Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.07.16  22:20

« Re: Re: Re: Re: Re: 911 CS

Leg
    Znám člověka, který provozuje rallye s GT3. Ještě mě ale nesvezl. S Feldou jsem čest neměl... a ani nechci. >:D

Lidé, kteří byli Fordem ve "výběrovém řízení" vyselektováni a obesláni dopisy, si musí své GT nějakou dobu nechat a nemohou ho prodat jen tak hned. Ford nechce GT prodávat překupníkům nebo "muzejním typům". Jestli si pamatuju, tak BMW udělalo v podstatě to samé s novou M4 GTS.

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.16  21:54

« Re: Re: Re: 911 CS

boost
    911 R se k nám údajně (oficiálně) dostane jen jedna, a ta volná není.

Leg
    Je to tak... a samozřejmě toho zájmu o 911 GT_/R zneužívají překupnící.
    Na "černém" trhu jsou ceny výrazně vyšší, než ty ceníkové.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.07.16  21:22

« Re: Re: Re: Re: 911 CS

boost: určite máš nejakého známeho s feldou, tú keď vyskúšaš, tak si na nejakú oturbenú stotridsaťpäťku ani nespomenieš. >:D

Táto Porschemánia, keď je vypredané hocičo, čo sa ani možno nebude vyrábať, ma celkom fascinuje. Som zvedavý, dokedy to bude ľudí baviť a čo bude ďalšia next big thing.

wl: za turbo si nemusíš priplácať, ale ak ho naopak nechceš, tak je to celkom mastné a ako píšeš, je celkom problém vôbec dačo zohnať.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.07.16  20:40

« Re: Re: Re: 911 CS

GT2 (RS) pravděpodobně bude, po internetu kolují fotky.

Nevíš, jestli v ČR bude 911 R? Vlastně jsem vůbec neviděl žádnou 918, jejíž vlastnictví je podmínkou, na českých číslech.

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.16  19:35

« Re: Re: 911 CS

Prakticky se teď nedá objednat žádná 911 GT_.
    GTS/GT3 teď nejsou ani v konfigurátoru a GT3 RS jsou rozprodané. A jestli vůbec bude nějaká GT2/GTRS je ve hvězdách. Ale zálohy mají lidi složené (pro jistotu) i na GT2, co kdyby náhodou...
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.07.16  19:15

« Re: 911 CS

wl
    Ani si nepamatuji, že bych někdy řídil atmosféru, takže něco jako instantní reakce na plyn a gradace výkonu až do omezovače neznám (točit 35i nad šest tisíc smysl nemá), spíše by mi chyběl zvuk "Saugermotoru", který Porsche tak umí.

V případě Carrery jsem toho názoru, že méně je více. Za 4,2 se snad dá koupit i GT3, ne? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.16  15:22

« 911 CS

boost
    Ne, ten MGTS je pro otce a zůstávají nám dvě GGTI, tak jedno z nich teď bude na prodej.
    Nebyl vůbec čas se za kýmkoli stavit apod. Vyjeli jsme před sedmou ráno a vrátili se po osmé večer.
    Zvuk je docela v pohodě, spíš ten nárůst výkonu už není tak lineární/pozvolný. Na druhou stranu, dřív sis musel za turbo v 911ce tvrdě připlácet, dnes ti ho tam fouknou prakticky zadara. >:-[]
    Ta CS byla v černé v konfiguraci za 4,2 mega, což na ní nějak "nebylo vidět". Tolik prachů bych za takovou konfiguraci nedal ani omylem. 911ka, která za větší prachy stojí, by měla mít dvě magická písmena - GT_! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.07.16  14:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

wl
    Jak to, že jsi pro mě nepřijel? :-(

Hádám, že minusem u tebe byl zvuk motoru oproti 991.1? Ve videích mi ale nezní úplně špatně - vzdáleně mi připomíná vzduchem chlazené modely a pěkně je slyšet i hvízdání turb.

P. S.: Výměna GTI za MGTS?

P. P. S.: Jel jsem BMW M2 před dvěma týdny... Nicht sooo schlecht. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.07.16  14:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

iudex
    Nejde jen o autoforum (už to opravdu není co bývalo a je to spíš inzertní server...), ale slyšel jsme to z více stran, navíc Ford měl s těmi motory problém už při testovaní ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.07.16  13:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Tak jsem včera najel cca 150-200 km s MGTS a říkal jsem si, že je škoda, že Porsche nenabízí něco obdobného ve formě hh.
    Měl jsem půjčenou i novou 911 CS rwd/pdk (už po faceliftu s turbem) a zejména ten nárůst krouťáku je tam teda znát slušně. Každá změna má své pro i proti.
    Zrovna si tam jeden šťastlivec přebíral novou stříbrnou GT3 RS. Nad tím už je pro mě jen 911 R.

P.S. Kdyby někdo věděl o nějakém vážnějším zájemci na moje G5 GTI, tak dejte vědět, díky.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.07.16  08:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Cov: to je typické varenie z vody, autoforum už dávno stratilo akýkoľvek kredit, aj tuto z ničoho vyvodia závery. Každopádne nič nekupujem, ale ak by som bol rozhodnutý kúpiť RS, takéto bláboly autofora ma neodradia.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 28.07.16  21:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Tak to je druhá zpráva v krátké době, že s focusem RS není něco ok [odkaz] Tak že Iudex... zatím nekupuj ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.07.16  11:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Celá oprava s novým motorem by vyšla na 280-300 litrů, což je nesmysl samozřejmě vzhledem k ceně auta :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 28.07.16  10:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Tuším že úplně nový motor si Renault cenil na nějakých 250-300 tisíc ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.07.16  10:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Je to repasovaný motor přímo z fabriky, vyměněny všechny těsnění a samozřejmě náplně. Drží na to Renault záruku 1 rok, mělo by to být OK. Byla levnější cesta, koupit celý motor v Polsku za 40 tisíc, nechat celý přeskládat a zkontrolovat (dalších 25T), ale houby víš co je to za motor a co má za sebou a bylo by to bez záruky. Takto mě to sice vyjde asi o 50 tisíc více, ale mám jistotu jak pro sebe (kdybych si to nechal), tak případný kupec má na to rok záruku a určitě se to prodá se zárukou lépe. Ten původní motor dostal občas na okruhu trochu zabrat, tento budu šetřit a na okruh jen občas, spíše bude snaha to prodat.
    I tak jsem s cenou musel jít o 40 tisíc dolů než by bylo odpovídající a než jsem měl před sezónou. A počítám s tím, že o 10-20 mohu ještě zlevnit, ale více asi už ne.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 28.07.16  08:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Thom: ak to nie je tajné, je nový motor alebo repas?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.07.16  23:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Tak zákazníkům "se to sype", za to majiteli "to sype"...
    Ta jeho GT3 RS (oranžová) určitě "Profi tuning" nemá. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.07.16  22:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Takoví spíše profi tuningový podvodníci :-O :-( Ještě budu řešit s právníkem...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.07.16  21:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Th
    Tak záruka byla i toho tuningu, ne? Nebo ta byla jen taková teoretická? :*) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.07.16  21:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Neboj, bude v pohodě. A když nééé, je na to rok záruka ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…