šance fotky na úspech, ja som tiež s tohtomesačnou núdzovkou nerátal s veľa bodmi a zrazu druhé miesto, naopak inokedy sa s fotkou vyhrám, myslím si, jak super a potom ani len pódium. Tak to moc s oslavou neprežeň, aby nebol ďalší crash nad Ukrajinou. >:-[]
Bully: tak konečne si vzal Lotusa tam, kam patrí (a nie na 1000 km štreku po diaľnici). Aj keď sa teoreticky zdá, že dlhý a rýchly NBR praje výkonným autám, verím, že si tam pár hothečov vyprášil. >:D Mňa naposledy na SK ringu tiež predbehol jeden Elise, v zákrute mu to držalo ako prilepené.
AudiRS6: tak Ty si skončil s okruhmu skôr, ako sme s nimi my ostatní začali; to už si taký... veterán? ;-) -
Bully_ 02.05.16 00:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.
Nejde o okruhy jako takove, ale konkretne o NS v kombinaci s timhle autem, s CTR jsem tam uz neco najezdil. Mensi a technicke okruhy mu mozna sedi vic, ale i na Ringu funguje vyborne.
Ale neboj, mluvi a pise se tam porad nemecky :-) a jde o Brunchen. -
AUDIRS6 02.05.16 00:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.
Po 8 rokoch co som tam bol na posledy, ches po mne aby som ti presne odpovedal ? >:D
Uz som asi stary, hlava derava, ale keby som sa blizil a videl tie cedule pri ceste, vedel by som ti povedat... ;-) - teda pokial sa nic nezmenilo: teraz je to na 99% v ruskych rukach, tak mozno by som musel lustit tu azbuku, ale s tou tiez zrovna ja problem nemam ( pri mojich catych cestach na "vychod"...)
A neboj, niesi ostuda, poznam 2 ludi, ktori maju podobne "kompetentne" naradie a este tam neboli ani raz ! :*) -
woody-alien 01.05.16 20:21
« Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
wl: Právě. Legovy pěkné fotky už vícekrát aspirovaly na prvenství, jenže vždycky se našel někdo (a nechci ti sahat do svědomí >:-[] , i když samozřejmě nejen ty), kdo nakonec jeho fotku odsunul z prvního místa. Ani se nemusím dívat do galerie a vzpomenu na tu "rytířskou" s mečem, odhalování z pod modré plachty, foto-kaskádu z Moje cesta k úspěchu, převtělení do "nejlepšího českého kompaktu" i30 :-) nebo 1-er narvanou dřevem. Tu jsem mimochodem nedávno posílal mariachimu jako důkaz, že na vožení dřeva z lesa opravdu X1 nepotřeboval. >:-[]
Zkrátka - Leg si to bezpochyby za svoji snahu a um konečně zasloužil. :yes: -
Leg 01.05.16 18:45
« Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Jupí, ja som vyhral! Áno, je to prvýkrát, po štyri a pol roku snahy (aj keď, hlavne v poslednej dobe nie moc intenzívnej, treba uznať). Ale ako sa hovorí, kto si počká ten sa dočká. A môžem potvrdiť to, čo hovoria všetci: prvýkrát to je úplne iné ako si človek predstavuje. Čakal som, že k víťazstvu ma dovezie technicky aj umelecky vybrúsený majsterštyk, auto zobrazené z ideálneho uhla, krásne farby, dokonalá kompozícia a téma vystihnutá tak výstižne a vtipne, že hneď po uverejnení fotky sa v rôznych kútoch Česko-Slovenska (+ jeden v Luxemburgu) budú za počítačom váľať od smiechu podobne postihnutí jedinci. Namiesto toho nastala krutá realita - do cieľa ma doniesla mobilová núdzovka upravená za 30 sekúnd na iPade. A ani to auto tam nakoniec nie je, iba to minimálne minimum, aby sa naplnila litera pravidiel.
Ale čo už, víťazstvo je víťazstvo a história sa viac nepýta. Idem sa opiť.