Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.16  20:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Samé nuly (ani čtyři) nejsou nikde a toho mléka je 240 litrů. ;-)
    Na ten kamion jsem taky čuměl, kde se tu vzal... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 27.10.16  19:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Protekční Vietnamec - samý nuly na RZ a kufr plnej potravin. U nás každej Vietnamec má přeplněnej vozejk pivem nebo jinými krabicemi. >:-[] >:-[]

Ale sakra ten truck je divnej. Google Image Search vůbec nepomáhá.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.16  16:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Tady je fotoseriál, jak se nakupuje a přepravuje mléko v akci!:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

A bonus, úlovek v podobě UFO kamionu s rotačním stěračem:
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.16  16:27

Tady je důkaz, že samotnou výškou má Macan hodně blízko k HH a poměrně daleko k běžným SUV.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.16  14:37

« Re: Re: Q2

Myslíš jako, že po liftu už jen z profilu? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 27.10.16  12:19

« Re: Q2

voktáfka po liftu taky nevypadá z profilu škaredě
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.16  11:22

« Q2

A pak, že je Q2 škaredá...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.16  12:18

iudex
    Klidně mi napiš v kolik hodin a já ti brnknu...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.10.16  08:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

wl: navečer Ti brnknem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.16  15:13

« Re: Re: Re: Re: Re: D1

iudex
    Přijet samozřejmě můžete.
    Volal jsem ti tenkrát večer, ale asi už to bylo pozdě. Na psaní je toho už hodně, takže bych ti raději někdy brnkl, až budeš mít chvilku.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.16  15:09

« Re: Re: Re: Re: D1

w-a
    Ano, přesně jak píšeš. ;-)
    I s akcelerací na nerovném asfaltu si CTR poradí mnohem lépe, než koncernovwé fwd hh, které mají na takovém povrchu tendenci k hodně nepříjemným/ hlučným rázům od přední nápravy.
    Taky jsem psal, že vzhledem k tomu jak CTR (na předokolku) jezdí, je o to víc škoda, jak vypadá. I když v červené a šedé je to o poznání přijatelnější pohled.

P.S. GTI CS mě velmi příjemně překvapil, zejména po tom, co jsem o něm jízdně četl v zahraničních testech. Je sice tvrdší a tužší (údajně o 15 mm nižší proti GTI), než klasické verze GTI, ale s DCC je to pořád zcela přijatelné a hlavně velmi přínosné pro tu HOT "hemisféru" GTI.
    Po této stránce je klasické GTI někde mezi klasickým Golfem a GTI CS, takže je charakterově víc GTéčkové, než GTI CS.
    Pocitově se výkonově zcela vyrovná Cupře (těch 265 PS bude asi jen "daňová klička"), přičemž celkově působí ještě lépe, než Cupra. Otázkou je, jak velký podíl na tom mají ty příplatkové CUPové Micheliny na 19" Pretoriích z eRka.
    Akorát ty skořepiny by pro mě nebyly. Šířka opěradla je v pohodě, sedák už je na mě trochu úzký, ale hlavně pevná opěrka hlavy končí v úrovni vrcholu mého krku, což je ještě níž, než v CTR. Mít dva metry a víc, tak mi asi končí někde pod krkem.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.10.16  08:33

« Re: Re: Re: Re: D1

Jj, v poslednej dobe je nejak skúpy na slovo, na M140i som sa pýtal asi trikrát a nič, rovnako sa mohol vyjadriť, aký dojem mal z Clubsportu. Asi nás chce nepriamo prinútiť, aby sme prišli na kávu a zmrzlinu (ak je teda ešte sezóna). >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.10.16  08:06

« Re: Re: Re: D1

iudex: Hmm, tak do výřečnosti má wl daleko :-) , ale pokud si dobře pamatuji, tak v nekonečných debatách pod Tajpárem jízdu s ním zmínil. Honda si u něj jízdně nevedla vůbec špatně a dostala pochvalu mj. za trakci aneb schopnost přenést výkon na silnici, což zvládá lépe než třeba Cupra.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.16  02:17

« Re: Re: Re: D1

No, naposledy jsem jel s Ondrou v tomhle kousku:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.10.16  16:36

« Re: Re: D1

Ondra Chamilla pekne otestoval type R: [odkaz]
    Porovnajte s jazdnými videami tunajšieho šéfredaktora. ACZ si malo Ondra udržať.
    Btw. keď ho mal Ondro na test, predpokladám, že si ho vyskúšal aj wl, či? Aké máš domy? A ešte si sa nevyjadril ani k M140i.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 14.10.16  13:49

« Re: D1

Vyse skody, hrazena ze zakona o PR v CR, je 35 mil. Kc. Kdyz nemel ten nestastnik vypito, ma jeste 25 mega rezervu, mohl jet jeste o kus dal >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.10.16  13:13

« D1

Tak chlapec si vydělal....10 mega zamrzí [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 11.10.16  15:22

« Re: Re: Re: Re: Re: OT: Skúsenosť s Galaxy S7

Nebo aspoň nalepit tvrzené sklo na displej. Já ho už mám celý popraskaný, ale díky tomu je displej, zdá se, v cajku.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.10.16  20:33

« Re: Re: Re: Re: OT: Skúsenosť s Galaxy S7

iudex
    Měl sis ho pojistit (jako já), když už víš, jak si na mobily "opatrný". ;-)
    Co to je 200 éček, tolik zaplatím jenom na Slovensku za rok na pokutách za rychlost. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.10.16  19:09

« Re: Re: Re: OT: Skúsenosť s Galaxy S7

Leg: no, prednedávnom pred 3 rokmi. Inak som presvedčený, že moja predošlá Xperia by to prežila bez ujmy. V minulosti som ju ohol, následne vyrovnal a v pohode (jej displej bol zrejme plastový). Btw. výmena displeja bude stáť vyše 200 eur, to som si "zarobil". 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…