Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 03.10.16 21:09
« Re: Re: Re: Re: Mám pocit...
Jednak cena, ale taky díky celkovému naladění. M2 je asi super, ale prý poměrně tvrdě naladěná na běžné denní ježdění. Ale vysvětluj to někomu, kdo jezdí v Exige, že? >:D >:D >:D >:D
P.S.: Bral bych M2, nejlépe až ve verzi GTS. Teda jako druhý auto. -
Thomasino 03.10.16 17:04
« Re: Re: Mám pocit...
Ale stále mě z toho z hlediska zábavy vychází nejlépe zadokolka M2 nebo více dailycar M240i ;-) >:-[]
Přece jen je sice RS3 a S3 použitelnější na zimu, ale stále je to jen "blbá předokolka" s připojovacím zadkem :-( Ikdyž interiéry Audi jsou zase o světelný rok dále než u bramboráka (nemluvě o FoRS).
P.S.: Mimochodem jsem nedávno řídil nový Focus RS, ikdyž jen krátce, ale za mě zklamání, zase jen předokolka s připojeným zadkem (navíc drahá). A hodně tvrdý prkenný podvozek na rozbitějších silnicích. Snad horší než Megane R.S. Cup, a to je co říci! To už raději konzervativně vypadající Golf R, nebo spíše GTI Clubsport. Ale zase jen předokolka... Asi už chci více :-( -
iudex 03.10.16 14:58
« Re: Mám pocit...
To bude asi tým, že wl (ani nikto z nás) nemá superšport v limitovanej edícii v hodnote niekoľko miliónov eur a nechodí s ním na Pebble beach show. ;-) Pretože iba tým sa dá obhájiť takýto leštiaci fetišizmus. >:-[]
boost: Jo, RS sú sakra drahé, ak by človek uvažoval o ultravýkonnom hatchi, akokoľvek sa mu RS3 páči, obhájiť tú cenu (54t? eur za kompakt) je ťažké a TT je ešte o hodne drahšie (66t). Porsche mu tú situáciu ale o niečo uľahčilo tým, že downsizovalo a kým predtým bola dilema šesťvalcové Porsche vs. päťvalcové Audi pomerne jednoznačná, teraz Cayman prišiel o argument motora, predsalen 300 či 350k štvorvalce nemôžu konkurovať 400k päťvalcu. Ale práve meno Porsche, jazdné vlastnosti zadokolky s motorom v strede a paradoxne nižšia cena ako TT stále vedú k Caymanu.
Inak dobrá pripomienka k tomu RS3, skutočne vypadlo z ponuky, zrejme dostane onedlho facelift (posledný facelift sa tuším týkal len A3 a S3) a tento 400k nový motor. -
boost. 03.10.16 11:48
« Re: Re: Re: OT
Myslel jsem si, že TT RS je teda levnější... a ono je naopak v základu dražší než Cayman S! Sice se domívám, že v Audi dostaneš víc výbavy v základu, a k ceně Porsche se musí automaticky přičíst tak pět tisíc eur, abys nejezdil v Porsche bez sklápěcích zrcátek a dalších životně důležitých fičur...
TT RS je použitelnější v každodenním provozu tady u nás v Evropě díky quattru a motoru vpředu - pro dost lidí rozhodující faktory. A zní líp než Porsche; BMW M2 taktéž a k tomu z obou dvou stojí nejméně. ;-)
P.S.: Neskončili náhodou výrobu RS 3 Sportbacku? Nikde na stránce Audi nefiguruje a při představení faceliftu taky nikde nebyl. -
iudex 03.10.16 10:31
« Re: Re: OT
wl: dizajnovo možno nie, ale zober si aj tunajšie diskusie k TT RS, väčšina nakoniec uzavrie, že TT je prakticky dvojmiestne auto a tam je lepšou voľbou Cayman; naviac v kategórii športových kupé nie je 400k výnimočných. Kdežto v rámci nižšej strednej triedy je výkon 400k bez konkurencie, naviac sedan je praktické 4-dverové auto s plnohodnotným miestom vzadu. Proti hatchbaku má výhodu novšieho a výkonnejšieho motora. Takže aktuálne z trojice RS3 SB, RS3 sedan a TT RS by som volil sedan.
Btw. kto vyhral v Motobydle? -
white label 30.09.16 15:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Na skok k fotomobilům
iudex
To jsem si právě myslel, že by mu třeba jeden/dva body mohli přidat za ten další objektiv, protože s ním má prakticky dvojnásobný optický zoom.
P.S. Webpaju porazí pouze v případě, že ho dováží alespoň na úroveň druhého nejlehčího ve skupině.
>:-[] ;-) -
iudex 30.09.16 15:20
« Re: Re: Re: Re: Na skok k fotomobilům
wl: to si nie som istý, pokiaľ viem, ten iP 7Plus má naviac k tomu štandardnému širokouhlému objektívu ešte jeden dlhší objektív s vlastným senzorom, ale ten širokáč aj senzor je pre oba rovnaký.
Tu je porovnanie na dpreview: [odkaz]
Mne sa javí ten Samsung S7 viditeľne lepší ako iPhone, a to ako 7, tak 7 plus. Lepšie kreslí, je detailnejší (je ale pravda, že aj výrazne viac doostruje), každopádne nie je to len vec softwaru, ale sa mi javí, že objektív vykreslí viac detailov (viď písmená na bankovke či fľaši dole), akurát iPhone lepšie podáva pleťovku. Dokonca ten iP 7 plus sa mi javí výrazne horší, ako klasická iP sedmička, taký mäkký a rozmazaný (zrejme to bude skôr kusová chyba či chyba zaostrenia).
P.S. Pre všetkých, čo sa zúčastnia motokárovej akcie :dobre si zajazdite a konečne už porazte toho webpaju. >:D -
boost. 30.09.16 12:41
« Re: Re: Re: Re: Na skok k fotomobilům
iudex
OK, já jen, že S5 ji má z plastu, mám to prasklé a vevnitř bordel, takže na fotkách jsou černé duchy. Nutno říci, že celkově mám ten mobil takový prasklý. >:D
Četl jsem včera nějaké rumors, že S8 má mít 30MP (!) fotoaparát, 4K display a 6 GB RAMky. Co je na tom pravdy, to nikdo neví, ale aspoň je o čem psát...

Nemyslel jsem TTRS (to bych napsal), ale kupé ve stylu M2, takže něco jako RS3 sedan, ale s jedním párem dveří.
Ad Btw., jak jsem psal níž, pokud Webpaju nedováží, nemají vůbec šanci. ;-)