Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.05.16  22:46

« Re: Re: Tak ať se můžete zase čemu smát

Já jsem mechanikovi říkal, že dáme dozadu dolů zpátky jedno kolo na místo rezervy, že je to hodně vzadu a úplně dole, že by to možná pomohlo >:-[] >:-[]
    Nechtěl :-(
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 11.05.16  22:44

« Re: Tak ať se můžete zase čemu smát

:-)
    toz gut. A kedze ti spolujazdkyna pomohla vyvazit auto svojimi 50 (?) kilami vpravo vpredu, zober si, ako by ti mohol pomoct napr. taky wl, keby sedel vzadu v strede ( by si mu tam dorobil nejaku provizornu naklapaciu sedacku )a pred kazdou zatackou by sa naklanal na vnutornu stranu zatacky ! >:D To by bolo hadam rekordne kolo od Meganu coupe RS cup celkovo ! >:D >:D >:D >:D
    Tak si ho dohodni, zaplat... >:-[] ;-)
    wl odpustí ( dúfam ) ... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.05.16  22:23

« Tak ať se můžete zase čemu smát :-)

Druhý závod CarboniaCupu v pondělí 9.5. na Slovakiaringu (druhé kolo jsem vystřihnul aby to nebylo moc dlouhé), na konci čtvrtého kola však pozdní brždění a kačírek :-)
    Před tím znovu pěkný souboj s bílou 330i, kdy mě nejdříve trochu ujela, já ji dojel a předjel, ale o kolo později jsem to kačírkem ukončil...
    [odkaz]
    Mnohem zajímavější pak bude video z prvního závodu, kdy jsem zaspal na startu, pak je nechal v první zatáčce raději jet, protože jsem byl uprostřed chumlu aut a nechtěl jsem si to nechat rozbít. Následně jsem dojel a předjel 4 auta, vč. zase bílé 330i (ale za chvilku mě to vrátila), se kterou jsme si pěkně zazávodili. Také Scirocco R a novou Hondu Civic Type-R, obě z mé skupiny B4...
    A ještě zatím moje BEST KOLO 2:36,41 z SK ringu, zajeté v prvním tréninku se spolujezdkyní a plnou nádrží (asi lepší vyvážení se spolujezdkyní, ve druhé zatáčce se dá jet rychleji, as 170 místo 165)
    [odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.05.16  14:03

« Re: Re: Re: Re: Re: GGTI

Ad najlepšie GTI v histórii: Povedal by som, že praotec, zakladateľ rodu čiže 1. generácia, ale keďže to tu podsúva wl ako majiteľ 5. generácie, tak možno tá. ;-)
    Za mňa jednoznačne posledný GTI Clubsport, výkonovo a dynamicky na úrovni najlepších predokoliek a pritom na rozdiel od silnejšieho S stále plnohodnotný praktický heč.
    Btw. neprekvapivo sa GTI rôznych generácií vyskytuje aj v najsevernejšom hlavnom meste sveta Reykjavíku. Ale inak tam dominujú full size SUV a off-roady, mnohé z nich v úprave super truck: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 10.05.16  12:54

« Re: GGTI

Za mě Mk7 R s bodykitem GTI a motorem z Mk5 R32.

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.05.16  00:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30

• « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 09.05.16  18:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30

Bully:
    tak tomu hovorim stat sa celebritou zo dna na den, proti svojej vôli ! >:D
    teda ty mozno nie, ale auticko uz celebrita je. :-)

• « 00 Reagovat !

foto SrandistaSK

SrandistaSK 09.05.16  18:41

Bully: Myslis, ze zrovna ja tie uvodzovky potrebujem? ;-)

Kazdopadne je vidiet, ze sme to v Luxe prepiskli. Nemali sme tu Ring nalepku lepit uz u teba. Takto ta samozrejme na iDnese bez problemov zmercili ako nezodpovedneho burzoazneho milionara >:D

Ja som to inteligentne nalepil az v Brne a videl si, ze som bol v cajku, nikde na videu som sa neobjavil ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.16  14:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30

w-a
    Aneb, jak se stát vůdcem "smečky" a dozvědět se to až ve večerních zprávách..., případně rovnou na policii. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.05.16  14:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30

wl: Anebo obráceně. Bully si tak v klídku jede na minisraz a jak jeho Lotusáka zmerčí smečka znuděných miliardářů....hele, ty woe, neměli jsme vyrážet až za hodinu ? no nic, to je jedno, nasedat a za ním... >:D

Bully: >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 09.05.16  14:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30

SrandistaSK:
    proboha, zapomnel jsem tam dat uvozovky a spoustu smajliku, abys to s tim mym osocenim nevzal vazne >:D

wl:
    presne tak, "soukroma dovolena", aby mne k vydajum za Hilton nedosla jeste i nejaka pokuta :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.16  13:50

Bully
    Takže tys vlastně přijel s nimi a ten mini sraz byl jen alibistická zástěrka... >:-[]
    Nedá se nic dělat, jdeš okamžitě na hatelist! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 09.05.16  13:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30

Jsi prisny a nerozumis legraci. Ale bylo nám fajn, ne? :-) A ted zpatky k reseni cervenych linek ve svetlometech u sportovnich vozu! :yes:

Taky kdo by se bavil s nezodpovednymi burzoaznimi milionari, ohrozujicimi zivoty, zdravi a mravni hodnoty nasich zen, muzu a deti [odkaz] (1. auto v 1. videu) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.16  13:44

« Re: Re: Re: Re: GGTI

šn
    tip/tipnout
    Ale mě by spíš (místo jazykového rozboru daného slova) zajímal názor na obsah toho videa, třeba woodyho, iudexe a dalších.
  • « 20 Reagovat !

foto SrandistaSK

SrandistaSK 08.05.16  18:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30

To je sice pravda, ale ten chalan so stvrtym autom nebol z MACZ ;-)

Kazdopadne tu mate par fotiek, ako dokaz, ze aj ked sa to moze zdat neuveritelne, tak aj ludia z MACZ sa vedia stretnut inde ako na diskusnom fore.

[odkaz] [odkaz] [odkaz]
  • 20 Reagovat !

foto Emel

Emel 07.05.16  20:08

« Fotka

Mám pro vás jednu fotku z Leedsu, líbila se mi atmosféra...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 07.05.16  17:41

« Re: Re: Re: GGTI

WL: tipnout typ :-)
    No G60 byla určitě jednou z významných inovací, co se přeplňování týče, minimálně svou aplikací v širším modelovém spektru.
    A u verze G60 Limited (nevím, jestli i nějaké homologované Rallye) pokrokový pohon všech kol, čímž dala základ pozdějšímu eRku. :-)

Samozřejmě uznávám, že na konci 80. let už třeba Lancie prodávala v duchu módy „rallyových GT“ technicky velmi vyspělé HF Integrale (dokonce včetně zajímavých konstrukcí podvozku a obtoku turbodmychadla). Jen pak holt koncern Fiat udělal na začátku 90. let několik taktických chyb, kdy zachráněné Alfě a Lancii spíše uškodil, než pomohl.
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 07.05.16  14:17

« Re: Re: Re: GGTI

lebo mala polovicu z E-Laderu uz vtedy...? >:D ;-)
    Keby na to nahodili este E-motor... :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.05.16  13:53

« Re: Re: GGTI

šn
    To tYpnout nebyl záměr, jen menší noční zkrat... :*) ;-)
    S drtivou většinou toho, co tam padlo, souhlasím.
    G60ku jsem měl v Corradu, v čem měla být přelomová?
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 07.05.16  12:00

« Re: GGTI

WL: To „typnout“ byl záměr? :-) Myslím, že pro spoustu lidí (obzvláště z bývalé Jugoslávie) je velkou klasikou Mk2 16V s BBS koly. Byť pro normální ježdění, ať už denní či okruhové, určitě není tou nejracionálnější volbou (jakože o dost těžší kastle než u jedničky a o dost menší bezpečnost než u trojky).

P. S. Kdyby měly připadat v úvahu i limitované edice GTI, tak opět body pro dvojku, protože přelomové G60. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…