Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.07.16  15:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Tom: zo skúsenosti môžem povedať, že veľkosť brzdových kotúčov na Golfe Ťa rozhodne nebude v ničom limitovať. Ja som nepocítil doposiaľ žiadnu nedostatočnosť, ani Cov sa nesťažoval a Clubsport je pomerne ľahký, váži 1375 kíl; pritom tie 340mm kotúče vpredu a 310mm vzadu má aj výkonnejší a podstatne ťažší Golf R (1476 kg) a ani tam som neregistroval sťažnosti na poddimenzovanosť. A taký 350k Focus RS vážiaci 1529 kíl má vpredu 350ky. Takže nemyslím, že brzdové kotúče sú to, čo by Clubsport potreboval vymeniť; vymeň klasicky brzdovku a príp. platničky a je vymaľované.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 04.07.16  11:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Thomasino
    Větší kola 19 ti nemusí stačit pokud píšeš o clubsportu....moje standardní 19 přes větší brzdy 370mm nedám, proto má i performance paket jiné disky..tak bacha na to.

PS: pokud jsou pro tebe ty větší brzdy životně důležité tak běž do Seata...příplatek bez slevy je 62 tisíc (když budeš počíta slevu min 10% na auto, tak je to cca 56 tis) a dostaneš i kola, které je pojmou. Jinak na tom zase uletíš....buď koupíš kit za 70 tisíc [odkaz] ale zase ho nedostaneš do originálních kol na Golfu, nebo koupíš brzdy co dobře spolupracují s brzdovým válcem a abs od koncernu např vw racing [odkaz] nebo Alcony [odkaz] ale za ně dáš 80-82 tisíc a sada kotouču při další výměně pak stojí cca 25 tisíc.

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.07.16  11:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Myslel jsem si to :-! Takže raději větší kola, kam se pak případně vejdou ;-)
    Nevím proč je nenabízí za příplatek jako u Cupry :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 04.07.16  08:18

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Thomasino
    GTI Clubsport S a Clubsport + G7R mají průměr brzd stejný jako základní u Cupry 280/290....tzn 340mm. Zatím jen u seatu zařadili ten performance balíček, kde se dají přikoupit 370mm, které jsou původně z Auti TTRS minulé generace. Na audi shopu cena víc jak příznivá, viz odkaz :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.07.16  20:36

« Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

WL - nevíš prosím jaký průměr mají brzdy na GTI Clubsport S a Clubsport? Na GTI Clubsport (o kterém trochu výhledově uvažuji, příp. Leon Cupra 290, nebo BMW 230i) jsou asi "běžné" 340mm jako na GTI Perf. Podle fotek na CS-S asi stejně velké, ale třmeny jsou větší a jsou děrované (nikde jsem se nedočetl průměr). Třeba Cupra má v Performance paketu 370mm Brembo, které jsou prý super (psal jsem si s jedním majitelem, co ji má a před tím měl MRS).
    Díky!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.07.16  12:40

« Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Súhlas. Woody?
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 01.07.16  11:54

« Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Tak fajn, vyhlašme hlasování...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.06.16  22:56

« Re: Re: Re: OT

Taky jsem kdysi nějakou dostal, minimálně dvě... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.06.16  22:38

« Re: Re: OT

Taky jsem dostal kdysi od něj SZ.

Komu nenapsal ten mentálně chorý člověk SZ, jako by nebyl. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.06.16  20:19

« Re: OT

iudex
    Vidíš, jaký jsi elitní diskutér a HH expert v jedné osobě..., jenom kdybys s těmi lháři tak vesele nediskutoval... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.06.16  16:53

« Re: OT

iudex
    Já ti říkal pořád ...neber úplaty neber úplatky, nebo se z toho zblázníš..ale je to marný, je to marný >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.06.16  09:38

« OT

Tak sa mi dostalo tej cti, že mi začal vypisovať súkromné správy sám veľký Gilgit. Neviem, čím som si to zaslúžil (nikdy na neho nereagujem), ale pre pobavenie:
    "Ja mám vubec vlastnosti které vám "elitním diskutérum" na Auto.cz nevoní.

Zabývám se globálním automobilovým prumyslem a to "HH experty" a podobné týpky nezajímá.

Krome toho si nevázím lidí, kterí v diskusích na Auto.cz opakovane lzou, ani tech, co s temi lhári vesele diskutují."
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.16  23:30

« Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

RS3 je těžší, má měně koní a stejně hvězdu sfoukla... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.06.16  09:55

« Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Tak čo s fotosúťažou? Neukončíme to trápenie a neuzavrieme toto kolo? Evidentne kto chcel, mal niekoľko dodatočných príležitostí prihlásiť sa. A ak téma nezaujala, zahlasujme, vyhlásme výsledky a prejdime na nové kolo s možno atraktívnejšou témou.
    P.S: poteším AudiRS6: EVO robil drag-race medzi RS3 a A45 AMG a Audi s prehľadom zvíťazilo, najmä vďaka lepšiemu launch controlu a efektívnejšiemu rozjazdu (0-96 kmh za neskutočných 3,6 sekundy): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.06.16  21:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Cov: áno, vyskúšal som aj XE. Je to nádherné auto, špeciálne v pajovej top verzii. A je tam jasne cítiť gény F-type, najmä motorom a jazdnými vlastnosťami, osobitne zvuk je parádny. Akurát som sa za volant dostal až vtedy, keď začalo pršať a predsalen mám veľký rešpekt zo silnej zadokolky na mokrej ceste, takže žiadne divočenie sa nekonalo. Istejší pocit som mal v dinarovej 335d, výkonu mal o chlp menej (312 vs. 340), ale dovolil som si paradoxne viac (vďaka xdrive).
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.06.16  18:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

iudex
    Pěkné, škoda že to tentokrát nevyšlo, měl si půjčeného Jaga?.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.06.16  17:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Z dnešného upršaného pohraničného minizrazu (webpaja, dinar, jazva, mariachi a ja) alias (sub)kompaktné hotheče vs. strednotriedne prémiové rakety: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.06.16  22:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

Já ti nevím, ND je fakt výborná, nejraději bych chtěl obě :-)
  • 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 25.06.16  17:08

« Alpy

Jeste jsme na vylete, ale aspon jedna ochutnavka z G-glockneru :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.06.16  19:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Květen-Červen 2016

No, Barik by na to určitě řekl, že opět je to americká automobilka, která přišla na trh jako první s novou funkcí - "autoeutanázie"... 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…