Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.10.16  16:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mám pocit...

Keď sa už bavíme o zadnom náhone, nedávno vedľa mňa stáli na križovatke M3 a Hyundai Genesis Coupé V6. Obe vyrazili na zelenú na plný plyn. Teraz si dovolím si veľké rúhanie a poviem, že ten Hyundai mal krajší zvuk, ako BMW.
    Btw. dostupná zábavná zadokolka, to je predsa Toyobaru a dostávaš sa oblúkom do čias pred kúpou MRS >:-[]
    Btw. a čo tak M140i? Rovnaký motor a dynamika ako M240i, s praktickou 5-dverovou karosériou použiteľná ako jediný daily car a naviac o dosť lacnejšia, ako dvojka.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.10.16  16:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mám pocit...

A pokud to unesou finance, tak zadní náhon, mělo by to být použitelné jako jediné auto na denní ježdění (ale trochu nekomfortu přežiju), bylo to zábavné na výlety do Alp a párkrát do roka to zvládlo taky okruh >:-[] >:-[] (už ne tolik jako Meggie). Takové vlastně docela nenáročné požadavky! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.10.16  16:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mám pocit...

Jo, "v podstatě" by to mělo mít čtyři kola a volant... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.10.16  15:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mám pocit...

Asi stárnu, ale teď to vypadá, že to v podstatě vím dokonce už přes měsíc :-( >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.10.16  14:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mám pocit...

Thomasino přece vždycky ví co chce a někdy mu to dokonce vydrží i celý týden... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.10.16  12:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mám pocit...

Do Lotusu se fakt nevejdu, to je moc brutus s mojí výškou. Ikdyž by se mi líbil :-)
    Uvidíme, zima je ještě dlouhá ;-) A faceliftovaný Leon Cupra v Paříži neukázali, ani Golf, natož mnou očekávanou Alpinku. Ta bude až po novém roce a reálně za rok, takže asi padá :-( Leda bych si dal rok pauzu. Je fakt že Golfík SV nyní jako DailyCar je super. Ale ta pauza by se mi nelíbila..
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 04.10.16  12:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mám pocit...

Thomasino že má vědět, co chce? >:-[] :yes: Neříkal náhodou ještě před několika týdny, že bych spíš chtěl Golfa GTI protože už ho okruhy nebaví?
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 04.10.16  10:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Mám pocit...

Thomasino:
    musis vedet sam, co chces. Daily-car uz mas a v porovnani s Elise, o ktere jsi docela vazne uvazoval, je i M2 uplne normalne pouzitelne, komfortni a luxusni auto pro kazdy den. I v porovnani s Megane, se kterym jezdis doted. "Jenom" toho dokaze i neco navic >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.10.16  23:15

« Re: Re: Re: OT

iudex
    Nemyslel jsem TTRS (to bych napsal), ale kupé ve stylu M2, takže něco jako RS3 sedan, ale s jedním párem dveří.
    Ad Btw., jak jsem psal níž, pokud Webpaju nedováží, nemají vůbec šanci. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.10.16  23:10

« Re: Re: Re: Re: OT

boost
    RS3 (5dv. hb) dostane stejnou "techniku" jako TTRS/RS3 (sedan) a vrátí se zpět.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.10.16  21:09

« Re: Re: Re: Re: Mám pocit...

Jednak cena, ale taky díky celkovému naladění. M2 je asi super, ale prý poměrně tvrdě naladěná na běžné denní ježdění. Ale vysvětluj to někomu, kdo jezdí v Exige, že? >:D >:D >:D >:D

P.S.: Bral bych M2, nejlépe až ve verzi GTS. Teda jako druhý auto.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 03.10.16  20:26

« Re: Re: Re: Mám pocit...

M240i bude vic daily spis kvuli sve cene, ne? :-) M2 jsem o vikendu videl, svezl se a chvilku i ridil, dobry stroj :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.10.16  17:04

« Re: Re: Mám pocit...

Ale stále mě z toho z hlediska zábavy vychází nejlépe zadokolka M2 nebo více dailycar M240i ;-) >:-[]
    Přece jen je sice RS3 a S3 použitelnější na zimu, ale stále je to jen "blbá předokolka" s připojovacím zadkem :-( Ikdyž interiéry Audi jsou zase o světelný rok dále než u bramboráka (nemluvě o FoRS).

P.S.: Mimochodem jsem nedávno řídil nový Focus RS, ikdyž jen krátce, ale za mě zklamání, zase jen předokolka s připojeným zadkem (navíc drahá). A hodně tvrdý prkenný podvozek na rozbitějších silnicích. Snad horší než Megane R.S. Cup, a to je co říci! To už raději konzervativně vypadající Golf R, nebo spíše GTI Clubsport. Ale zase jen předokolka... Asi už chci více :-(
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.10.16  14:58

« Re: Mám pocit...

To bude asi tým, že wl (ani nikto z nás) nemá superšport v limitovanej edícii v hodnote niekoľko miliónov eur a nechodí s ním na Pebble beach show. ;-) Pretože iba tým sa dá obhájiť takýto leštiaci fetišizmus. >:-[]
    boost: Jo, RS sú sakra drahé, ak by človek uvažoval o ultravýkonnom hatchi, akokoľvek sa mu RS3 páči, obhájiť tú cenu (54t? eur za kompakt) je ťažké a TT je ešte o hodne drahšie (66t). Porsche mu tú situáciu ale o niečo uľahčilo tým, že downsizovalo a kým predtým bola dilema šesťvalcové Porsche vs. päťvalcové Audi pomerne jednoznačná, teraz Cayman prišiel o argument motora, predsalen 300 či 350k štvorvalce nemôžu konkurovať 400k päťvalcu. Ale práve meno Porsche, jazdné vlastnosti zadokolky s motorom v strede a paradoxne nižšia cena ako TT stále vedú k Caymanu.
    Inak dobrá pripomienka k tomu RS3, skutočne vypadlo z ponuky, zrejme dostane onedlho facelift (posledný facelift sa tuším týkal len A3 a S3) a tento 400k nový motor.
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 03.10.16  14:09

« Mám pocit...

... že takto sa svojim autám nevenuje ani label. Tomu sa hovorí attention to detail:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 03.10.16  11:48

Myslel jsem si, že TT RS je teda levnější... a ono je naopak v základu dražší než Cayman S! Sice se domívám, že v Audi dostaneš víc výbavy v základu, a k ceně Porsche se musí automaticky přičíst tak pět tisíc eur, abys nejezdil v Porsche bez sklápěcích zrcátek a dalších životně důležitých fičur...

TT RS je použitelnější v každodenním provozu tady u nás v Evropě díky quattru a motoru vpředu - pro dost lidí rozhodující faktory. A zní líp než Porsche; BMW M2 taktéž a k tomu z obou dvou stojí nejméně. ;-)

P.S.: Neskončili náhodou výrobu RS 3 Sportbacku? Nikde na stránce Audi nefiguruje a při představení faceliftu taky nikde nebyl.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 03.10.16  11:11

iudex
    Jako obvykle vyhrál Paja...zaostal jen o nějaké setiny za majitelem dráhy, což je sakra výkon ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.10.16  10:31

« Re: Re: OT

wl: dizajnovo možno nie, ale zober si aj tunajšie diskusie k TT RS, väčšina nakoniec uzavrie, že TT je prakticky dvojmiestne auto a tam je lepšou voľbou Cayman; naviac v kategórii športových kupé nie je 400k výnimočných. Kdežto v rámci nižšej strednej triedy je výkon 400k bez konkurencie, naviac sedan je praktické 4-dverové auto s plnohodnotným miestom vzadu. Proti hatchbaku má výhodu novšieho a výkonnejšieho motora. Takže aktuálne z trojice RS3 SB, RS3 sedan a TT RS by som volil sedan.
    Btw. kto vyhral v Motobydle?
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 02.10.16  21:28

« Re: Re: OT

TT RS je žrádlo.

V létě v Dolomitech jsem měl možnost si krátce poslechnout RS 3 se sport laufy. Z mladé holky, vedle které jsem seděl na lavičce, vyklubala řidička právě té Audiny. Na rozloučenou se mnou to asi přepnula do dynamic modu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.10.16  21:12

« Re: OT

iudex
    Vypadá líp, než 5dv. hb, ale na 3dv. hb, příp. kupé to nemá. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…