Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 23.06.16 12:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016
U ND se mi nelíbi vyšší posez o 2 cm, oproti NC, širší Recara, elektrický posilovač, díky nemožnosti zvyšování, nebo snižování sedáku se hůř hledá optimální pozice, u NC to šlo, tady se honí váha, šaltra klade menší odpor,start-stop (vypinatelný) extrémně dlouhá anténa. Klady spatřuju v dynamice, vzhledu jak zevnitř, tak zvenku, i když mě to, díky alcantaře, stálo baťoh. ND má kvalitnější plasty, jeden z nejlepších podvozků, co se kdy vyrobily, perfektně odhlučněnou střechu a systém stahování, kterej je na "nobelovku", nižší spotřebu skoro o 1,5 l, ale malou nádrž, ND má sice úzký gumy, ale i tak má naprosto neskutečnej grip, extrémně rychle mění směry a v zatáčce se dá dávkovat plynem, pod brzdama dokáže ještě zatočit, na zakroucené okresce a v dobrých rukách ujede hodně autům. Rád si ji nechám, ale F-Type roadster se možná někdy ocitne v garáži :-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.06.16 23:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016
Díky, na milost proto, že se mi na ND už od začátku pár věcí nelíbí a málem skončila na inzertním serveru, bohužel, čím jsem starší, tím jsem na auta náročnější a nezvládám ani malé kompromisy ;-\ -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.06.16 22:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016
Občas dám nějaký příspěvek a ano kouknu sem, 2,0 l, výbava skoro vše, mám ji asi měsíc a půl, co se týče Jaga, tak F-Type kterej je dokonale nakonfigurovanej, chvilku byly úvahy o Caymanu S, ale Jag je, nejen v mých očích, úplně někde jinde (stačily 2 dny ježdění), ale jaga osedlává žena ;-) -