Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
AUDIRS6 11.05.16 22:44
« Re: Tak ať se můžete zase čemu smát
:-)
toz gut. A kedze ti spolujazdkyna pomohla vyvazit auto svojimi 50 (?) kilami vpravo vpredu, zober si, ako by ti mohol pomoct napr. taky wl, keby sedel vzadu v strede ( by si mu tam dorobil nejaku provizornu naklapaciu sedacku )a pred kazdou zatackou by sa naklanal na vnutornu stranu zatacky ! >:D To by bolo hadam rekordne kolo od Meganu coupe RS cup celkovo ! >:D >:D >:D >:D
Tak si ho dohodni, zaplat... >:-[] ;-)
wl odpustí ( dúfam ) ... ;-) -
Thomasino 11.05.16 22:23
« Tak ať se můžete zase čemu smát :-)
Druhý závod CarboniaCupu v pondělí 9.5. na Slovakiaringu (druhé kolo jsem vystřihnul aby to nebylo moc dlouhé), na konci čtvrtého kola však pozdní brždění a kačírek :-)
Před tím znovu pěkný souboj s bílou 330i, kdy mě nejdříve trochu ujela, já ji dojel a předjel, ale o kolo později jsem to kačírkem ukončil...
[odkaz]
Mnohem zajímavější pak bude video z prvního závodu, kdy jsem zaspal na startu, pak je nechal v první zatáčce raději jet, protože jsem byl uprostřed chumlu aut a nechtěl jsem si to nechat rozbít. Následně jsem dojel a předjel 4 auta, vč. zase bílé 330i (ale za chvilku mě to vrátila), se kterou jsme si pěkně zazávodili. Také Scirocco R a novou Hondu Civic Type-R, obě z mé skupiny B4...
A ještě zatím moje BEST KOLO 2:36,41 z SK ringu, zajeté v prvním tréninku se spolujezdkyní a plnou nádrží (asi lepší vyvážení se spolujezdkyní, ve druhé zatáčce se dá jet rychleji, as 170 místo 165)
[odkaz] >:-[] -
iudex 10.05.16 14:03
« Re: Re: Re: Re: Re: GGTI
Ad najlepšie GTI v histórii: Povedal by som, že praotec, zakladateľ rodu čiže 1. generácia, ale keďže to tu podsúva wl ako majiteľ 5. generácie, tak možno tá. ;-)
Za mňa jednoznačne posledný GTI Clubsport, výkonovo a dynamicky na úrovni najlepších predokoliek a pritom na rozdiel od silnejšieho S stále plnohodnotný praktický heč.
Btw. neprekvapivo sa GTI rôznych generácií vyskytuje aj v najsevernejšom hlavnom meste sveta Reykjavíku. Ale inak tam dominujú full size SUV a off-roady, mnohé z nich v úprave super truck: [odkaz] -
SrandistaSK 09.05.16 18:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30
Bully: Myslis, ze zrovna ja tie uvodzovky potrebujem? ;-)
Kazdopadne je vidiet, ze sme to v Luxe prepiskli. Nemali sme tu Ring nalepku lepit uz u teba. Takto ta samozrejme na iDnese bez problemov zmercili ako nezodpovedneho burzoazneho milionara >:D
Ja som to inteligentne nalepil az v Brne a videl si, ze som bol v cajku, nikde na videu som sa neobjavil ;-) -
woody-alien 09.05.16 14:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30
wl: Anebo obráceně. Bully si tak v klídku jede na minisraz a jak jeho Lotusáka zmerčí smečka znuděných miliardářů....hele, ty woe, neměli jsme vyrážet až za hodinu ? no nic, to je jedno, nasedat a za ním... >:D
Bully: >:-[] :yes: -
-
Bully_ 09.05.16 13:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30
Jsi prisny a nerozumis legraci. Ale bylo nám fajn, ne? :-) A ted zpatky k reseni cervenych linek ve svetlometech u sportovnich vozu! :yes:
Taky kdo by se bavil s nezodpovednymi burzoaznimi milionari, ohrozujicimi zivoty, zdravi a mravni hodnoty nasich zen, muzu a deti [odkaz] (1. auto v 1. videu) >:D -
-
šmoula nešika 07.05.16 17:41
« Re: Re: Re: GGTI
WL: tipnout typ :-)
No G60 byla určitě jednou z významných inovací, co se přeplňování týče, minimálně svou aplikací v širším modelovém spektru.
A u verze G60 Limited (nevím, jestli i nějaké homologované Rallye) pokrokový pohon všech kol, čímž dala základ pozdějšímu eRku. :-)
Samozřejmě uznávám, že na konci 80. let už třeba Lancie prodávala v duchu módy „rallyových GT“ technicky velmi vyspělé HF Integrale (dokonce včetně zajímavých konstrukcí podvozku a obtoku turbodmychadla). Jen pak holt koncern Fiat udělal na začátku 90. let několik taktických chyb, kdy zachráněné Alfě a Lancii spíše uškodil, než pomohl. -
šmoula nešika 07.05.16 12:00
« Re: GGTI
WL: To „typnout“ byl záměr? :-) Myslím, že pro spoustu lidí (obzvláště z bývalé Jugoslávie) je velkou klasikou Mk2 16V s BBS koly. Byť pro normální ježdění, ať už denní či okruhové, určitě není tou nejracionálnější volbou (jakože o dost těžší kastle než u jedničky a o dost menší bezpečnost než u trojky).
P. S. Kdyby měly připadat v úvahu i limitované edice GTI, tak opět body pro dvojku, protože přelomové G60. :-)

Nechtěl :-(