Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 04.07.16 15:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016
Tom: zo skúsenosti môžem povedať, že veľkosť brzdových kotúčov na Golfe Ťa rozhodne nebude v ničom limitovať. Ja som nepocítil doposiaľ žiadnu nedostatočnosť, ani Cov sa nesťažoval a Clubsport je pomerne ľahký, váži 1375 kíl; pritom tie 340mm kotúče vpredu a 310mm vzadu má aj výkonnejší a podstatne ťažší Golf R (1476 kg) a ani tam som neregistroval sťažnosti na poddimenzovanosť. A taký 350k Focus RS vážiaci 1529 kíl má vpredu 350ky. Takže nemyslím, že brzdové kotúče sú to, čo by Clubsport potreboval vymeniť; vymeň klasicky brzdovku a príp. platničky a je vymaľované. -
Covenant 04.07.16 11:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016
Thomasino
Větší kola 19 ti nemusí stačit pokud píšeš o clubsportu....moje standardní 19 přes větší brzdy 370mm nedám, proto má i performance paket jiné disky..tak bacha na to.
PS: pokud jsou pro tebe ty větší brzdy životně důležité tak běž do Seata...příplatek bez slevy je 62 tisíc (když budeš počíta slevu min 10% na auto, tak je to cca 56 tis) a dostaneš i kola, které je pojmou. Jinak na tom zase uletíš....buď koupíš kit za 70 tisíc [odkaz] ale zase ho nedostaneš do originálních kol na Golfu, nebo koupíš brzdy co dobře spolupracují s brzdovým válcem a abs od koncernu např vw racing [odkaz] nebo Alcony [odkaz] ale za ně dáš 80-82 tisíc a sada kotouču při další výměně pak stojí cca 25 tisíc.
-
Covenant 04.07.16 08:18
« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016
Thomasino
GTI Clubsport S a Clubsport + G7R mají průměr brzd stejný jako základní u Cupry 280/290....tzn 340mm. Zatím jen u seatu zařadili ten performance balíček, kde se dají přikoupit 370mm, které jsou původně z Auti TTRS minulé generace. Na audi shopu cena víc jak příznivá, viz odkaz :-)
[odkaz]
-
Thomasino 03.07.16 20:36
« Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016
WL - nevíš prosím jaký průměr mají brzdy na GTI Clubsport S a Clubsport? Na GTI Clubsport (o kterém trochu výhledově uvažuji, příp. Leon Cupra 290, nebo BMW 230i) jsou asi "běžné" 340mm jako na GTI Perf. Podle fotek na CS-S asi stejně velké, ale třmeny jsou větší a jsou děrované (nikde jsem se nedočetl průměr). Třeba Cupra má v Performance paketu 370mm Brembo, které jsou prý super (psal jsem si s jedním majitelem, co ji má a před tím měl MRS).
Díky! -
iudex 30.06.16 09:38
« OT
Tak sa mi dostalo tej cti, že mi začal vypisovať súkromné správy sám veľký Gilgit. Neviem, čím som si to zaslúžil (nikdy na neho nereagujem), ale pre pobavenie:
"Ja mám vubec vlastnosti které vám "elitním diskutérum" na Auto.cz nevoní.
Zabývám se globálním automobilovým prumyslem a to "HH experty" a podobné týpky nezajímá.
Krome toho si nevázím lidí, kterí v diskusích na Auto.cz opakovane lzou, ani tech, co s temi lhári vesele diskutují."
>:D -
iudex 28.06.16 09:55
« Fotosoutěž Květen-Červen 2016
Tak čo s fotosúťažou? Neukončíme to trápenie a neuzavrieme toto kolo? Evidentne kto chcel, mal niekoľko dodatočných príležitostí prihlásiť sa. A ak téma nezaujala, zahlasujme, vyhlásme výsledky a prejdime na nové kolo s možno atraktívnejšou témou.
P.S: poteším AudiRS6: EVO robil drag-race medzi RS3 a A45 AMG a Audi s prehľadom zvíťazilo, najmä vďaka lepšiemu launch controlu a efektívnejšiemu rozjazdu (0-96 kmh za neskutočných 3,6 sekundy): [odkaz] -
iudex 26.06.16 21:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016
Cov: áno, vyskúšal som aj XE. Je to nádherné auto, špeciálne v pajovej top verzii. A je tam jasne cítiť gény F-type, najmä motorom a jazdnými vlastnosťami, osobitne zvuk je parádny. Akurát som sa za volant dostal až vtedy, keď začalo pršať a predsalen mám veľký rešpekt zo silnej zadokolky na mokrej ceste, takže žiadne divočenie sa nekonalo. Istejší pocit som mal v dinarovej 335d, výkonu mal o chlp menej (312 vs. 340), ale dovolil som si paradoxne viac (vďaka xdrive).