Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 04.05.16  11:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Clubsport S - 7:49

Anebo Clubsport s retrofitted díly z CS S. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.16  10:47

« Re: Re: Re: Re: Re: GTI Clubsport S - 7:49

Na to ti samozřejmě stačí 5-ti dvéřový běžný GTI Performance 230 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.05.16  10:46

« Re: Re: Re: Re: GTI Clubsport S - 7:49

Tom: ad "na to, na co má být, je praktický dost". Práve v tom je chyba lávky, hotheč nemá byť výhradne na okruhové jazdenie. Hotheč je na bežné cesty do práce či na nákup, s deťmi do školy, s rodinou na výlet atp., plus ten okruh cez víkend. Ak to zvláda len to posledné, nie je to hotheč.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 04.05.16  10:25

« Re: Re: Re: Re: GTI Clubsport S - 7:49

To je sice pěkný, ale kam dáš třetího člověka?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.16  09:48

« Re: Re: Re: GTI Clubsport S - 7:49

Také se mě líbí přístup VW s GTI CS-S :yes: Honda o tom 2 roky kecá, pak to zajede s autem co není seriové a proto jí to nikdo nepočítá >:D (teda pokud to VW bude s tou klecí i prodávat!).
    Jediné malinké mínus je X-krát zmiňované řízení u koncernu, který u takového auta na okruhy není zrovna nejkomunikativnější a je to škoda. Pak tomu autu musíš více slepě důvěřovat, než že by jsi vše cítil přes zadek a volant. Ale skvělý počin s tímto Golfíkem, taky by se mi líbil, to se nebojím přiznat.
    iudex - proč by takové auto nemohlo být praktické? Na to, na co má být, je praktický dost. Viz. foto ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
    Dáš do kufru 4 kola se semislicky, 3 tašky na týdenní dovolenou na Nordschleife, v jedné samozřejmě helmy, boty a rukavice >:-[] My takto budeme cestovat již za 4 týdny na Nurburgring. Těsím se!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.05.16  08:27

« Re: Re: GTI Clubsport S - 7:49

Paráda, nudný dôchodcovský Golf prišiel, videl a zvíťazil, vyprášiac kožuchy všetkým rešpektovaným petrolheadským snom. Za to bez ďalšieho veľký :yes:
    Na druhej strane (ako správne podotkol wl) auto bez zadných sedačiek a s trubkovým rámom už ťažko možno označiť za hotheč, je to len hot, nie hatch, jednoducho tu nie je tá praktická stránka charakterizujúca hotheč a odlišujúca ho od športiakov. Takže to beriem iba ako imagemakera, ktorý snáď umlčí raz a navždy hejterov (aj keď miestny Hondaklub na čele s Fokingom je dosť zaslepený). ;-) Pre mňa zostáva top hothečom "normálny" Clubsport.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.05.16  07:05

« Re: GTI Clubsport S - 7:49

pS: To abych si letěl koupit samolepku s mapkou NS a okázale ji na Golfíka lípnul. >:-[]
    Jenže stejně jako jsem to zlehčoval u M-RS, Cupry nebo C-TR, tak ani teď "ve vlastní stáji" mi to žíly netrhá. Co se mi ale líbí je ten přístup. Žádný dlouhý kecy, tiskovky a PR....prostě udělat auto a zajet rekord. Tečka. :yes:

No a k té tvojí poslední větě....však se v diskusích ještě dozvíš věci, to se neboj. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.05.16  01:27

« Re: GTI Clubsport S - 7:49

Čas 0,39 s pod 7:50 je skvělý. Vždycky jsem tvrdil, že udělat podobně (obdoba "extraCUPových" verzí MRS) zaměřený hh je pro VW "pouze" otázkou vůle (a peněz pochopitelně). GTI má 40 let, tak to prostě udělali, aniž by to několik let dopředu okecávali.
    Je to limitka, takže těm 400ks bude zřejmě odpovídat i cena.
    V prvním odkazu se tvrdí, že se bude CSS nabízet pouze v bílé, červené a černé, stejně jako úplně první GGTI, ten ale začínal pouze se dvěma barvami, červenou Mars a stříbrnou Diamant.

P.S. Pro iudexe to nebude (jen 3dv., navíc bez zadních sedaček), takže spíš klasický Clubsport s 5 dveřmi? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 04.05.16  00:36

« GTI Clubsport S - 7:49

info: [odkaz] [odkaz]
    on board: [odkaz]

310 PS / 380 Nm, o 30 kg lehčí než Clubsport, 400 ks, jen v manuálu a se třemi dveřmi. Cupra měla myslím NS za 7:58.

A pak že VW dělá nudný auta. :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 03.05.16  22:16

«  Sraz Brno- park. u Campusu, patek 6.5. 17:30

Thomasino:
    protoze dojede jeste nekdo dalsi, nebudeme cas srazu uz menit. Zavolame si, kdybys byl na okruhu, potkame se tam pozdeji (na tom Masarykaci). Na takovou akci se chceme nakouknout taky! Stejne pojedeme okolo.
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 03.05.16  21:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Cov:
    To uz niekto FFRS niekto zmeral na brzde a zistil, ze 10 koni chyba ? >:D

Dnes niekto zavesil v nejakej diskusii ( asi pod tym FFRS ) video z topspeedu.sk a videl som to kolo 2:34:9 . Stazoval si, ze uz asi nieje v 100% kondicke, lebo to bol novinarsky kusok, ktory uz par tyzdnov novinarske jazdenia odsluzil, takze asi brzdy uz mali najlepsie za sebou, a stazoval sa, ze aj tak brzdil trochu predcasne...
    Takze pre ( podla jeho slov ) o 200kg lahsi FWD konkurenti na tom mozu byt aj s mensim vykonom lepsie.
    Toz, hrajte na tie ruky ! >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.05.16  21:41

« Re: Nové téma - Květen 2016

BULLY - OHLEDNĚ SRAZU V PÁTEK ODPOLEDNE OD 17,30 - Kolik bude lidí? Máš někde rezervaci v restauraci? Já jen že na okruhu v Brně startuje v 17,30 celkem zajímavý závod KTM X-BOW BATTLE, kde jedou i dva známý z RTR Projects, tak jestli se tam nejet podívat, nebo nedat sraz v 17,20 tam, pokecat při závodu a pak jet do té restaurace ;-) :-) Je to evrospká série a tento víkend je v Brně. V sobotu ve 13,30 je druhý závod.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.05.16  06:49

« Nové téma - Květen 2016

Takže bylo vybráno nové téma pro Květen 2016.

MOJE AUTO A PŘEDSUDKY

Přihlašování začne 15.5.2016. Řekl bych, že je to hodně povedené téma a na téma předsudků si každý z nás pro svoje auto(a) snadno něco najde.

Emel by mohl zkusit již zlidovělé označení třetí generace "chalupářského snu" [odkaz]
    white label najde inspiraci pro jízdní vlastnosti Audi přímo ve svém kraji [odkaz]
    vrtulkáři mají jistě své zkušenosti se škatulkováním do jisté kategorie řidičů [odkaz]
    no a já třeba zase do jisté kategorie majitelů [odkaz] >:D

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.16  22:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Ohlins nejsou špatné v těch verzích Trophy, Trophy-R a rozlučkové CUP-S :-)
    ALe v Renaultu mi je nebyli schopni za 3 týdny nacenit, takže nic. Navíc ty KW Clubsport jsou s možností nastavení odklonů a dvoucestný, prostě více možností. Ale taky to bude složitější s nastavením setupu.
    Jinak ke včerejšku, teď jsem kouknul na video a to rychlé kolo (stejně jako další dvě), byly s nějaký předjížděním a malým zdržením, takže ono to k těm 2:35 až 36 půjde ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 02.05.16  22:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Thom - človeče, KWčka sa ešte ani neohriali a tebe už srdce piští po ohlinsoch, nie je na toto nejaká diagnóza? ;-) >:D A tie nové (kolkáte už- stíhaš to vôbec zjazdiť?) gumy a kotúče ani nekomentujem... >:-[] Mal by si si zobrať príklad odo mňa - ja som tento rok menil zadné gumy po štyroch sezónach, predné ešte chvíľu vydržia. Fakt! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.16  18:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

To je něco za neco. V chladnějším počasí dobře fungují turbomotory, ale zase méně lepí gumy. Musí se to sejít. Je fakt, že nejepší čas 2:36,58 jsem zajel v celkem chladném počasí kolem 10 stupňů v říjnu na RacingWheels >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 02.05.16  18:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Thomasino
    Neříkám že to nepůjde ;-) ....zapomněl si ještě na jednu proměnou... chladnější počasí, aby ty naše turba dobře dýchala...třeba dneska by to byl ideál :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.16  18:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Ale půjde, vsadíš se? ;-) Ale začínám se bát, že to bude chtít štěstí na souhru několika okolností, jako dobré rozpoložení řidiče, správný výběr a tlaky v pneu a taky štěstí na minimální provoz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 02.05.16  17:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

AUDIRS6

2:35 dal nový focus s 340K a 440nm.....tak že s meganem na, nebo pod 2:35 to tak lehce nepůjde ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.16  16:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Alex? >:D
    Včera tam byl taky. Koukali jsme na jeho brzdové desky, už je má kaput, potřebuje nové, tak ani nešel jezdit. Ale aspoň nám schoval naše věci k sobě do kufru, hodný kluk..
    Jinak já včera poprvé zkusil desky Ferodo Uno (poměrně nová směs) a spokojenost :-!

P.S.: Jinak včera na SK ringu tento mazlík. Moooc pěkný, musel jsem si Meginu vedle něj vyfotit :-)
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…