Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 16.05.16 11:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
Emel: Tak gratuluju. Já jsem s tím naším fakt maximálně spokojenej. Jinak mně se SSS prostě s velkým náskokem líbí nejvíc v bílý perleti....a až daleko za tím červenej. A to přesto, že ty "fousy" kolem mlhovek by to chtělo upozadit. Třeba tou modrou.
A na CTR určitě něco je a ani já bych ji nevyřadil jen kvůli vzhledu. Ale byl bych hodně rozpolcenej. Buď by mě to táhlo (pokud fakt převážně na blbnutí) k o hodně levnější Fiestě ST nebo pak k cenově s CTR plus mínus srovnatelným ne-předokolkám. -
Emel 16.05.16 11:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
wa: Normální Swift je ale v modré metle docela ok... btw, stříbrného už mám doma :-)
Jo, je to tyátr, ty dveře jsou děs... ale přesto, něco na tom autě je. Co jsem chtěl říct je to, že by mě ten design neodradil a kdybych chtěl HH fakt na blbnutí, určitě bych CTR nevyřadil jen kvůli tomu jak vypadá.
Historka z benzínky... umím si to živě představit :yes: -
boost. 16.05.16 10:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
w-a
A mně tuzeři stejné značky auta, které řídím, nijak nevadí, já je rád jak autobusák pozdravím. Pak se jim zasměju. >:D Zdravím každý bmw, který vidím - kromě těch velkých oblud, ty nemá cenu zdravit. A musím říct, že mi valná většina pozdrav oplatí.
Nijak mně pozornost ostatních neláká, ale párkrát se mi stalo, že obsluha pumpy mi auto pochválila a chvilku jsme kecali. Žádný protivný otázky na téma kolik to stálo a jestli je moje. To potěší. -
woody-alien 16.05.16 09:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
wl: Jj, ani jinak hezký odstín modré není samospasitelný a některým autům prostě nesluší. CTR, GTI ale třeba i SSS moc nesedí.
Jinak ten lem blatníku u CTR je prostě násilně ukončenej bez návaznosti na dveře, takže to vypadá jako by si to někdo dělal doma. Flákneš tam lem, zalakuješ ale prolis na dveřích holt v garáži neuděláš. ;-)
Emel: Tak víš co, žít se dá s ledasčím, třeba s Dacií :-) , ale beru to podle sebe. Hrany odporu se časem obrousí, obzvlášť pokud to auto dobře jezdí. Přesto mám raději méně "divadelní" kousky. Nedávno jsem tankoval na Benzíně v Lovosicích a u vzduchu tam postávaly tři postarší Golfy. Všelijak dotuněný, mohutný křídla, kola jak kráva, polepy atd. Když jsem platil, tak pánové okukovali moje GTI. Počkal jsme chvíli až odejdou, pak jsem se téměř vyplížil a frnknul jsem pryč, neb s tímhle nechci být spojován. Nejsem nějak stydlivej, nemám nic proti wow-efektu ale vadí mi nepřiměřenost. A tu zrovna z CTR tak trochu cítím. -
white label 15.05.16 23:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
Podle mě ta modrá CTR právě vůbec nesluší, už jsem naživo na CTR viděl čtyři barvy a nejlépe vypadala červená, pak šedá, potom bílá a nakonec modrá. Mimo jiné, podobně jako GTI má i CTR červené prvky, které se s tou modrou dost "perou".
Ten vytažený lem zadního blatníku a utopené zadní kolo k tomu vypadají komicky i naživo. -
-
Thomasino 15.05.16 22:18
« První fotky z CarboniaCupu..
Kdyby chtěl někdo kouknout na fotky z Carbonie, tak tady je první várka. Je tam nejdříve pár fotek od profíka co fotil pro Carbonii (ale jen pár, další ještě budou), pak je tam řada našich fotek, především co fotila drahá polovička (ale umí fotit ještě méně než já).
[odkaz]
Ikdyž třeba tato, po mé úpravě s ořezem a barevným doladěním je podle mě dost dobrá!:
[odkaz]
-
Covenant 15.05.16 20:42
« Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
Emel
Tak to jsem nějak přehlíd a vidím to až si to napsal...Já si spíš všimnul toho utopeného zadního kola. Jinak tady u nás jezdí podobně modrý jako máš RS a na živo to není špatná, ale samozřejmě do toho krásného konceptu to má daleko...
Edit:
tak malá upoutávka na zítřejší slovenský test( běžné cesty i závodní okruh slovakiaring se závodníkem Štofi Rosinou)...údajně poradí i jak ho jezdit, tak jsem na to zvědavý. [odkaz]
-
white label 13.05.16 18:19
« Re: Re: OT: MX-5
Máš smůlu, já v ní už seděl, psal jsem tu o tom. "Nasoukal" jsem se v pohodě (byla stažená střecha), problém je při sezení, kromě čouhající hlavy, chybí prostor pro pravé koleno.
Takové dětské autíčko, třeba pro Mojita ideální.
Kdyby k tomu nabízeli šlapadla, tak to koupím 9ti leté dceři, místo mechanického jezdícího koně. -
-
iudex 13.05.16 15:02
« OT: MX-5
Dostal som pozvánku na prezentáciu Mazdy MX-5, uvidím, či sa mi podarí sa s ňou zviezť, každopádne si naživo vyskúšam, či sa do nej vôbec zmestím, alebo by bola pre mňa použiteľná len s otvorenou strechou a výhľadom ponad rám predného skla. >:D Hlavná cena je MX-5 na celé leto, to by sa chodilo do práce s vetrom vo vlasoch! :-) -
Thomasino 12.05.16 10:23
« Re: Re: Tak ať se můžete zase čemu smát
Buď tam mohu brzdit na 100m a držet se vlevo, nebo na 90m a mít nasměrovaný čumák více ke středu zatáčky, ale tohle bylo prostě blbě! :-O :'-(
Ale druhé video bude výrazně akčnější, tím jak jsem se nechal před první zatáčkou raději předjet a skončil poslední (nepočítám starou Hondu Civic 1,6i), tak jsem pak postupně předjel Alfu GTV V6, nový CTR, pak Scirocco R a pak se dotahoval na tu bílou 330i s pravostranným řízením (což je asi trochu výhoda na podobném okruhu). Pak ji předjel, blokoval na konci cílovky, stejně mě předjela, držel jsem se jí za zadkem a říkal si, že v posledním kole v poslední zatáčce bych jí to tam mohl zase poslat na vnitřek, tak koukám kolik kol chybí do konce a ejhle, mávají konec! >:D Navíc tam bude nahoře pohled zadní kamery, jako že zpětné zrcátko :-) -
iudex 12.05.16 10:11
« Re: Tak ať se můžete zase čemu smát
Tom: to bolo pekné, už si šiel celkom na limite. Ale ten výlet do štrku, to bolo jasne neskoré brzdenie, ja už pri značke 150 intenzívne brzdím a Ty si tam ešte stále zrýchľoval, brzdiť na 50ke je samozrejme neskoro, na takej krátkej dráhe ubrzdí možno Radical s 500 kilami, nie autá našej hmotnosti. -
AUDIRS6 11.05.16 22:52
« Re: Re: Re: Tak ať se můžete zase čemu smát
tak aspon zbastli ten ostrek intercooleru. Ja som ho zbastlil tak, ze bol komplet cely odoberatelny a fungovalo to a rozidiel ( na 115 PS seriovych ) som citil. Tebe to urobi mozno aj 15-20 PS a kedze nas ring je taky aky je, tak by si sa len vdaka tomuto mohol dostat kludne pod tyh 2:35... ;-)

souhlas
Emel
Podle mě i studii slušela mnohem víc ta červená, ale takhle zářívě (na tvém odkazu je nasvícená) naživo ta modrá na sériové CTR nevypadá. Je tmavší a méně výrazná a za určitých světelných podmínek jde až do švestky (viz druhý odkaz). Potkávám ji tady několikrát týdně.
[odkaz]
[odkaz]