Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 24.06.16  08:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Krásná smrt... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.06.16  23:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Zpráva pro Barika:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.06.16  21:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

ND asi bude dost dobrá "milenka", ale na sobáš a společnou dlouhou cestu životem to u tebe úplně nevidím... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 23.06.16  15:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Bohužel ti musím dát za pravdu :-( ;-) ...ale Miaty se mi fakt nechce zbavovat, za těch 5 dnů v Alpách jsem si to užil!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.06.16  13:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Mojito
    Je na čase mít zase dvě (skoro) stejná auta (s fefe), a to jedno může být klidně bez střechy. ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 23.06.16  12:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

U ND se mi nelíbi vyšší posez o 2 cm, oproti NC, širší Recara, elektrický posilovač, díky nemožnosti zvyšování, nebo snižování sedáku se hůř hledá optimální pozice, u NC to šlo, tady se honí váha, šaltra klade menší odpor,start-stop (vypinatelný) extrémně dlouhá anténa. Klady spatřuju v dynamice, vzhledu jak zevnitř, tak zvenku, i když mě to, díky alcantaře, stálo baťoh. ND má kvalitnější plasty, jeden z nejlepších podvozků, co se kdy vyrobily, perfektně odhlučněnou střechu a systém stahování, kterej je na "nobelovku", nižší spotřebu skoro o 1,5 l, ale malou nádrž, ND má sice úzký gumy, ale i tak má naprosto neskutečnej grip, extrémně rychle mění směry a v zatáčce se dá dávkovat plynem, pod brzdama dokáže ještě zatočit, na zakroucené okresce a v dobrých rukách ujede hodně autům. Rád si ji nechám, ale F-Type roadster se možná někdy ocitne v garáži :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.06.16  23:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Mojito: Rád si tvé výhrady přečtu. Klidně SZ.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.06.16  23:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Díky, na milost proto, že se mi na ND už od začátku pár věcí nelíbí a málem skončila na inzertním serveru, bohužel, čím jsem starší, tím jsem na auta náročnější a nezvládám ani malé kompromisy ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.06.16  23:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Mojito: Gratuluju. ;-) Jenom nevím, jak mám chápat to "asi ji beru na milost".
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.06.16  22:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Občas dám nějaký příspěvek a ano kouknu sem, 2,0 l, výbava skoro vše, mám ji asi měsíc a půl, co se týče Jaga, tak F-Type kterej je dokonale nakonfigurovanej, chvilku byly úvahy o Caymanu S, ale Jag je, nejen v mých očích, úplně někde jinde (stačily 2 dny ježdění), ale jaga osedlává žena ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.06.16  15:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

mojito: vidím, že aj keď neprispievaš, po očku to tu stále sleduješ. ;-) Tak sa pochváľ, kedy si kúpil MX-5? Aká verzia, tipujem podľa fotky top výbava a teda aj dvojliter?
    A tie narážky na "kočku" si mám vykladať ako Jag?
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.06.16  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Hlídala kočku, ale ještě letos bychom tam měli jet spolu, "kočce" se tam bude líbit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.06.16  22:46

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Kde jste nechali fefe s jejím novým krásným bourákem...? ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.06.16  20:43

« Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

iudex - jo, jo, parádně jsem si to s Miatkou užil, asi ji beru na milost ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.06.16  20:00

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Jasně že jo :-)
    ...ještě jsem tam pár fotek ze srazu supersportů přidal, až budeme zpátky ze Slovinska od móře, tak dám další.
    [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 20.06.16  17:56

To je Mojito!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.06.16  16:28

Nockalmstrasse a Mojito s novou MX5, pak na srazu supersportů ve Veldenu u Worthersee...
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 20.06.16  11:35

Wörthersee, ten žlutej baráček je Schloss Velden.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.06.16  09:06

« Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Tom: krásne miesto, kde to presne je? A koho je tá MX-5, to asi nebude mojito?
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 20.06.16  08:41

« Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Thomasino:
    no parada :yes: Uplne mne kazis den v praci >:D , ale nastesti jedeme do Alp uz v pulce tohoto tydne taky. Hardtop mam teda nechat doma? :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…