white label 19.10.16 15:09
« Re: Re: Re: Re: D1
w-a
Ano, přesně jak píšeš. ;-)
I s akcelerací na nerovném asfaltu si CTR poradí mnohem lépe, než koncernovwé fwd hh, které mají na takovém povrchu tendenci k hodně nepříjemným/ hlučným rázům od přední nápravy.
Taky jsem psal, že vzhledem k tomu jak CTR (na předokolku) jezdí, je o to víc škoda, jak vypadá. I když v červené a šedé je to o poznání přijatelnější pohled.
P.S. GTI CS mě velmi příjemně překvapil, zejména po tom, co jsem o něm jízdně četl v zahraničních testech. Je sice tvrdší a tužší (údajně o 15 mm nižší proti GTI), než klasické verze GTI, ale s DCC je to pořád zcela přijatelné a hlavně velmi přínosné pro tu HOT "hemisféru" GTI.
Po této stránce je klasické GTI někde mezi klasickým Golfem a GTI CS, takže je charakterově víc GTéčkové, než GTI CS.
Pocitově se výkonově zcela vyrovná Cupře (těch 265 PS bude asi jen "daňová klička"), přičemž celkově působí ještě lépe, než Cupra. Otázkou je, jak velký podíl na tom mají ty příplatkové CUPové Micheliny na 19" Pretoriích z eRka.
Akorát ty skořepiny by pro mě nebyly. Šířka opěradla je v pohodě, sedák už je na mě trochu úzký, ale hlavně pevná opěrka hlavy končí v úrovni vrcholu mého krku, což je ještě níž, než v CTR. Mít dva metry a víc, tak mi asi končí někde pod krkem. -
woody-alien 19.10.16 08:06
« Re: Re: Re: D1
iudex: Hmm, tak do výřečnosti má wl daleko :-) , ale pokud si dobře pamatuji, tak v nekonečných debatách pod Tajpárem jízdu s ním zmínil. Honda si u něj jízdně nevedla vůbec špatně a dostala pochvalu mj. za trakci aneb schopnost přenést výkon na silnici, což zvládá lépe než třeba Cupra. -
iudex 10.10.16 19:09
« Re: Re: Re: OT: Skúsenosť s Galaxy S7
Leg: no, prednedávnom pred 3 rokmi. Inak som presvedčený, že moja predošlá Xperia by to prežila bez ujmy. V minulosti som ju ohol, následne vyrovnal a v pohode (jej displej bol zrejme plastový). Btw. výmena displeja bude stáť vyše 200 eur, to som si "zarobil". 8-s

Na ten kamion jsem taky čuměl, kde se tu vzal... :-O