Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.09.16  22:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Na vilníka už asi nezbude (s ženskýma jsem raději skončil), protože prachy půjdou do auta >:-[]

Jinak k našemu telefonátu, tady zadek M235i v sérii:
    [odkaz]
    Tady s M Performance jako že difusorem za příplatek:
    [odkaz]
    Tady i včetně většího křiídla na hraně kufru:
    [odkaz]
    [odkaz]
    Předek v sérii:
    [odkaz]
    A mnou vybraný přední splitter od Riegeru:
    [odkaz]
    A dělá se i větší, ale to mi přijde už hodně:
    [odkaz]
    A pak je origo M Performance přední splitter, ale pak je ten čumák opticky moc vysoký:
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.16  22:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Cov
    S Thomasinovým rozpočtem nezbude ani na toho Vírníka... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.09.16  22:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Thomasino
    Ty si koupíš helikoptéru nebo vírnika? >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.09.16  21:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

A bohužel Alpina bude představená až po novém roce a reálně první kusy spíše na podzim, takže ta je ze hry asi taky venku :-( Takže mi zbývá ta "vrtulka" :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.16  21:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Th
    Zapomněl si dodat, že ta Ibiza byla 5dveřová a hlavně neměla výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce (na které jsem se nasoukal), takže jsem S-Mikovi udělal hlavou důlek do čalounění stropu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.09.16  21:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Thomasino
    Škoda těch pár cm na přilbu, jinak by ti seděl ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.09.16  21:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Práskač !! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.09.16  21:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Woody

Sice to nebylo nějaké elegantní v plutí ..chtělo by to trochu cviku, ale s mými 180cm to bylo ještě v pohodě....lepší kulturní vložka byl Thom a jeho rozcvička než nastoupil >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.09.16  21:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Tady jsem vám nahrál ještě jednu "veselou fotku z natáčení", když jsem si zkoušel Lotuska "obléci" poprvé v Lucembursku v červnu 2015 :-)
    P.S.: Měřím 190cm
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.09.16  21:22

Ale mě můžeš volat až do 22:30 hod, pokud máš čas. Enormě mě zajímá zkušenost s M140i !! :-)

P.S.: Protože White Labela znám a vím jak se soukal do Ibizy a jiných aut, tak vím, že do Lotusu by se vůbec nevešel. Natož že by mohl řídit. A ven by vylezl po čtyřech, jestl vůůůůbec >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.16  21:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Bully
    Právě proto to píšu, pro nás "dlouhé široké a bystrozraké" už tahle velikost aut není. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.16  21:01

iudex
    Chtěl jsem ti teď zavolat, ale na volání už je asi trochu pozdě...
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 27.09.16  20:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Spis nam vsechna auta na rozdil od klasickych dvoumistnych sportaku (ktere to nepotrebuji), narostla do obludnych rozmeru. Oproti dobe pred par lety jsou auta vetsi, nez o jednu tridu, aby se do nich vlezli i prerostli pupkaci s kompletni rodinou :-) Plus dalsi predpisy o bezpecnosti- vpredu nafoukle kapoty nad motory, deformacni zony a dlouhe previsy vpredu i vzadu, kufry jak pro stehovaky, ..., ... . Da se na to koukat i z druhe strany >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.16  20:28

wl: keď si už tu, povieš niečo k tej M140?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.16  20:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

w-a
    Taky jsem na tu fotku chvilku zíral, tady vypadá jak model v menším měřítku. ;-)
    Do toho bych se nasoukat raději ani nezkoušel, možná už bych to pak ze sebe nesundal. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.09.16  20:14

Přesně tak, na této fotce si každý uvědomí, jak je ten Lotusek prťavý !! >:D
    Každej je z tohoto srovnání překvapený >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.09.16  19:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Teprve na téhle fotce jsem si pořádně uvědomil, jak je Lotusík malinký. ;-) [odkaz]
    Ve srovnání s dnešními kompakty působí jako autíčko na hraní...kterým vlastně i je. :yes:
    Jen tak pro zajímavost i náš Swišť je o 5 cm delší a o 35 !!! >:D vyšší. Cov, jak se ti do něj "skládalo" ?

PS: SZ ohledně Motobydla.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.09.16  18:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Bully

Nápodobně..určitě to zopakujeme a děkuju za svezení v Lotusu, je to zážitek a ta jeho celková mechaničnost je zase jiný svět :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 27.09.16  13:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Taky me tesilo :-) A rad jsem poznal Robina.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.09.16  10:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Jaká M140i ??? :-O
    To mě hodně zajímá, vzhledem k mým úvahám o M240i ;-) Díky!

Jinak v neděli proběhl zajímavý minisraz s Bullym a Covenantem, kdy jsme z Přerova jeli na kopečky za Bystřicí p.H. a pojezdili chvilku nahoru a dolů na Tesáku a pak si dali okruh přes Ratiboř, Val.Meziříčí a zpátky přes BYstřici do Přerova :-)
    [odkaz]
    - a další 2 fotky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…