Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 17.06.16 08:49
« Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž: návrh
Tak keby si náhodou išiel okolo, tak je to tu: [odkaz]
web nemajú, len FB: [odkaz]
A fakt je exkluzívna, žiadna voda ako bežná zmrzlina, ale hustá hmota s intenzívnou chuťou, naviac zaujímavé príchute ako napr. horká 70% čokoláda s pomarančami a pod. Ale najlepšia je klasika vanilková, za dlhé roky prvá, ktorá sa vyrovná Tvojej.
Btw. s pajom som sa zatiaľ nezáväzne bavil, že by sme sa možno stretli v nedeľu u vás na kopci, tak by som Ťa prípadne ohlásil, ak to bude aktuálne. -
iudex 16.06.16 15:07
« Re: Re: Fotosúťaž: návrh
Takže ako, spraví sa dnes deadline? Nejak som to presne nesledoval, ale traja prihlásení by mali byť, tak by to šlo.
Ešte zmrzlinový offtopic: konečne u nás otvorili špičkovú zmrzlinu, ktorá sa môže rovnať slávnej rožnovskej. Je aj patrične drahšia (1,20 eura za kopček), ale stojí za to. :-) -
AUDIRS6 16.06.16 11:14
« Re: Re: Fotosúťaž: návrh
Neeee ! ;-)
Rad si pozrem Vase fotky a Vas zmysel pre humor - pokial je k tomu dana tema naklonena. ;-)
A vobec, ved toto mate genialny diskusny klub, kde si mozete pokecat o hocicom, kde niekto nahodi temu a uz to ide. Vzdy lepsie, ako sa tam hadat so Sakrblem o Vaculikovi a spol... :-! -
AUDIRS6 09.06.16 21:26
« Ked ani 3 pedale nestacia...
...alebo riesenie pre tych, koho omrzelo DSG ! >:-[]
[odkaz]
vysvetlenie: zabludil som na ich stranku pri hladani celej upravy jednej APR RS7 900PS, kde mala odkrytu kapotu a uvidel som jej turbo (ano-1 ) vo vnutri V-cka a druhe asi uplne vzadu za nim - nebolo vidno. toz hladam, hladam, ze ci najdem niekde lepsie dokumenty, ci to naozaj urobili sekvencne tak, ako by som si predstavoval.
No a toto na mna vybehlo cirou nahodou. >:D
totiz, niekto urobil toto:
[odkaz]
a ked zistim, ze kolko stala prestavba...
tak budem pokracovat snivat a potom aj o tom, ako by to mohlo vyzerat pod kapotou... :-!

Já teda nevím, ale tady je pěkně! :-)
[odkaz]