Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 30.05.16  17:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěžní

Thomasino:
    tenhle vikend na me "tradicne" vychazi hlidani kluku, protoze moje zena zrovna pracuje ;-\ Uvidime, jestli se mi neco podari vymyslet, abych se za vami otocil na Ringu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.05.16  17:23

« Re: Re: Re: OT: GTI Clubsport vs. type R

Bully, v sobotu na NS teda nedojedeš? Nestíháš? Nebo se povedlo zařídit? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 30.05.16  17:22

« Re: Re: OT: GTI Clubsport vs. type R

Chudacek specialni edice GTI Clubsport, kdyz mu nasekal normalni CTR 8-s Lepsi by bylo proti nemu postavit nachipovany a vykuchany CTR, aby to melo vetsi vypovidaci hodnotu >:-[] Ale at mne nepodezrivate z fandeni tomu ci onomu, bylo to jenom o principu, jinak je mi tohle porovnavani docela sumak.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.05.16  17:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěžní

Mě moc nevyhovuje téma, nic mě nenapadá ve spojení s autem (teda kromě nahé ženské rozkročené nad kapotou Meggie nad jejím kosočtvercem, pardon diamantem!), ale třeba mě cestou na Nordschleife něco cvrkne do nosu jako v Popelce >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.05.16  17:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěžní

Kurnik, chalani, dojeďte také na Nordschleife, tam jsou ty nejhezčí okresky co znám!! >:-[] Kdybyste byli co k čemu, tak Covenant s Iudexem se domluvíte společně jedním autem, budete se střídat po cestě aby to nebylo tak dlouhé a únavné a za pár hodin jste tam. A garantuji vám, že to stojí za to, protože je to prostě boží !!! :yes: :-)
    Stačí vám vyjet ve čtvrtek, v pátek odpoledne jsou 2 a čtvrt hodiny ježdění, pak celá sobotu, v neděli zajezdíte tak do 13 hod a odpoledne jedete domů ;-)
    My teda vyrážíme už ve středu brzo ráno v sedm, protože Corvetta Z06 jede na vleku, já po vlastní ose. Máme sebou zase mechanika kamaráda, tak máme i nějakou technickou podporu a někoho kdo nám může v případě potřeby vyměnit kola nebo měnit nastavení podvozku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.05.16  16:55

« Re: OT: GTI Clubsport vs. type R

Předem jasné..., pokud jde o samotný čas na okruhu, pak by bylo zajímavé až srovnání CTR s GTI Culbsport S (který je také laděn okruhově/NS) při použití shodného obutí. Mimochodem v tomto srovnání není shodný ani rozměr disku/pneu.
    Jank ty skořepiny v GTI mají strašně nízko opěrku hlavy, ta by mě končila někde u vrcholu krku. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 30.05.16  16:07

« Re: OT: GTI Clubsport vs. type R

Videl som to vcera. A vsimni si, ako zamerne ten vagabund ubral na konci plyn a ako ten Golf radil na tej zaverecnej rovinke... >:-[] :-!
    V poslednej dobe tym britom neverim ani nos medzi ocami. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.05.16  14:07

« OT: GTI Clubsport vs. type R

V tomto track-teste Autoexpressu dostal GTI Clubsport celkom na pr.el od CTR: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.05.16  12:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěžní

iudex
    Já v nebližší době určitě ne a Tom odjíždí do zeleného pekla, tak myslím že bude vyzávoděný až až >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 30.05.16  10:16

Vzhledem k tomu, že je 30., navrhuju a zároveň jako jediný soutěžící hlasováním schvaluju posun do konce týdne - neděle 22:00.

No tak teda dobře, demokraticky... co vy na to? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 30.05.16  10:11

Diky za podpichnutie / pozvanie. >:D
    Ale este sa mi neda. Robim ale vsetko pre to, aby som sa dokazal napasovat aspon na koniec leta... :-|
    PS: A ci som dobry ucitel ? >:D Jedna mudrost hovori: Vtedy je dobry ucitel, ked ho ziak prekona...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.05.16  09:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěžní

Je už po uzávierke a okrem Emela žiadna fotka. Čo s tým, neposunieme deadline do konca mesiaca? A je šanca, že niekto niečo pridá (ja by som mal)?
    P.S. Tom, Cov, nejdete niekedy v najbližšej dobe na SK ring? Ja by som šiel, už som dlho nejazdil. A mohol by sa konečne pridať aj AudiRS6, keď je taký dobrý učiteľ. ;-) Cez víkend som si vybehol na svoje obľúbené okresky a skonštatoval to, čo vždy: na normálnych cestách sa dnes už takmer nedá zajazdiť si ostrejšie; hustá doprava, cyklisti a motorkári, k tomu po zime rozbité cesty, namiesto zábavy som len frustrovane šiel stále za nejakým pomalším autom, ktoré sa v neprehľadných zákrutách nedalo predbehnúť. 8-s
  • 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 29.05.16  00:28

« 24h Nürburgring live !

Pre nespavcov:
    [odkaz]
    ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.16  14:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Soutěžní

Pokud jsou všichni čtyři plnoletí, tak dvě basy na víkend jsou v pohodě.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.16  14:11

« Re: Nesoutěžní

Ale na takovou várku dřeva potřebuješ Superba v kombajnu, tímhle liftbackem to neodvezeš. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 25.05.16  10:26

« Nesoutěžní

A ještě přihodím jednu nesoutěžní... reakce Škody Auto na otázku dostatečnosti objemu zavazadlového prostoru u konkurence:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 25.05.16  09:37

« Re: Re: Re: Re: Soutěžní

Pro čtyři :-), přece Swift je rodinné auto...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.05.16  16:44

« Re: Re: Re: Soutěžní

Pro kolik lidí? Nebo to dáš sám? ;-)

P.S. Podobně prostorný kufr má i klasický MINI.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 24.05.16  15:50

« Re: Re: Soutěžní

Na víkend tak akorát :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.05.16  15:17

« Re: Soutěžní

Až dvě basy od piva? Neuvěřitelně prostorný...
    A když budou plné, tak se to pomalu začne stavět na zadní... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…