Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.08.16  15:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

iudex - dnes na SK ring nedojedu, nebudu v těch vedrech trápit auto :-( Zdravíme od rakouského jezera Neusiedler spolu s Covenantem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.08.16  22:32

[odkaz]
    :yes:
    Skoro jako bych ten text psal já... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.08.16  17:35

iudex
    To je nějaká starší fotka z Vítkovic, že jo...? ;-)
    A co říkáš na SG Note 7 (nástupce SG 6 Edge +)?

P.S. Dnes jsem jel s GTI Clubsport a byl jsem docela mile překvapen.
    Červeno-černý, 5dv., manuál, 19" Pretoria černé.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 27.08.16  17:28

Tak tak, v Parizi muze byt pekne nebezpecno! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.08.16  15:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Veru, do Paríža neodporúčam aktuálne chodiť, je to tam dosť zlé: [odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.08.16  23:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Zeptat se jich tam mohl. Tys byl v Paříži? Tam se teď prý kupují hlavně zájezdy pro tchýně... ;-)

P.S. Já se tě ptal co na něj (5D/IV) říkáš, ne proč si ho nejdeš hned zítra koupit. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.08.16  22:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

wl: vieš, že som Pentaxák, takže Canon ma nevzrušuje, aj keď parametre má parádne. Ak by som chcel fullframe, bral by som "náš" Pentax K-1, parádny plnoformát za polovicu ceny toho Canonu. Ale moja skúsenosť s foťákom s APSC senzorom je taká, že by som nič väčšie nechcel a vláčiť ťažký fullframe s obrovskými FF sklami nemám chuť. Aj APSC formát stále ďaleko presahuje moje schopnosti a moment, keď ma bude technika obmedzovať, asi nikdy nepríde, takže som spokojný. Možno nástupca aktuálneho K-3 Mark II bude moja nasledujúca voľba, zatiaľ ale K-5 IIs slúži k spokojnosti.
    Btw. jedna momentka z dovolenky: [odkaz] Ani som sa radšej nepýtal, koľko je požičovné. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.08.16  18:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

iudex
    Co říkáš na nový EOS 5D Mark IV? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.08.16  17:56

[odkaz]
    A to už k vůli Babišovi neberu ani tu Vervu 100 do, které už ty sra.čky přidávají taky.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.08.16  10:39

« Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Ale jestli bude fakt 30 stupňů, tak na ježdění na okruhu prdím, to je jasné. Aut by dostalo moc na pr.Dell a stejně by ty časy byly na houby. To bych od toho jezera jel raději na západ směr Mariazell a projel se na jedné krásné silnici >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.08.16  19:49

iudex
    Já se nesměju, jen si říkám jestli těm SS, než dojedeš tuhle sadu, neskončí 4-5 letá doba trvanlivosti >:-[]

PS: já už dojíždím a na jaro musím koupit 4 nove ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.08.16  17:29

« Re: Re: Re: Slovakiaring

Clubsport S jen 4*? Čekal bych aspoň o 1/2 * víc...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.08.16  15:18

« Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Tak ja sa skúsim dostať pod 2:45 min., ideálne priblížiť sa 2:40, ale to je aktuálne (po dlhšej pauze a na zodratých gumách) dosť nereálne. Každopádne chcem konečne doraziť tie Bridgestony a nahodiť Micheliny, nech sa mi Covenant nesmeje. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.08.16  13:42

« Re: Re: Re: Slovakiaring

Uspokojí mě pouze časy pod 2:38 ;-) >:-[]
    Opatrně myslím tak, že dám první zahřívací, pak dvě ostrá, pak necelé chladící a dvě ostrá a tímto způsobem. Tzv. kvalifikačním ;-) Netrpí delší dobu auto, má čas na chlazení a při tom zkouším slušný čas..
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.08.16  11:45

« Re: Re: Slovakiaring

Tom: super, aspoň niekto. Neziderské jazero síce nemám ďaleko, ale máme nejakú rodinnú oslavu a som rád, že sa uvoľním aspoň na ten SK ring.
    Btw. keď pôjdeš opatrne, to by som Ti konečne (pi mojom plnom nasadení) mohol stíhať. :-)
    P.S. Test GTI Clubsport S (na NB ringu): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.08.16  10:44

« Re: Slovakiaring

Já tram budu a přemlouvám i Covenanta. Jedeme v neděli dopoledne k rakouskému jezeru Neusiedler na sraz sportovních aut (nemáš to daleko) a pak odpoledne chci stinout jízdy a zřejmě se i "opatrně" svezu :-) Na sobotu plánujeme s Covenantem pěkný výlet do údolí Wachau, mezi Stockerau, Krems a Melk ;-) Máme na pátek a sobotu ubytování u Hodonína, my jsme tam i v neděli na noc...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.08.16  08:55

« Slovakiaring

V nedeľu si chcem ísť zajazdiť na Slovakiaring, nechce sa niekto pridať? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 24.08.16  09:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

:-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 24.08.16  09:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

woody: jo nápad s motorkou není vůbec špatný. Vzhledem k tomu, že motka v dnešní době už opravdu není (pro mnoho lidí) dopravní prostředek, ale jen a jen pro zábavu. >:D A proto nebudeš muset řešit, co v ní chceš převážet a kolik lidí budeš převážet a kolik bude žrát... Prostě budeš jen řešit, na čem se chceš vozit a jaký posed ti vyhovuje nejvíc. A tak jako každý kdo jednou začal, zjistí co mu vyhovuje nejvíc, přesedlá na jinou, pak silnější, zkusí možná nějaký offroad, pak cestovní enduro a jako stařík, pokud mu to záda dovolí skončí na choppru ;-) Nebo pohodlněji na nějakém maxi stkútru... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.08.16  02:00

« Re: Re: Re: Macan GTS

iudex
    Ale on zrovna tento mobil obvykle nemívá takové problémy s barevným podáním (a jinak ty fotky zas tak špatné nejsou). Je fakt, že jsem to tehdy fotil na plnou automatiku, ale už při pokročilejším západu slunce, což tomu asi taky moc na věrnosti odstínu nepřidalo.
    Já mám TG-3, který jsem dostal v záruce výměnou za reklamovaný TG-2, který měl (mimo jiné) výrazné problémy s čitelností amoled displeje na přímém slunci, což je u outdoorové foťáku (tím spíš bez klasického hledáčku) docela průser. Právě od TG-3 naštěstí přešel Olympus na LCD displeje.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…