Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 27.07.16 20:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Bully - tvůj R4 se nepočítá, to je jiný svět >:-[]
Jinak žádnou SZ nemám, ale ve druhé půlce září už moc nemohu. Spíše první půlka září, nebo druhá půlka srpna... Jinak od příštího víkendu časté výlety na zajetí nového motoru v Megoušovi >:-[] -
AUDIRS6 27.07.16 20:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Thom:
Jo, a keby sa zadarila CSL a este aj s vyhodenou mechanikou SMG a spojkovym pedalom... :-! :yes: Vraj takych beha vcelku dost. Ale ceny su uz uuuuuplne inde. :-(
Bully:
Tak to si ty - to sa nerata. ;-) Na Lotus nedam dopustit ani ja. -
AUDIRS6 27.07.16 19:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
joo, noo...R6 + RWD :-! To jedine sa da pochopit, ako relevantna konkurencia k RS3 / TT RS, pokial mame zapojit aj nejake tie vnemy. ;-) Zvysok su len R4. A R4 vzdy bola, je a bude len R4. V hocicom. :-! ( hadam ma tu nikto nezacne kamenovat s S2000-ou alebo M1-ou... :*) >:-[] ... ) -
Thomasino 27.07.16 19:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Jsem ochoten už trochu ze svých okruhových choutek slevit a stát se zase spíše výletníkem s tím, že párkrát do roka se na okruh ale podívat chci >:-[] ;-)
Aktuálně trochu převyšuje ostatní auta v mém úzkém výběru tohle :-)
Zároveň je zde moc pekný výlet a krásné fotky.
[odkaz]
Mimochodem, Covenant či další, co nějaký prodloužený víkend ve druhé polovině srpna v Alpách kolem Mariazell?
-
AUDIRS6 27.07.16 17:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Thome, Thome...
Ze si ty nebol odvareny neznamena, ze voda sa nevari pri 100° >:D
Ako vazne - RS3 je zazitok, nie ze nie, akurat to nieje moc "tvoj zavodnicky" zazitok, skor taky typicky starsi Audi-hulvatsky-brutal-motor-zazitok. Neviem ako to inac popisat, su ale proste auta, kde motor dominuje takym sposobom, ze ostatne ustupuje do ustrania. Za tych cca 15km som fakt nemal sancu skumat limity, ale typek sa tvaril, ze tie jeho som brutalne prekonal... >:-[] Ano, riadenie je umele, ale ked som jej trochu nalozil ( ok, poriadne ) tak ten zadok mal tendenciu trochu spolupracovat. Jasne ze to nebolo uplne ono - len max.50% na zadok na hravost v tom plnom slova zmysle nestaci, ale za srdce ta chyti motor a typicky vymazleny intros. ;-)
a neviem co sa tu pozastavujes nad 7°mokrym DSG ! Ved skusenosti maju vdaka Audinackemu DL501 - mokre 7°DSG pre pozdlzne zastavby, na ktorom sa vyvojovo podielalo aj vela slovakov ! Ta prevodovka je gut a ak jej konstrukciu a princip len napchali do skrine ulozenej priecne, s este o nieco odolnejsimi spojkami ( max.600 Nm ) tak neviem co riesis ?! :-!
Pokial myslis tu "uplne novu" 7°DSG, ktora ma zastupovat 6°DSG, ber to ako ( tipujem ) tu "600Nm-ovu" s trosku lacnejsimi materialmi" do cca 400Nm. Na vsetko okrem 2.0 BiTDi staci a je predsa lepsie mat 7°ako 6°. Ci ?
S3 / Cupra...: Ty chces okruhovy zabavny stroj - preto riesis 4-hrnce a bez Haldexu.
OK, tvoja vec. Ale nezabudaj, ze rok ma 365/366 dni a v tych typickych 30-xx dnoch by som ti s quattrom dokazal pekne pokazit den.. >:-[] ;-)
( a keby som mal ratat aj mokre dni.... >:D >:D >:D >:D ) -
Thomasino 27.07.16 17:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Mokrá DSG7 ?? Už to někde mají? Se bojím, aby jim pár let zase netrvalo než to odladí a vychytají mouchy :'-( Když si vzpomenu na první roky s DSG 8-s
U GR drobné navýšení na 310hp jsem taky slyšel, není to nic divného, stejně je tam nyní již mají, tak jako u Leona Cupra 290 >:-[] A nyní nová S3 má taky ofiko 310hp..
Ikdyž ta faceliftovaná S3 se mi taky poměrně líbí, jen by člověk musel hodně slevit z té "sportovnosti". On i ten Clubsport je prý zábavnější než GR a bude i rychlejší.
iudex - tak to S3 kup tady v Brně, mám známého v Audi, udělá pěknou cenu ;-) Taky mám slíbenou nabídku, ale ještě čekají na ceník... -
Thomasino 27.07.16 17:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
iudex - nejsem si jistý, jestli svezení s RS3 je nějaká super bomba :-) Měl jsem možnost si ji půjčit, ale neměl jsem moc času a chuť, nakonec jsem to odpískal, ono není moc o co stát. Bohužel je to stále jen ten Haldex, stejně jako v Golfu R, nebo Audi S3 apod (a měl jsem půjčené nové TT 2,0TSI 4x4). Né že by to bylo tak špatný jako předchozí Haldex, je tam značný posun, ale jiné systémy 4x4 fungují o dost lépe. A než dát mega za Audi S3, to dám raději mega za M135i/M140i, nebo ještě lépe M235i/M240i ;-) >:-[]
Mimochodem u Audi jsou trochu špatní z toho, že nové RS4 a RS6 budou mít brzo taky jen Haldex a ne pořádný Quattro a přijdou o jeden z hlavních prodejních argumentů 8-s -
iudex 27.07.16 08:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
AudiRS6: tak to zvezenie s RS3 závidím. :-) Ono aktuálne je to pre mňa top hotheč, bodaj by to bolo také jednoduché, ako píšeš (zarob groš a ber), ale ono to stojí dvakrát toľko, čo GTI (to nehovorím o Ficodani 6300 eur). Inak tu ako obvykle narážam na slovenský fenomén, že prémiovky sú u nás drahšie, ako v Nemecku, u nás stojí RS3 57000 eur, v DE 53500 (obdobne S3: 41900 v DE, 43980 na SK). Asi viac zarábame než Nemci. 8-s
wl: tak v kontexte toho, že už v súčasnosti sú TSI výkonnejšie, ako udáva papier, to môže znamenať len priznanie reality. ;-) Ale nie, vyšší výkon vždy poteší, som len prekvapený, že nakoniec ten FL bude, už ho všetci avizovali na marec do Ženevy a nakoniec nič nebolo. Inak som zvedavý na skutočný výzor, Autozeitung udáva dosť odlišné obrázky od AutoBildu, pričom tie od Autobildu sa mi zdajú reálnejšie: [odkaz] -
white label 26.07.16 22:16
« Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
w-a
Vždyť vlastně psal, že jde o Mondeo..., tak v tom případě bych to na pneumatiky nesváděl určitě. Když máš ploché nohy, taky ti reklamaci na vyšmajdané boty neuznají. ;-)
To jsou logické důsledky super sportovních podvozků u běžné produkce s modrým oválem. >:D >:-[]
P.S. Dnes jsem viděl v AZ článek o faceliftu G7.
Potvrzuje se, že GTI má mít 230 PS, GTI Perform. 245 PS a GR 310 PS. A místo mokré 6st. dsg., mokrá 7st. dsg. -
AUDIRS6 26.07.16 20:48
« Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
iudex:
hmm, tvoja polovicka ma dobry vkus a ty to vies a len sa tomu marne branis ! >:D
Zarob gros a ber RS3, ale pockaj na FL - bude krajsi predny naraznik a 400 PS. Alebo potom kupis nejaku prevadzacku pred FL za nejaku supa-dupa ekšn prajz >:D
Minuly tyzden som bol s chalanmi z vychodu a jeden prisiel na nej. No dlho som ho presviedcal, nech ma pusti za kormidlo, ale pustil, jeho som posadil vedla a ...
Co ti budem rozpravat - mam ich proste v krvi - sedel som v nej prvy raz ze na ceste a za tych cca 15 km som ju prevetral sposobom, aky on videl len na Youtube ! >:D
Ked sme sa vratili, vystupil s roztrasenymi nohami a chalanom hovoril: bliať, suka, job jeho mať, vin dísno jobnuty ! >:-[]
Nevahaj a ber ! >:-[] ;-) :yes: ten zvuk mi este teraz znie v ušiach ! :-! :yes: