Covenant 15.05.16 20:42
« Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
Emel
Tak to jsem nějak přehlíd a vidím to až si to napsal...Já si spíš všimnul toho utopeného zadního kola. Jinak tady u nás jezdí podobně modrý jako máš RS a na živo to není špatná, ale samozřejmě do toho krásného konceptu to má daleko...
Edit:
tak malá upoutávka na zítřejší slovenský test( běžné cesty i závodní okruh slovakiaring se závodníkem Štofi Rosinou)...údajně poradí i jak ho jezdit, tak jsem na to zvědavý. [odkaz]
white label 13.05.16 18:19
« Re: Re: OT: MX-5
Máš smůlu, já v ní už seděl, psal jsem tu o tom. "Nasoukal" jsem se v pohodě (byla stažená střecha), problém je při sezení, kromě čouhající hlavy, chybí prostor pro pravé koleno.
Takové dětské autíčko, třeba pro Mojita ideální.
Kdyby k tomu nabízeli šlapadla, tak to koupím 9ti leté dceři, místo mechanického jezdícího koně. -
iudex 13.05.16 15:02
« OT: MX-5
Dostal som pozvánku na prezentáciu Mazdy MX-5, uvidím, či sa mi podarí sa s ňou zviezť, každopádne si naživo vyskúšam, či sa do nej vôbec zmestím, alebo by bola pre mňa použiteľná len s otvorenou strechou a výhľadom ponad rám predného skla. >:D Hlavná cena je MX-5 na celé leto, to by sa chodilo do práce s vetrom vo vlasoch! :-) -
Thomasino 12.05.16 10:23
« Re: Re: Tak ať se můžete zase čemu smát
Buď tam mohu brzdit na 100m a držet se vlevo, nebo na 90m a mít nasměrovaný čumák více ke středu zatáčky, ale tohle bylo prostě blbě! :-O :'-(
Ale druhé video bude výrazně akčnější, tím jak jsem se nechal před první zatáčkou raději předjet a skončil poslední (nepočítám starou Hondu Civic 1,6i), tak jsem pak postupně předjel Alfu GTV V6, nový CTR, pak Scirocco R a pak se dotahoval na tu bílou 330i s pravostranným řízením (což je asi trochu výhoda na podobném okruhu). Pak ji předjel, blokoval na konci cílovky, stejně mě předjela, držel jsem se jí za zadkem a říkal si, že v posledním kole v poslední zatáčce bych jí to tam mohl zase poslat na vnitřek, tak koukám kolik kol chybí do konce a ejhle, mávají konec! >:D Navíc tam bude nahoře pohled zadní kamery, jako že zpětné zrcátko :-) -
iudex 12.05.16 10:11
« Re: Tak ať se můžete zase čemu smát
Tom: to bolo pekné, už si šiel celkom na limite. Ale ten výlet do štrku, to bolo jasne neskoré brzdenie, ja už pri značke 150 intenzívne brzdím a Ty si tam ešte stále zrýchľoval, brzdiť na 50ke je samozrejme neskoro, na takej krátkej dráhe ubrzdí možno Radical s 500 kilami, nie autá našej hmotnosti. -
AUDIRS6 11.05.16 22:52
« Re: Re: Re: Tak ať se můžete zase čemu smát
tak aspon zbastli ten ostrek intercooleru. Ja som ho zbastlil tak, ze bol komplet cely odoberatelny a fungovalo to a rozidiel ( na 115 PS seriovych ) som citil. Tebe to urobi mozno aj 15-20 PS a kedze nas ring je taky aky je, tak by si sa len vdaka tomuto mohol dostat kludne pod tyh 2:35... ;-) -
AUDIRS6 11.05.16 22:44
« Re: Tak ať se můžete zase čemu smát
:-)
toz gut. A kedze ti spolujazdkyna pomohla vyvazit auto svojimi 50 (?) kilami vpravo vpredu, zober si, ako by ti mohol pomoct napr. taky wl, keby sedel vzadu v strede ( by si mu tam dorobil nejaku provizornu naklapaciu sedacku )a pred kazdou zatackou by sa naklanal na vnutornu stranu zatacky ! >:D To by bolo hadam rekordne kolo od Meganu coupe RS cup celkovo ! >:D >:D >:D >:D
Tak si ho dohodni, zaplat... >:-[] ;-)
wl odpustí ( dúfam ) ... ;-) -
Thomasino 11.05.16 22:23
« Tak ať se můžete zase čemu smát :-)
Druhý závod CarboniaCupu v pondělí 9.5. na Slovakiaringu (druhé kolo jsem vystřihnul aby to nebylo moc dlouhé), na konci čtvrtého kola však pozdní brždění a kačírek :-)
Před tím znovu pěkný souboj s bílou 330i, kdy mě nejdříve trochu ujela, já ji dojel a předjel, ale o kolo později jsem to kačírkem ukončil...
Mnohem zajímavější pak bude video z prvního závodu, kdy jsem zaspal na startu, pak je nechal v první zatáčce raději jet, protože jsem byl uprostřed chumlu aut a nechtěl jsem si to nechat rozbít. Následně jsem dojel a předjel 4 auta, vč. zase bílé 330i (ale za chvilku mě to vrátila), se kterou jsme si pěkně zazávodili. Také Scirocco R a novou Hondu Civic Type-R, obě z mé skupiny B4...
A ještě zatím moje BEST KOLO 2:36,41 z SK ringu, zajeté v prvním tréninku se spolujezdkyní a plnou nádrží (asi lepší vyvážení se spolujezdkyní, ve druhé zatáčce se dá jet rychleji, as 170 místo 165)
[odkaz] >:-[] -
iudex 10.05.16 14:03
« Re: Re: Re: Re: Re: GGTI
Ad najlepšie GTI v histórii: Povedal by som, že praotec, zakladateľ rodu čiže 1. generácia, ale keďže to tu podsúva wl ako majiteľ 5. generácie, tak možno tá. ;-)
Za mňa jednoznačne posledný GTI Clubsport, výkonovo a dynamicky na úrovni najlepších predokoliek a pritom na rozdiel od silnejšieho S stále plnohodnotný praktický heč.
Btw. neprekvapivo sa GTI rôznych generácií vyskytuje aj v najsevernejšom hlavnom meste sveta Reykjavíku. Ale inak tam dominujú full size SUV a off-roady, mnohé z nich v úprave super truck: [odkaz] -
SrandistaSK 09.05.16 18:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30
Bully: Myslis, ze zrovna ja tie uvodzovky potrebujem? ;-)
Kazdopadne je vidiet, ze sme to v Luxe prepiskli. Nemali sme tu Ring nalepku lepit uz u teba. Takto ta samozrejme na iDnese bez problemov zmercili ako nezodpovedneho burzoazneho milionara >:D
Ja som to inteligentne nalepil az v Brne a videl si, ze som bol v cajku, nikde na videu som sa neobjavil ;-)

Ikdyž třeba tato, po mé úpravě s ořezem a barevným doladěním je podle mě dost dobrá!: