Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 17.05.16 10:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
OK, pak pošli link. Chápu, že to chvilku trvá, taky jsem postupně týden dával dohromady fotky z Carbonie a to jsem z větší části použil fotky od profi (či poloprofi) fotografů, ale stejně jsem je občas ořízl či upravil dle svého >:-[] A z Islandu jich musíš mít asi spooouuustu! -
iudex 17.05.16 09:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
Bol som na 5 dňovej poznávačke, prešli sme skoro celé južné pobrežie. Island je neskutočný, úplne iný svet, i napriek vysokým očakávaniam ma nadchol; rozhodne stojí za návštevu. Fotiek mám kopec, ale RAWy spracúvam priebežne, potom to niekde uploadujem naraz a pošlem Ti link. -
Emel 16.05.16 13:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
woody: o tom žádná, zadokolka je zadokolka... mimochodem, moje bývalá RX-7 FC jezdí prý pořád skvěle :-) . Jo, asi bych šel u auta na hraní znova do ojetiny.
white: tady to vypadá tak, jak jsem se bál - konzervativní barva na hot autě. Ono ten koncept měl ještě polepy a tak. -
-
woody-alien 16.05.16 11:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
Emel: Tak gratuluju. Já jsem s tím naším fakt maximálně spokojenej. Jinak mně se SSS prostě s velkým náskokem líbí nejvíc v bílý perleti....a až daleko za tím červenej. A to přesto, že ty "fousy" kolem mlhovek by to chtělo upozadit. Třeba tou modrou.
A na CTR určitě něco je a ani já bych ji nevyřadil jen kvůli vzhledu. Ale byl bych hodně rozpolcenej. Buď by mě to táhlo (pokud fakt převážně na blbnutí) k o hodně levnější Fiestě ST nebo pak k cenově s CTR plus mínus srovnatelným ne-předokolkám. -
Emel 16.05.16 11:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
wa: Normální Swift je ale v modré metle docela ok... btw, stříbrného už mám doma :-)
Jo, je to tyátr, ty dveře jsou děs... ale přesto, něco na tom autě je. Co jsem chtěl říct je to, že by mě ten design neodradil a kdybych chtěl HH fakt na blbnutí, určitě bych CTR nevyřadil jen kvůli tomu jak vypadá.
Historka z benzínky... umím si to živě představit :yes: -
boost. 16.05.16 10:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
w-a
A mně tuzeři stejné značky auta, které řídím, nijak nevadí, já je rád jak autobusák pozdravím. Pak se jim zasměju. >:D Zdravím každý bmw, který vidím - kromě těch velkých oblud, ty nemá cenu zdravit. A musím říct, že mi valná většina pozdrav oplatí.
Nijak mně pozornost ostatních neláká, ale párkrát se mi stalo, že obsluha pumpy mi auto pochválila a chvilku jsme kecali. Žádný protivný otázky na téma kolik to stálo a jestli je moje. To potěší. -
woody-alien 16.05.16 09:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
wl: Jj, ani jinak hezký odstín modré není samospasitelný a některým autům prostě nesluší. CTR, GTI ale třeba i SSS moc nesedí.
Jinak ten lem blatníku u CTR je prostě násilně ukončenej bez návaznosti na dveře, takže to vypadá jako by si to někdo dělal doma. Flákneš tam lem, zalakuješ ale prolis na dveřích holt v garáži neuděláš. ;-)
Emel: Tak víš co, žít se dá s ledasčím, třeba s Dacií :-) , ale beru to podle sebe. Hrany odporu se časem obrousí, obzvlášť pokud to auto dobře jezdí. Přesto mám raději méně "divadelní" kousky. Nedávno jsem tankoval na Benzíně v Lovosicích a u vzduchu tam postávaly tři postarší Golfy. Všelijak dotuněný, mohutný křídla, kola jak kráva, polepy atd. Když jsem platil, tak pánové okukovali moje GTI. Počkal jsme chvíli až odejdou, pak jsem se téměř vyplížil a frnknul jsem pryč, neb s tímhle nechci být spojován. Nejsem nějak stydlivej, nemám nic proti wow-efektu ale vadí mi nepřiměřenost. A tu zrovna z CTR tak trochu cítím. -
white label 15.05.16 23:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: MX-5
Podle mě ta modrá CTR právě vůbec nesluší, už jsem naživo na CTR viděl čtyři barvy a nejlépe vypadala červená, pak šedá, potom bílá a nakonec modrá. Mimo jiné, podobně jako GTI má i CTR červené prvky, které se s tou modrou dost "perou".
Ten vytažený lem zadního blatníku a utopené zadní kolo k tomu vypadají komicky i naživo. -

[odkaz]
zaroven dost kruty rozdiel v pristupe ku testovaniu zrychlenia... >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
a Thom: mna z teba asi j€bn€ ! >:D
V tej istej zatacke ( nepoviem ti cislo, ale ked budes chciet pokecat, tak ti potom napisem ktora ) furt ta ista chyba - proste pred najazdom do nej sa hned davas na jej vnutornu stranu - taka pravotociva a ty si hned vpravo na obrubniku hadam este pred jej zaciatkom. :-!
Kurna, nabuduce si tam instalujes na sklo mobil, zavolass mi skypom a ja ti budem hovorit, ze kde ako ist - a min. 2-3 sekundy na kolo proste zmiznu ! >:D :yes: