Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.10.16  21:11

« Re: Re: Re: O(G)T(3)

:yes:
    To se jim to machruje, když má GT3ojka centrální matice na kolech. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 02.10.16  18:42

« Re: Re: O(G)T(3)

Parádní video s GT3 RS... Z Prahy. :-) :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.09.16  18:49

« Re: OT

iudex: Jj, u Audi myslej na každýho. A když zrovna nekrouháš zatáčky, můžeš se věnovat i svému dalšímu hobby. Viz. boost " Četl jsem včera nějaké rumors, že S8 má mít 30MP (!) fotoaparát, 4K display a 6 GB RAMky." :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.09.16  17:49

« OT

Inak čo hovoríte na Audi RS3 sedan? Auto.cz ho nejak odignorovalo: [odkaz]
    Úplne nový R5 so 400 koňmi, to môže byť zaujímavé zvezenie. Hlavne sedanista AudiRS6 určite chrochtá od spokojnosti. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.16  16:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Na skok k fotomobilům

A máme tu velké Česko-Slovenské finále v dámském tenisu! :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.16  15:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Na skok k fotomobilům

iudex
    To jsem si právě myslel, že by mu třeba jeden/dva body mohli přidat za ten další objektiv, protože s ním má prakticky dvojnásobný optický zoom.
    P.S. Webpaju porazí pouze v případě, že ho dováží alespoň na úroveň druhého nejlehčího ve skupině.
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.09.16  15:20

« Re: Re: Re: Re: Na skok k fotomobilům

wl: to si nie som istý, pokiaľ viem, ten iP 7Plus má naviac k tomu štandardnému širokouhlému objektívu ešte jeden dlhší objektív s vlastným senzorom, ale ten širokáč aj senzor je pre oba rovnaký.
    Tu je porovnanie na dpreview: [odkaz]
    Mne sa javí ten Samsung S7 viditeľne lepší ako iPhone, a to ako 7, tak 7 plus. Lepšie kreslí, je detailnejší (je ale pravda, že aj výrazne viac doostruje), každopádne nie je to len vec softwaru, ale sa mi javí, že objektív vykreslí viac detailov (viď písmená na bankovke či fľaši dole), akurát iPhone lepšie podáva pleťovku. Dokonca ten iP 7 plus sa mi javí výrazne horší, ako klasická iP sedmička, taký mäkký a rozmazaný (zrejme to bude skôr kusová chyba či chyba zaostrenia).
    P.S. Pre všetkých, čo sa zúčastnia motokárovej akcie :dobre si zajazdite a konečne už porazte toho webpaju. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.09.16  12:41

« Re: Re: Re: Re: Na skok k fotomobilům

iudex
    OK, já jen, že S5 ji má z plastu, mám to prasklé a vevnitř bordel, takže na fotkách jsou černé duchy. Nutno říci, že celkově mám ten mobil takový prasklý. >:D

Četl jsem včera nějaké rumors, že S8 má mít 30MP (!) fotoaparát, 4K display a 6 GB RAMky. Co je na tom pravdy, to nikdo neví, ale aspoň je o čem psát...

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.16  11:52

« Re: Re: Re: Na skok k fotomobilům

iudex
    Jinak v tom žebříčku chybí iP7plus, který má lepší foťák, než iP7.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.09.16  11:49

« Re: Re: Na skok k fotomobilům

wl: klasika čiernu, boli na výber ešte biela a zlatá, to som nechcel.
    boost: človeče klopem ti na ten objektív, ale neviem jednoznačne povedať, aký materiál to je, ale zrejme skôr sklo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.16  10:58

« Re: Na skok k fotomobilům

iudex
    Jsem rád, že se i tady potvrdilo, co tvrdím už od příchodu S6 edge+, tedy, že plusko (které přišlo později) je o poznání celkově lepším mobile, než S6 edge, a to včetně foťáku. Spousta lidí totiž tvrdila, že jde o identické telefony a rozdíl je pouze ve velikosti displeje a kapacity baterie.
    Note 7 má znovu problémy, takže možná nakonec budu muset počkat až na Note 8. Do menšího displeje (než 5,7") už ale určitě nepůjdu, na menší displej se totiž zvyká těžko.
    Jakou máš barvu S7mičky?
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.09.16  09:34

« Re: Re: Na skok k fotomobilům

iudex
    Z jakého materiálu je čočka fotoaparátu? Stále plast?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.09.16  08:37

« Re: Na skok k fotomobilům

wl: používam Samsung Galaxy S7 asi týždeň a skutočne ten foťák je výborný, o triedu lepší, ako Xperia Z1. Konečne výrobcovia mobilov pochopili, že na mini senzore je zbytočné narvať kopec Mpx (teda Sony to zatiaľ nepochopilo, viď ich 23 MPx foťáky), ktoré malý objektív aj tak nevykreslí. K denným fotkám nemám absolútne výhrady, farby sú prirodzenejšie, nie tak vymaľované ako staršie Samsungy, akurát to na môj vkus dosť preostruje, ale to je vidieť len pri zväčšení. Pri horšom svetle to ale taká sláva nie je, tam nepomôže ani výborná svetelnosť objektívu f1,7 a snaha o potlačenie šumu vedie k značnému vyhladeniu fotky. Ale to hodnotím kritickým okom užívateľa zrkadlovky, v kontexte mobilov úplná paráda. Tiež oceňujem "manuálny" režim, kde sa dajú upravovať viaceré parametre (ISO, expozičný čas) a hlavne ak sa mi nepáči JPEG, do ktorého fotí foťák štandardne, môžem fotiť do RAWu a upraviť si fotku podľa svojho gusta.
    Boost: vidím to úplne rovnako, Honda sa vôbec nepoučila z kritiky na adresu tuzerského zjavu súčasného CTR a zatiaľ čo základný Civic vyzerá lepšie ako predchodca, na tajpár nacápali presne tie isté tuzerské lištičky, fake otvory a zaslepené výduchy. Presne ako píše woody, klaun.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.09.16  00:30

« Re: Re: Nový Civic Type R

FUJ, ten Civič je ale humus. Já nevím, co proboha ta Honda dělá?! Fake výdechy, který by snědly i Otesánka, centrální vejfuck pro jednolitrovou mašinu, světlá výška hodná Lady Nivy a k tomu velmi módní černý spoilery pro větší stabilitu a přítlak, když to má tolik kobyl.

A samozřejmě tajpár potřebuje stejný počet koncovek výfuku jako Ferrari F40, protože proč ne, že jo.

Že oni mají každý pátek společně s Lexusem a Toyotou drogové dýchanky? >:-[] :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.09.16  22:52

« Na skok k fotomobilům

Nejlépe fotící telefony
    (Podle testů prováděných v DxO Labs. Maximální možné skóre je 100 bodů).

88 bodů
    HTC 10
    Samsung Galaxy S7 Edge
    Sony Xperia X Performance

87 bodů
    Moto Z Force Droid
    Samsung Galaxy S6 Edge Plus
    Sony Xperia Z5

86 bodů
    Apple iPhone 7
    LG G5
    Samsung Galaxy Note V
    Samsung S6 Edge
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.09.16  18:03

« Re: Nový Civic Type R

Cov: Na mě pořád moc vzhledově uřvané. Třeba ten trojkoncovkový výfuk. ;-\ Nerad bych před každým vystupováním/nastupováním obhlížel okolí, jestli se někdo nedívá.
    "Circus comes to town, you play the lead clown." (Metallica)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.09.16  09:46

« Nový Civic Type R

Co říkáte na nový Civic Type R??..zatím je to sice prototyp, ale změn asi moc nebude.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.16  11:35

« Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Ohledně výfuku by se vidělo časem, vypadá to že M240i má v základu celkem slušný zvuk:
    [odkaz]
    Samosvor to asi chtít bude, je otázka jestli hned s novým autem, nebo později. Stojí asi 90 tisíc :-( Možná si vyzkouším auto první rok bez něj, něco našetřím a pak ho dokoupím. Aspoň uvidím jak se chová zadokolka bez samosvoru a s ním..
    Na začátku bych to viděl asi jen na ten zadní spoiler na hraně kufru, aby tam byl ten větší, časem ten přední splitter. Proti samosvoru jsou to mnohem menší částky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 28.09.16  00:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

Zadní spoiler je nutnost, protože kufr dvojky je plochej korejská plavkyně, nicméně bych radši šetřil na M perf. výfuk a LSD. Potom podvozek, disky a teprv nějaký spoilery. Většina lidí to dělá přesně opačně, což je (nejen) z hlediska vzhledu špatně.

IMHO dvojka vypadá zezadu tak nějak divně. Nudně, nezáživně. M2 je jiná story. Tam je vše v cajku. Na starou jedničku ale nic nemá. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.09.16  23:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovakiaring

A takhle to může dopadnout, když se snažíš udělat z M235i brutálnější auto než M2 >:-[] >:D >:D
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…