Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.05.16  22:18

« První fotky z CarboniaCupu..

Kdyby chtěl někdo kouknout na fotky z Carbonie, tak tady je první várka. Je tam nejdříve pár fotek od profíka co fotil pro Carbonii (ale jen pár, další ještě budou), pak je tam řada našich fotek, především co fotila drahá polovička (ale umí fotit ještě méně než já).
    [odkaz]
    Ikdyž třeba tato, po mé úpravě s ořezem a barevným doladěním je podle mě dost dobrá!:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 15.05.16  20:42

« Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5

Emel

Tak to jsem nějak přehlíd a vidím to až si to napsal...Já si spíš všimnul toho utopeného zadního kola. Jinak tady u nás jezdí podobně modrý jako máš RS a na živo to není špatná, ale samozřejmě do toho krásného konceptu to má daleko...

Edit:
    tak malá upoutávka na zítřejší slovenský test( běžné cesty i závodní okruh slovakiaring se závodníkem Štofi Rosinou)...údajně poradí i jak ho jezdit, tak jsem na to zvědavý. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 15.05.16  18:27

« Re: Re: Re: Re: OT: MX-5

Cov: za mě teda moc ne... bral bych červenou a pak asi bílou.

Mimochodem, nepřijde ti, že ty zadní dveře na blatník moc nesedí?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 15.05.16  12:16

« Re: Re: Re: OT: MX-5

Ač se mi až tak nelíbí..v té šedé nevypadá ta Hoda vůbec špatně.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.05.16  18:19

« Re: Re: OT: MX-5

Máš smůlu, já v ní už seděl, psal jsem tu o tom. "Nasoukal" jsem se v pohodě (byla stažená střecha), problém je při sezení, kromě čouhající hlavy, chybí prostor pro pravé koleno.
    Takové dětské autíčko, třeba pro Mojita ideální.
    Kdyby k tomu nabízeli šlapadla, tak to koupím 9ti leté dceři, místo mechanického jezdícího koně.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.05.16  17:32

« Re: OT: MX-5

Tak to ti mohu říct úplně přesně. Moc nevejdeš. Sica jako jooo, ale rám předního skla ti bude vadit, stejně jako moc komfortní sezení s místem na nohy a kolena pod volantem nečekej >:-[] >:-[] Ale proti takovýmu White Labelovi se do ní aspoň nasoukáš! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.05.16  15:02

« OT: MX-5

Dostal som pozvánku na prezentáciu Mazdy MX-5, uvidím, či sa mi podarí sa s ňou zviezť, každopádne si naživo vyskúšam, či sa do nej vôbec zmestím, alebo by bola pre mňa použiteľná len s otvorenou strechou a výhľadom ponad rám predného skla. >:D Hlavná cena je MX-5 na celé leto, to by sa chodilo do práce s vetrom vo vlasoch! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 12.05.16  17:41

« Re: Re: Re: Tak ať se můžete zase čemu smát

Thomasino:
    kdo nic nedela, nic nepokazi ;-) Kdyz je na takovy vylet mimo trat prostor, tak je to jeste porad dobre. Neposkodi se ti moc Megus, kdyz ji mas ted tak nizko?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.05.16  10:23

« Re: Re: Tak ať se můžete zase čemu smát

Buď tam mohu brzdit na 100m a držet se vlevo, nebo na 90m a mít nasměrovaný čumák více ke středu zatáčky, ale tohle bylo prostě blbě! :-O :'-(

Ale druhé video bude výrazně akčnější, tím jak jsem se nechal před první zatáčkou raději předjet a skončil poslední (nepočítám starou Hondu Civic 1,6i), tak jsem pak postupně předjel Alfu GTV V6, nový CTR, pak Scirocco R a pak se dotahoval na tu bílou 330i s pravostranným řízením (což je asi trochu výhoda na podobném okruhu). Pak ji předjel, blokoval na konci cílovky, stejně mě předjela, držel jsem se jí za zadkem a říkal si, že v posledním kole v poslední zatáčce bych jí to tam mohl zase poslat na vnitřek, tak koukám kolik kol chybí do konce a ejhle, mávají konec! >:D Navíc tam bude nahoře pohled zadní kamery, jako že zpětné zrcátko :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.05.16  10:11

« Re: Tak ať se můžete zase čemu smát

Tom: to bolo pekné, už si šiel celkom na limite. Ale ten výlet do štrku, to bolo jasne neskoré brzdenie, ja už pri značke 150 intenzívne brzdím a Ty si tam ešte stále zrýchľoval, brzdiť na 50ke je samozrejme neskoro, na takej krátkej dráhe ubrzdí možno Radical s 500 kilami, nie autá našej hmotnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto SrandistaSK

SrandistaSK 12.05.16  07:54

Na druhej strane, lepsi kacirek na Slovakiaringu, ako zvodidla na Nurburgringu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 11.05.16  22:52

« Re: Re: Re: Tak ať se můžete zase čemu smát

tak aspon zbastli ten ostrek intercooleru. Ja som ho zbastlil tak, ze bol komplet cely odoberatelny a fungovalo to a rozidiel ( na 115 PS seriovych ) som citil. Tebe to urobi mozno aj 15-20 PS a kedze nas ring je taky aky je, tak by si sa len vdaka tomuto mohol dostat kludne pod tyh 2:35... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.05.16  22:46

« Re: Re: Tak ať se můžete zase čemu smát

Já jsem mechanikovi říkal, že dáme dozadu dolů zpátky jedno kolo na místo rezervy, že je to hodně vzadu a úplně dole, že by to možná pomohlo >:-[] >:-[]
    Nechtěl :-(
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 11.05.16  22:44

:-)
    toz gut. A kedze ti spolujazdkyna pomohla vyvazit auto svojimi 50 (?) kilami vpravo vpredu, zober si, ako by ti mohol pomoct napr. taky wl, keby sedel vzadu v strede ( by si mu tam dorobil nejaku provizornu naklapaciu sedacku )a pred kazdou zatackou by sa naklanal na vnutornu stranu zatacky ! >:D To by bolo hadam rekordne kolo od Meganu coupe RS cup celkovo ! >:D >:D >:D >:D
    Tak si ho dohodni, zaplat... >:-[] ;-)
    wl odpustí ( dúfam ) ... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.05.16  22:23

« Tak ať se můžete zase čemu smát :-)

Druhý závod CarboniaCupu v pondělí 9.5. na Slovakiaringu (druhé kolo jsem vystřihnul aby to nebylo moc dlouhé), na konci čtvrtého kola však pozdní brždění a kačírek :-)
    Před tím znovu pěkný souboj s bílou 330i, kdy mě nejdříve trochu ujela, já ji dojel a předjel, ale o kolo později jsem to kačírkem ukončil...
    [odkaz]
    Mnohem zajímavější pak bude video z prvního závodu, kdy jsem zaspal na startu, pak je nechal v první zatáčce raději jet, protože jsem byl uprostřed chumlu aut a nechtěl jsem si to nechat rozbít. Následně jsem dojel a předjel 4 auta, vč. zase bílé 330i (ale za chvilku mě to vrátila), se kterou jsme si pěkně zazávodili. Také Scirocco R a novou Hondu Civic Type-R, obě z mé skupiny B4...
    A ještě zatím moje BEST KOLO 2:36,41 z SK ringu, zajeté v prvním tréninku se spolujezdkyní a plnou nádrží (asi lepší vyvážení se spolujezdkyní, ve druhé zatáčce se dá jet rychleji, as 170 místo 165)
    [odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.05.16  14:03

« Re: Re: Re: Re: Re: GGTI

Ad najlepšie GTI v histórii: Povedal by som, že praotec, zakladateľ rodu čiže 1. generácia, ale keďže to tu podsúva wl ako majiteľ 5. generácie, tak možno tá. ;-)
    Za mňa jednoznačne posledný GTI Clubsport, výkonovo a dynamicky na úrovni najlepších predokoliek a pritom na rozdiel od silnejšieho S stále plnohodnotný praktický heč.
    Btw. neprekvapivo sa GTI rôznych generácií vyskytuje aj v najsevernejšom hlavnom meste sveta Reykjavíku. Ale inak tam dominujú full size SUV a off-roady, mnohé z nich v úprave super truck: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 10.05.16  12:54

« Re: GGTI

Za mě Mk7 R s bodykitem GTI a motorem z Mk5 R32.

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.05.16  00:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30

• « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 09.05.16  18:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30

Bully:
    tak tomu hovorim stat sa celebritou zo dna na den, proti svojej vôli ! >:D
    teda ty mozno nie, ale auticko uz celebrita je. :-)

• « 00 Reagovat !

foto SrandistaSK

SrandistaSK 09.05.16  18:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz Brno, patek 6.5. - 17:30

Bully: Myslis, ze zrovna ja tie uvodzovky potrebujem? ;-)

Kazdopadne je vidiet, ze sme to v Luxe prepiskli. Nemali sme tu Ring nalepku lepit uz u teba. Takto ta samozrejme na iDnese bez problemov zmercili ako nezodpovedneho burzoazneho milionara >:D

Ja som to inteligentne nalepil az v Brne a videl si, ze som bol v cajku, nikde na videu som sa neobjavil ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…