Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bully_ 30.05.16 17:22
« Re: Re: OT: GTI Clubsport vs. type R
Chudacek specialni edice GTI Clubsport, kdyz mu nasekal normalni CTR 8-s Lepsi by bylo proti nemu postavit nachipovany a vykuchany CTR, aby to melo vetsi vypovidaci hodnotu >:-[] Ale at mne nepodezrivate z fandeni tomu ci onomu, bylo to jenom o principu, jinak je mi tohle porovnavani docela sumak. -
Thomasino 30.05.16 17:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěžní
Mě moc nevyhovuje téma, nic mě nenapadá ve spojení s autem (teda kromě nahé ženské rozkročené nad kapotou Meggie nad jejím kosočtvercem, pardon diamantem!), ale třeba mě cestou na Nordschleife něco cvrkne do nosu jako v Popelce >:-[] -
Thomasino 30.05.16 17:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěžní
Kurnik, chalani, dojeďte také na Nordschleife, tam jsou ty nejhezčí okresky co znám!! >:-[] Kdybyste byli co k čemu, tak Covenant s Iudexem se domluvíte společně jedním autem, budete se střídat po cestě aby to nebylo tak dlouhé a únavné a za pár hodin jste tam. A garantuji vám, že to stojí za to, protože je to prostě boží !!! :yes: :-)
Stačí vám vyjet ve čtvrtek, v pátek odpoledne jsou 2 a čtvrt hodiny ježdění, pak celá sobotu, v neděli zajezdíte tak do 13 hod a odpoledne jedete domů ;-)
My teda vyrážíme už ve středu brzo ráno v sedm, protože Corvetta Z06 jede na vleku, já po vlastní ose. Máme sebou zase mechanika kamaráda, tak máme i nějakou technickou podporu a někoho kdo nám může v případě potřeby vyměnit kola nebo měnit nastavení podvozku ;-)
-
white label 30.05.16 16:55
« Re: OT: GTI Clubsport vs. type R
Předem jasné..., pokud jde o samotný čas na okruhu, pak by bylo zajímavé až srovnání CTR s GTI Culbsport S (který je také laděn okruhově/NS) při použití shodného obutí. Mimochodem v tomto srovnání není shodný ani rozměr disku/pneu.
Jank ty skořepiny v GTI mají strašně nízko opěrku hlavy, ta by mě končila někde u vrcholu krku. 8-s -
AUDIRS6 30.05.16 10:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěžní
Diky za podpichnutie / pozvanie. >:D
Ale este sa mi neda. Robim ale vsetko pre to, aby som sa dokazal napasovat aspon na koniec leta... :-|
PS: A ci som dobry ucitel ? >:D Jedna mudrost hovori: Vtedy je dobry ucitel, ked ho ziak prekona... -
iudex 30.05.16 09:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěžní
Je už po uzávierke a okrem Emela žiadna fotka. Čo s tým, neposunieme deadline do konca mesiaca? A je šanca, že niekto niečo pridá (ja by som mal)?
P.S. Tom, Cov, nejdete niekedy v najbližšej dobe na SK ring? Ja by som šiel, už som dlho nejazdil. A mohol by sa konečne pridať aj AudiRS6, keď je taký dobrý učiteľ. ;-) Cez víkend som si vybehol na svoje obľúbené okresky a skonštatoval to, čo vždy: na normálnych cestách sa dnes už takmer nedá zajazdiť si ostrejšie; hustá doprava, cyklisti a motorkári, k tomu po zime rozbité cesty, namiesto zábavy som len frustrovane šiel stále za nejakým pomalším autom, ktoré sa v neprehľadných zákrutách nedalo predbehnúť. 8-s

tenhle vikend na me "tradicne" vychazi hlidani kluku, protoze moje zena zrovna pracuje ;-\ Uvidime, jestli se mi neco podari vymyslet, abych se za vami otocil na Ringu.