woody-alien 09.05.16 14:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30
wl: Anebo obráceně. Bully si tak v klídku jede na minisraz a jak jeho Lotusáka zmerčí smečka znuděných miliardářů....hele, ty woe, neměli jsme vyrážet až za hodinu ? no nic, to je jedno, nasedat a za ním... >:D
Bully: >:-[] :yes: -
Bully_ 09.05.16 13:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30
Jsi prisny a nerozumis legraci. Ale bylo nám fajn, ne? :-) A ted zpatky k reseni cervenych linek ve svetlometech u sportovnich vozu! :yes:
Taky kdo by se bavil s nezodpovednymi burzoaznimi milionari, ohrozujicimi zivoty, zdravi a mravni hodnoty nasich zen, muzu a deti [odkaz] (1. auto v 1. videu) >:D -
šmoula nešika 07.05.16 17:41
« Re: Re: Re: GGTI
WL: tipnout typ :-)
No G60 byla určitě jednou z významných inovací, co se přeplňování týče, minimálně svou aplikací v širším modelovém spektru.
A u verze G60 Limited (nevím, jestli i nějaké homologované Rallye) pokrokový pohon všech kol, čímž dala základ pozdějšímu eRku. :-)
Samozřejmě uznávám, že na konci 80. let už třeba Lancie prodávala v duchu módy „rallyových GT“ technicky velmi vyspělé HF Integrale (dokonce včetně zajímavých konstrukcí podvozku a obtoku turbodmychadla). Jen pak holt koncern Fiat udělal na začátku 90. let několik taktických chyb, kdy zachráněné Alfě a Lancii spíše uškodil, než pomohl. -
šmoula nešika 07.05.16 12:00
« Re: GGTI
WL: To „typnout“ byl záměr? :-) Myslím, že pro spoustu lidí (obzvláště z bývalé Jugoslávie) je velkou klasikou Mk2 16V s BBS koly. Byť pro normální ježdění, ať už denní či okruhové, určitě není tou nejracionálnější volbou (jakože o dost těžší kastle než u jedničky a o dost menší bezpečnost než u trojky).
P. S. Kdyby měly připadat v úvahu i limitované edice GTI, tak opět body pro dvojku, protože přelomové G60. :-) -
SrandistaSK 06.05.16 23:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30
Takze to opat skoncilo podla ocakavani, za MACZ sa stretol masivny pocet 3 (!) aut... Fakt by ma zaujimalo, co je take zabavne na tom plkat len a iba na internete, ze co je to, coho sa vsetci internetovi diskuteri tak boja, ked sa zacne riesit stretko v realite... Toto mi asi zostane navzdy skryte... -
boost. 05.05.16 22:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Clubsport S - 7:49
wl
A furt nic, viď... >:-[]
P.S.: Dnes jsem viděl na parkovišti moc pěkný Mk1 Golf v kabrioletu - přesně tenhle, jen s černým vnitřkem; měl(a) to navoněný. :-) [odkaz]

Aneb, jak se stát vůdcem "smečky" a dozvědět se to až ve večerních zprávách..., případně rovnou na policii. >:-[] ;-)