Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.05.16  16:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Inak pre zaujímavosť som zistil, že ten chalan so žltým RS Trophy (vcela) je z našej dediny. Svet je malý...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.16  16:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

iudex - však já si dal úkol pod 2:35 >:-[] :-)
    ...ale ještě ladíme podvozek, teď je předek tužší, ale zdvih je asi moc měkký a není to vyvážené. Bude to asi na dlouho, zlatý Megane R.S. 275 Trophy s Ohlins tlumiči a několika nastaveními přímo od Renaulst Sport pro dané auto a pneu Michelin Cup 2...
    P.S.: A k těm gumám, slyšel jsi Honzu, že nejlepší je mít druhou sadu kol a na nich semislicky, že to lépe funguje a nemáš pak žmolky na gumách ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.05.16  15:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

No a mňa tu s mojím úplne sériovým 230k autom na cestných gumách úkoluje časom 2:43 min. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 02.05.16  15:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Tak potom ok, vidim, ze tu kazim zabavu... :*) 8-s
    V kazdom pripade si mal teda stastie, lebo viem si to zivo predstavit... :-|
    btw: 2:37..., co bolo chladno, ze si nevedel dostat gumy na teplotu, alebo co je za problem ? Sice som nepozeral konkretne casy konkretnych aut, ale tvoja Megie s 300 kobylami a dobrym obutim a poladenym podvozkom by uz mala ist pod 2:35...ci ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.16  15:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Ty woe, já to samozřejmě vím !! :-) To byla kontrolní otázka pro ostatní. Ale vlajky byly až když jsem byl v kačírku a jedna MX5 (kterou jsem chvilku před tím předjel) ve smyku kousek od nás >:-[]
    Jinak já nedostal smyk, jen to mohlo vypadat jako klasické probrždění, protože jsem brzdil s kolama rovně jak se tam má, mohli to poznat až vzápětí po smyku MX5 co se otočila do protisměru a naštěstí zastavila kousek před námi. Ještě že jim to tam nejede, nemají takovou maximálku přes 200 jako já, jsou lehčí a tudíž nedokloužou tak daleko >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 02.05.16  15:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Ty nevies co je cerveno-zlta ???!!!!
    To je vlajka na pozor, zvysene nebezpecie koli necistote-oleju na trati !
    Takze ak uvideli vysledok - 2 auta v kacirku koli olejovej skvrne, tak to muselo prist !
    Keby boli marshali vsimavejsi, tak uz zacnu po tvojom smyku s cerveno-zltymi ! :-!

Thome, Thome..., ako jazdis zavody, ked nepoznas takuto dolezitu vlajku ? :-O :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.16  15:12

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Bully - sraz v pátek odpoledne platí :yes:
    Já jel včera zase "pro změnu" 2 hodiny na Slovakiaring, abych konečně s 300 koníky zkusil nějaký čas a rozhodl se, zda si zajet za týden závod CarboniaCupu nebo ne. Nakonec z toho byl čas 2:37,27 což sice ujde, ale mohlo by to být lepší. Tohle by na ty upravené M3 E46 ve skupině v Carbonii nestačilo, možná na předposlední místo dle loňských výsledků a 3 by byly zase přede mnou >:-[] Ještě se rozmyslím, ale možná to pojmu jako testování a ladění podvozku, protože tam bude kámoš s Corvettou a náš mechanik, který mě s tím pomůže, taky s přehazováním kol. Projistotu jsem objednal přední kotouče a Michelin Cup 2 na předek ;-)
    Jinak včera ve druhé jízdě jsem hned na konci prvního kola skončil v kačítku v poslední zatáčce, páč mi to uklouzlo na oleji, dalšímu za mnou také, vzápětí vlajky žluté, červeno-žluté čtverce (kontrolní otázka, co to znamená??), po chvilce červené. A mě zase odtáhl traktor a cestou zpět přes Blavu a po dálnici jsem vysypával slovenský štěrk..

Jinak gartulace LEG-ovi za vítězství a ostatním na bedně také! >:-[] :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 02.05.16  12:16

Leg, congrats! Konečně vyhrál někdo od nás, jak by AudiRS6 řekl. >:D >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 02.05.16  12:02

« Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

iudex:
    >:D - nie, vek mam cca "primerany" >:-[] , aj ked to niekedy z mojeho verbalneho prejavu tazko odhadnut, resp. lahko odhadnut nizsi, ale je to tym, ze proste rad pustam emocie na spacir. :-)
    okruhy... No, ono sa asi stala chyba kedysi hoooodne daaaavno - proste som si zivot asi blbo naplanoval - najskor hojno, a teraz...nieee, nie to co by tu vychadzalo, ale je pravda, ze zrovna poslednych par rokov mi moje pracovne "vytazenie" neumoznuje si planovat svoj aktualny zivot zrovna podla predstav... :-!
    V lete by sa mala uzavriet jedna dost vazna zalezitost, ktoru ked zvladnem, budem uz mat o dost viac volneho casu a nebudem musiet byt v takej pohotovosti. Potom bude cas aj na nejake tie "xxx-ringy"... ;-)
    Sam som zvedavy, ze ako sa moje schopnosti zhorsili, lebo na beznych cestach som sa uz tiez hoooodne ukludnil, takze nejaky ten trening v bezpeci okruhu nezaskodi. Obcasne treningy na prazdnych letiskach - to je proste malo.
    A ked sa budem citit vo forme, napisem Thomasinovi, nech prijde s tou hrkalkou >:-[] , ze je cas, urobit na nej nejaky poriadny cas ( tak ako to bolo mojim zvykom "za mlada" ).
    a tak...
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.05.16  11:09

iudex:
    Lotusem po okruzich jezdim, jenom proste jeste neprobehl Ring. Myslel jsem, ze to slo pochopit >:D Dalnice jsou vyjimkou, i kdyz i na ten Ring to je 150-160 km tam a pak zpet.
    Exige S240 zere Golfy i na rovinkach ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.05.16  09:39

« Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Leg: gratulácia, víťazstvo bolo zaslúžené.
    Ono je veľmi ťažko odhadnúť šance fotky na úspech, ja som tiež s tohtomesačnou núdzovkou nerátal s veľa bodmi a zrazu druhé miesto, naopak inokedy sa s fotkou vyhrám, myslím si, jak super a potom ani len pódium. Tak to moc s oslavou neprežeň, aby nebol ďalší crash nad Ukrajinou. >:-[]
    Bully: tak konečne si vzal Lotusa tam, kam patrí (a nie na 1000 km štreku po diaľnici). Aj keď sa teoreticky zdá, že dlhý a rýchly NBR praje výkonným autám, verím, že si tam pár hothečov vyprášil. >:D Mňa naposledy na SK ringu tiež predbehol jeden Elise, v zákrute mu to držalo ako prilepené.
    AudiRS6: tak Ty si skončil s okruhmu skôr, ako sme s nimi my ostatní začali; to už si taký... veterán? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.05.16  00:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.

Nejde o okruhy jako takove, ale konkretne o NS v kombinaci s timhle autem, s CTR jsem tam uz neco najezdil. Mensi a technicke okruhy mu mozna sedi vic, ale i na Ringu funguje vyborne.
    Ale neboj, mluvi a pise se tam porad nemecky :-) a jde o Brunchen.
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 02.05.16  00:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.

Po 8 rokoch co som tam bol na posledy, ches po mne aby som ti presne odpovedal ? >:D
    Uz som asi stary, hlava derava, ale keby som sa blizil a videl tie cedule pri ceste, vedel by som ti povedat... ;-) - teda pokial sa nic nezmenilo: teraz je to na 99% v ruskych rukach, tak mozno by som musel lustit tu azbuku, ale s tou tiez zrovna ja problem nemam ( pri mojich catych cestach na "vychod"...)
    A neboj, niesi ostuda, poznam 2 ludi, ktori maju podobne "kompetentne" naradie a este tam neboli ani raz ! :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.05.16  00:14

« Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.

Takova odpoved se neuznava, konkretne? >:D
    Pavouci se jinak nevedou ani na normalnich silnicich. Jsem ostuda, s Exigem jsem tam byl uplne poprve, ale pujde to, funguje i v Zelenem Pekle :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 02.05.16  00:04

« Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.

NR NS ? ;-)
    Bol si vyhnat pavukov z vyfukov ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 01.05.16  23:53

« Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5.

Sraz v Brne porad plati, ani dneska jsem auto neroztriskal, :-! Dokazete lokalizovat foto? [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.05.16  22:45

w-a
    Jasně, že jo, právě se taky divím, že se mu to povedlo až teď...
    Prostě nejsou všichni jako Gott a třeba Žbirka taky není špatný zpěvák... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.05.16  20:21

wl: Právě. Legovy pěkné fotky už vícekrát aspirovaly na prvenství, jenže vždycky se našel někdo (a nechci ti sahat do svědomí >:-[] , i když samozřejmě nejen ty), kdo nakonec jeho fotku odsunul z prvního místa. Ani se nemusím dívat do galerie a vzpomenu na tu "rytířskou" s mečem, odhalování z pod modré plachty, foto-kaskádu z Moje cesta k úspěchu, převtělení do "nejlepšího českého kompaktu" i30 :-) nebo 1-er narvanou dřevem. Tu jsem mimochodem nedávno posílal mariachimu jako důkaz, že na vožení dřeva z lesa opravdu X1 nepotřeboval. >:-[]

Zkrátka - Leg si to bezpochyby za svoji snahu a um konečně zasloužil. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.05.16  19:36

« Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Leg
    Přiznám se, že jsem vůbec netušil, že je to tvoje premiérové vítězství, dyť sakra zas tak špatně nefotíš...
    >:-[] ;-) :yes:
    A opít se konečně přijeď ke mně...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.05.16  18:45

« Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Jupí, ja som vyhral! Áno, je to prvýkrát, po štyri a pol roku snahy (aj keď, hlavne v poslednej dobe nie moc intenzívnej, treba uznať). Ale ako sa hovorí, kto si počká ten sa dočká. A môžem potvrdiť to, čo hovoria všetci: prvýkrát to je úplne iné ako si človek predstavuje. Čakal som, že k víťazstvu ma dovezie technicky aj umelecky vybrúsený majsterštyk, auto zobrazené z ideálneho uhla, krásne farby, dokonalá kompozícia a téma vystihnutá tak výstižne a vtipne, že hneď po uverejnení fotky sa v rôznych kútoch Česko-Slovenska (+ jeden v Luxemburgu) budú za počítačom váľať od smiechu podobne postihnutí jedinci. Namiesto toho nastala krutá realita - do cieľa ma doniesla mobilová núdzovka upravená za 30 sekúnd na iPade. A ani to auto tam nakoniec nie je, iba to minimálne minimum, aby sa naplnila litera pravidiel.

Ale čo už, víťazstvo je víťazstvo a história sa viac nepýta. Idem sa opiť.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…