AUDIRS6 03.05.16 21:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Cov:
To uz niekto FFRS niekto zmeral na brzde a zistil, ze 10 koni chyba ? >:D
Dnes niekto zavesil v nejakej diskusii ( asi pod tym FFRS ) video z topspeedu.sk a videl som to kolo 2:34:9 . Stazoval si, ze uz asi nieje v 100% kondicke, lebo to bol novinarsky kusok, ktory uz par tyzdnov novinarske jazdenia odsluzil, takze asi brzdy uz mali najlepsie za sebou, a stazoval sa, ze aj tak brzdil trochu predcasne...
Takze pre ( podla jeho slov ) o 200kg lahsi FWD konkurenti na tom mozu byt aj s mensim vykonom lepsie.
Toz, hrajte na tie ruky ! >:-[] :yes: -
Thomasino 03.05.16 21:41
« Re: Nové téma - Květen 2016
BULLY - OHLEDNĚ SRAZU V PÁTEK ODPOLEDNE OD 17,30 - Kolik bude lidí? Máš někde rezervaci v restauraci? Já jen že na okruhu v Brně startuje v 17,30 celkem zajímavý závod KTM X-BOW BATTLE, kde jedou i dva známý z RTR Projects, tak jestli se tam nejet podívat, nebo nedat sraz v 17,20 tam, pokecat při závodu a pak jet do té restaurace ;-) :-) Je to evrospká série a tento víkend je v Brně. V sobotu ve 13,30 je druhý závod.
woody-alien 03.05.16 06:49
« Nové téma - Květen 2016
Takže bylo vybráno nové téma pro Květen 2016.
MOJE AUTO A PŘEDSUDKY
Přihlašování začne 15.5.2016. Řekl bych, že je to hodně povedené téma a na téma předsudků si každý z nás pro svoje auto(a) snadno něco najde.
Emel by mohl zkusit již zlidovělé označení třetí generace "chalupářského snu" [odkaz]
white label najde inspiraci pro jízdní vlastnosti Audi přímo ve svém kraji [odkaz]
vrtulkáři mají jistě své zkušenosti se škatulkováním do jisté kategorie řidičů [odkaz]
no a já třeba zase do jisté kategorie majitelů [odkaz] >:D
Thomasino 02.05.16 22:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Ohlins nejsou špatné v těch verzích Trophy, Trophy-R a rozlučkové CUP-S :-)
ALe v Renaultu mi je nebyli schopni za 3 týdny nacenit, takže nic. Navíc ty KW Clubsport jsou s možností nastavení odklonů a dvoucestný, prostě více možností. Ale taky to bude složitější s nastavením setupu.
Jinak ke včerejšku, teď jsem kouknul na video a to rychlé kolo (stejně jako další dvě), byly s nějaký předjížděním a malým zdržením, takže ono to k těm 2:35 až 36 půjde ;-) -
Leg 02.05.16 22:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Thom - človeče, KWčka sa ešte ani neohriali a tebe už srdce piští po ohlinsoch, nie je na toto nejaká diagnóza? ;-) >:D A tie nové (kolkáte už- stíhaš to vôbec zjazdiť?) gumy a kotúče ani nekomentujem... >:-[] Mal by si si zobrať príklad odo mňa - ja som tento rok menil zadné gumy po štyroch sezónach, predné ešte chvíľu vydržia. Fakt! :-) -
Thomasino 02.05.16 18:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
To je něco za neco. V chladnějším počasí dobře fungují turbomotory, ale zase méně lepí gumy. Musí se to sejít. Je fakt, že nejepší čas 2:36,58 jsem zajel v celkem chladném počasí kolem 10 stupňů v říjnu na RacingWheels >:-[] -
Thomasino 02.05.16 16:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Alex? >:D
Včera tam byl taky. Koukali jsme na jeho brzdové desky, už je má kaput, potřebuje nové, tak ani nešel jezdit. Ale aspoň nám schoval naše věci k sobě do kufru, hodný kluk..
Jinak já včera poprvé zkusil desky Ferodo Uno (poměrně nová směs) a spokojenost :-!
P.S.: Jinak včera na SK ringu tento mazlík. Moooc pěkný, musel jsem si Meginu vedle něj vyfotit :-)
Thomasino 02.05.16 16:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
iudex - však já si dal úkol pod 2:35 >:-[] :-)
...ale ještě ladíme podvozek, teď je předek tužší, ale zdvih je asi moc měkký a není to vyvážené. Bude to asi na dlouho, zlatý Megane R.S. 275 Trophy s Ohlins tlumiči a několika nastaveními přímo od Renaulst Sport pro dané auto a pneu Michelin Cup 2...
P.S.: A k těm gumám, slyšel jsi Honzu, že nejlepší je mít druhou sadu kol a na nich semislicky, že to lépe funguje a nemáš pak žmolky na gumách ;-) -
AUDIRS6 02.05.16 15:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Tak potom ok, vidim, ze tu kazim zabavu... :*) 8-s
V kazdom pripade si mal teda stastie, lebo viem si to zivo predstavit... :-|
btw: 2:37..., co bolo chladno, ze si nevedel dostat gumy na teplotu, alebo co je za problem ? Sice som nepozeral konkretne casy konkretnych aut, ale tvoja Megie s 300 kobylami a dobrym obutim a poladenym podvozkom by uz mala ist pod 2:35...ci ? -
Thomasino 02.05.16 15:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Ty woe, já to samozřejmě vím !! :-) To byla kontrolní otázka pro ostatní. Ale vlajky byly až když jsem byl v kačírku a jedna MX5 (kterou jsem chvilku před tím předjel) ve smyku kousek od nás >:-[]
Jinak já nedostal smyk, jen to mohlo vypadat jako klasické probrždění, protože jsem brzdil s kolama rovně jak se tam má, mohli to poznat až vzápětí po smyku MX5 co se otočila do protisměru a naštěstí zastavila kousek před námi. Ještě že jim to tam nejede, nemají takovou maximálku přes 200 jako já, jsou lehčí a tudíž nedokloužou tak daleko >:-[] >:D -
AUDIRS6 02.05.16 15:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Ty nevies co je cerveno-zlta ???!!!!
To je vlajka na pozor, zvysene nebezpecie koli necistote-oleju na trati !
Takze ak uvideli vysledok - 2 auta v kacirku koli olejovej skvrne, tak to muselo prist !
Keby boli marshali vsimavejsi, tak uz zacnu po tvojom smyku s cerveno-zltymi ! :-!
Thome, Thome..., ako jazdis zavody, ked nepoznas takuto dolezitu vlajku ? :-O :*) -
Thomasino 02.05.16 15:12
« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků
Bully - sraz v pátek odpoledne platí :yes:
Já jel včera zase "pro změnu" 2 hodiny na Slovakiaring, abych konečně s 300 koníky zkusil nějaký čas a rozhodl se, zda si zajet za týden závod CarboniaCupu nebo ne. Nakonec z toho byl čas 2:37,27 což sice ujde, ale mohlo by to být lepší. Tohle by na ty upravené M3 E46 ve skupině v Carbonii nestačilo, možná na předposlední místo dle loňských výsledků a 3 by byly zase přede mnou >:-[] Ještě se rozmyslím, ale možná to pojmu jako testování a ladění podvozku, protože tam bude kámoš s Corvettou a náš mechanik, který mě s tím pomůže, taky s přehazováním kol. Projistotu jsem objednal přední kotouče a Michelin Cup 2 na předek ;-)
Jinak včera ve druhé jízdě jsem hned na konci prvního kola skončil v kačítku v poslední zatáčce, páč mi to uklouzlo na oleji, dalšímu za mnou také, vzápětí vlajky žluté, červeno-žluté čtverce (kontrolní otázka, co to znamená??), po chvilce červené. A mě zase odtáhl traktor a cestou zpět přes Blavu a po dálnici jsem vysypával slovenský štěrk..
Jinak gartulace LEG-ovi za vítězství a ostatním na bedně také! >:-[] :'-(

on board: [odkaz]
310 PS / 380 Nm, o 30 kg lehčí než Clubsport, 400 ks, jen v manuálu a se třemi dveřmi. Cupra měla myslím NS za 7:58.
A pak že VW dělá nudný auta. :-! :yes: