Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 23.08.16  22:50

« Re: Re: Re: Macan GTS

Čo s ňou chceš robiť? Sem už nikdo nechodí - nebo chodí, ale nepřispívá. A když nejsou lidi, nejsou fotky. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.08.16  16:01

« Re: Re: Macan GTS

Holt to máš za to, že fotíš mobilom, hoci máš bezzrkadlovku a kopec objektívov. ;-) Ale najlepšie vidieť na živo; kedy toho červeného krásavca uvidím?
    Inak keď hovorím o foťákoch, na dovolenku som si kúpil podvodný foťák Olympus TG-4, podľa recenzií najlepší vodotesný foťák, fotí ako jediný v triede do RAW, má poloautomatické režimy a kopec funkcií, stál pomerne dosť, ale fotky nič moc, na úrovni mobilu.
    A to ma opäť privádza k otázke, na ktorú všetci (hlavne woody) zaťato neodpovedajú: čo s fotosúťažou?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.08.16  14:49

« Re: Macan GTS

To potěší... ;-)
    P.S. Ten odstín červené mají v galerii trefený podstatně lépe, než na těch mých fotkách z mobilu.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.08.16  09:30

« Macan GTS

Pre labela: recenzia Macanu GTS na Autoexpresse: [odkaz]
    Úplne nadšená, GTS dostalo plný počet bodov a v recenzii samé superlatívy.
  • « 00 Reagovat !

foto soulfly1983

soulfly1983 17.08.16  22:14

« Re: Chválov test

Diky za tip, kazdopadne zaujimavy a pre mna necakany vysledok :-O Prednedavnom ma na mojom Golf 5 GTI tiez celkom ponahanal peugeot, myslim ze to bol 308 GT. Ako pozeram mal som stastie ze to nebol 308 GTI >:-[] Kazdopadne mohli este skusit dat Rosinu do Type R, bolo by zaujimave vidiet ci by sa mu nepodarilo predrat dopredu.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 17.08.16  18:52

« Re: Chválov test

Uz jsem to videl vcera, ale dobra rana pro ty, co tvrdi, jak jsou nektere HH na rozdil od jinych "ultimativnim okruhovym nacinim" >:D A vlastne i pro ty, co ustrnuli na dogmatu, ze nizsi objem nikdy nepojede.
  • « 10 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.08.16  08:56

« Chválov test

Type R vs. 308 GTi vs. Cupra na Slovakiaringu: [odkaz]
    P.S. So smrťou fotosúťaže sú už zdá sa všetci zmierení, či?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.08.16  14:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Alpské cesty

Leg
    "Dofuky" dynamické nejsou, aspoň zatím jsem nic podobného nezaregistroval... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 08.08.16  12:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Alpské cesty

Leg

Ano, změnil jsem identitu.

Ano, základní sedačky nebývají dobré a ano, Němci to dělají naschvál.

Ano, bočnice se dofukují dle toho, jak řežeš curvy.

Ano, taky se naštěstí řadím mezi hubeňoury. A sport sitzny v nových (F) BMW mi přijdou širší než ty v našich obstarožních modelech.

>:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.08.16  08:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Alpské cesty

Boost: nie si ty náhodou ex-pleaseSMILE?

Neviem ako to chodí u Porsche, ale vo všeobecnosti nemecká prémia pre mňa nie je moc zárukou, že u nej aj základné sedačky budú dostatočné. Skôr je to často naopak, človek sa často sám seba pýta, či ten základ naschvál nespravili taký nedobrý (zlý by bolo predsalen silné slovo), aby ľudí donútili si priplatiť za lepšie.

Wl- tie sedačky sa dofukujú aj počas jazdy - podľa toho, ako režeš zákruty, alebo len si ich človek nastaví raz podľa svojho tela? Ja som sa nedávno prvýkrát zviezol s tými dynamicky dofukovacími (v S-klasse) a prvý dojem bol taký, že mi spolujazdec za mnou kope do sedačky. Až neskôr, keď mi kopal rytmicky do jednej a druhej strany podľa toho, kam sme zrovna zatáčali, tak mi začalo dochádzať, že to asi bude funkcia auta. >:D Časom som si zvykol, ale asi by som to vo svojom aute vypol.

BTW ja sa (zatiaľ) radím medzi hubeňourov takže vo svojom aute nafukovacie bočnice oceňujem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.08.16  02:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Alpské cesty

boost
    Vzali jsme ty adaptivní k vůli možnosti prodloužení sedáku a nastavitelné bederní opěrce, ty "dofuky" (které k tomu byly automaticky) jsou zajímavé spíš pro štíhlé blondýny a hubeňoury. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 07.08.16  20:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Alpské cesty

wl
    Aspoň by teda mohli hodit dofuky bočnic a prodlužovací sedák mezi samostatné příplatky. 8-s Mně ty základní v "trojčíselných" Porsche přijdou příliš ploché. Ale nikdy jsem v nich neseděl a jelikož se jedná o Porsche, předpokládám, že je mají zmáknuté...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.08.16  15:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Alpské cesty

boost
    Těch 18 nastavení to je spíš takový marketingově matematický "trik".
    Pokud chceš do Macanu GTS sportovní sedačky (a ne ty komfortní, což je třetí možnost) tak máš dvě možnosti, ta co jsou v základu, ale ty umí jen dopředu/dozadu, nahoru/dolů + sklon opěradla (obojí elektricky), nebo sportovní adaptivní (příplatkové, v součtu s těmi 18 možnostmi nastavením, u Turba v základu), které mají navíc (taky v elektrice) možnost prodloužení sedáku, nastavení bederky ve 4 směrech a "dofuky" bočnic sedáku a bočnic opěradla (ovládané zvlášť), toť vše! Žádné zalamování opěradla a podobné vymoženosti. ;-)
    Alcantaru má GTS v základu na středech opěradel a na čalounění dveří, připlatit si za ni můžeš na strop (u Turba v základu), na stropní madla a na volant (automaticky s vyhříváním).
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 04.08.16  09:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Alpské cesty

wl
    Aha. Já jsem myslel, že v rámci toho paketu jsou právě ty červeno-černé pásy, které zmiňuješ, a strop z Alcantary. V tom případě u Macanu je to jinak. Holt jsem už delší dobu nebyl v konfigurátoru. :-)

Třeba 911 má sedáky z Alcantary jen v případě, že dokoupíš ty nejdražší sedačky Sport Plus. Nevím ale, jak bych využil 18 různých nastavení sedačky...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.08.16  01:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Alpské cesty

Th
    Pravděpodobně už si někdy karminrot naživo viděl, akorát na jiném Porsche, třeba na 911ce, Caymanu...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.08.16  01:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Alpské cesty

Tady už to vypadá výýýýrazně lépe!! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.08.16  23:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Alpské cesty

Th
    Jak jsem psal, odstín na těch fotkách úplně neodpovídá realitě.
    To už spíš třeba tady:
    [odkaz]
    Třeba Cayenne (jako větší SUV) je pro mě na červenou moc velký, ale u Macanu (spíš menší Crossover) to jde.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.08.16  23:47

boost
    Ne, Karminrot interieur jsme nechtěli, tím spíš, že už auto má karminrot lak (to už jsme tu řešili s "Legem"). Na mě je to moc kolotoč, těch zdvojených červených nití je tam hrozně moc, k tomu čtyři! červené loga GTS na opěrkách hlav a celoplošně červené bezp. pásy.
    Třeba 911 GTS má/měla černé pásy pouze lemované červenou linkou a vypadá to mnohem lépe. Nelíbí se mi ani ten červený ciferník otáčkoměru se špatně trefeným odstínem červené. Navíc je to docela nepochopitelně jeden z nejdražších příplatků vůbec (v podstatě za červené nitě).
    Viděl jsem už pár konfigurací GTS s tímto příplatkem, přičemž už pak zřejmě nezbylo ani na adaptivní sesle s nastavitelnou bederkou a délkou sedáku, ani na alcantaru na stropě, což jsou prvky pro celkový dojem z interiéru mnohem důležitější.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.08.16  23:29

Leg
    Na volantu ne, zvažovali jsem to, ale nakonec ne. Mimochodem pokud chceš alcantaru na volantu, musíš vzít automaticky i vyhřívání volantu, což mi jako moc logiku nedává, spíš naopak. Alcantara na volantu je samozřejmě náročnější na údržbu, než kůže. Můžeš mít i kombinaci kůže/karbon.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.08.16  21:16

Dnes som sa zastavil v salóne VW popýtať sa na GTI Clubsport. A na moje prekvapenie som sa dozvedel, že CS sa na Slovensku nepredáva ani predávať nebude. Holt malý, nezaujímavý trh.
    8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…