Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 27.09.16 21:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring
A bohužel Alpina bude představená až po novém roce a reálně první kusy spíše na podzim, takže ta je ze hry asi taky venku :-( Takže mi zbývá ta "vrtulka" :-! -
white label 27.09.16 21:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring
Th
Zapomněl si dodat, že ta Ibiza byla 5dveřová a hlavně neměla výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce (na které jsem se nasoukal), takže jsem S-Mikovi udělal hlavou důlek do čalounění stropu. >:-[] -
Covenant 27.09.16 21:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring
Woody
Sice to nebylo nějaké elegantní v plutí ..chtělo by to trochu cviku, ale s mými 180cm to bylo ještě v pohodě....lepší kulturní vložka byl Thom a jeho rozcvička než nastoupil >:-[] -
Thomasino 27.09.16 21:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring
Tady jsem vám nahrál ještě jednu "veselou fotku z natáčení", když jsem si zkoušel Lotuska "obléci" poprvé v Lucembursku v červnu 2015 :-)
P.S.: Měřím 190cm
[odkaz]
-
Thomasino 27.09.16 21:22
Ale mě můžeš volat až do 22:30 hod, pokud máš čas. Enormě mě zajímá zkušenost s M140i !! :-)
P.S.: Protože White Labela znám a vím jak se soukal do Ibizy a jiných aut, tak vím, že do Lotusu by se vůbec nevešel. Natož že by mohl řídit. A ven by vylezl po čtyřech, jestl vůůůůbec >:D -
Bully_ 27.09.16 20:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring
Spis nam vsechna auta na rozdil od klasickych dvoumistnych sportaku (ktere to nepotrebuji), narostla do obludnych rozmeru. Oproti dobe pred par lety jsou auta vetsi, nez o jednu tridu, aby se do nich vlezli i prerostli pupkaci s kompletni rodinou :-) Plus dalsi predpisy o bezpecnosti- vpredu nafoukle kapoty nad motory, deformacni zony a dlouhe previsy vpredu i vzadu, kufry jak pro stehovaky, ..., ... . Da se na to koukat i z druhe strany >:D -
white label 27.09.16 20:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring
w-a
Taky jsem na tu fotku chvilku zíral, tady vypadá jak model v menším měřítku. ;-)
Do toho bych se nasoukat raději ani nezkoušel, možná už bych to pak ze sebe nesundal. >:D >:-[] -
woody-alien 27.09.16 19:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring
Teprve na téhle fotce jsem si pořádně uvědomil, jak je Lotusík malinký. ;-) [odkaz]
Ve srovnání s dnešními kompakty působí jako autíčko na hraní...kterým vlastně i je. :yes:
Jen tak pro zajímavost i náš Swišť je o 5 cm delší a o 35 !!! >:D vyšší. Cov, jak se ti do něj "skládalo" ?
PS: SZ ohledně Motobydla. -
Thomasino 27.09.16 10:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring
Jaká M140i ??? :-O
To mě hodně zajímá, vzhledem k mým úvahám o M240i ;-) Díky!
Jinak v neděli proběhl zajímavý minisraz s Bullym a Covenantem, kdy jsme z Přerova jeli na kopečky za Bystřicí p.H. a pojezdili chvilku nahoru a dolů na Tesáku a pak si dali okruh přes Ratiboř, Val.Meziříčí a zpátky přes BYstřici do Přerova :-)
[odkaz]
- a další 2 fotky

Jinak k našemu telefonátu, tady zadek M235i v sérii:
[odkaz]
Tady s M Performance jako že difusorem za příplatek:
[odkaz]
Tady i včetně většího křiídla na hraně kufru:
[odkaz]
[odkaz]
Předek v sérii:
[odkaz]
A mnou vybraný přední splitter od Riegeru:
[odkaz]
A dělá se i větší, ale to mi přijde už hodně:
[odkaz]
A pak je origo M Performance přední splitter, ale pak je ten čumák opticky moc vysoký:
[odkaz]