Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 18.11.16  21:16

« Re: Re: Na rozprúdenie debaty

woody:

Doporučuju zakoupit Antiradar Genevo One S [odkaz]

Tady u nás ho využívám už celkem často...octavie se tu prohání každou chvíli, dokoupil jsem ještě jeden držák a prohazuju si ho v autech. ;-) Navíc má tenhle výhodu, že umí i úsekové měření (má v sobě gps s databází, která se neustále aktualizuje).
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.11.16  20:20

« Re: Na rozprúdenie debaty

iudex: Dík za tip. V poslední době jsem nějak nebyl schopnej si vůbec vybrat film,kvůli kterému by stálo za to jít do kina. Naposledy jsem byl na Hanksovi - Sully.

Co se týká aut. Minulý víkend jsem přezouval a po necelém týdnu ježdění jsem si obnovil nenávist k Pirelli Snowcontrol 3. Aby zimáky tak dokonale zničily jízdní vlastnosti (Swift), to jsem snad nezažil. Momentálně to nemám náladu řešit, ale po zimě půjdou pryč. K dobru jim můžu přičíst pouze to, že jsem si ověřil, že ve Swiftovi skutečně je ESP. ;-) Na letních o něm prakticky nevím, i když ho nechávám zapnuté.

GTI i nadále nechávám na letních a tedy se dnes (10°C, původně i sucho) naskytla příležitost po delší době na pořádné provětrání. Nakonec to tak úplně nedopadlo,protože po hodině jízdy už všude "ch.calo a ch.calo", a zdrojem zábavy tak bylo spíš přízemní zrychlování v přímce :-) ale jo, najezdil jsem cca 5 hodin a trochu si psychicky odfrknul. Mimochodem, v poslední době se u nás hodně rozbujely civilní policejní Octávky, což považuju za velikou zákeřnost. Zlatý profláklý Passaty. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.11.16  08:22

« Na rozprúdenie debaty

Včera som bol v kine na filme Prvý kontakt (Arrival): [odkaz]
    Pre mňa jeden z najlepších sci-fi vôbec a rovnako tak jeden z najlepších filmov, čo som toho roku videl (na CSFD má 87%). Síce sprofanovaná téma príchodu mimozemšťanov na Zem, ale uchopená úplne odlišným spôsobom, žiadna bezduchá strieľačka a zachraňovanie sveta, ale skoro meditatívne sci-fi v štýle Gattaca, Interstellar či trochu Fontána. Silne odporúčam.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 09.11.16  21:40

« Re: Re: Niečo tu smrdí...

Tady to je zatuchlý už delší dobu ale.

Stejně jako acz. :-|
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.16  04:14

« Re: Niečo tu smrdí...

Než si došel, tak tu nic nesmrdělo... :*) >:-[] ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 05.11.16  20:06

« Niečo tu smrdí...

...aha, to je ten pes čo tu chcípol.

Čo bude s fotosúťažou?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.10.16  21:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Pětkový Golf byl celkově/technicky lepším autem, než čtverkový, tím spíš verze GTI, ale u R32 to naopak neplatilo, prostě výjimka potvrzující pravidlo.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.10.16  20:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Zajímavý. Tak ona taky pětka byla těžší a větší, že. A mohli to auto naladit víc do "cestovna."

V USA si VR6 ještě drží. Tady se už šestiválce asi nedočkáme.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.16  01:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Já měl pětkovou R32 (shodou okolností taky modrou 3dv.) půjčenou ještě než jsem bral G5 GTI, ale jízdně mě docela zklamala. G4 R32 měla "správnější koule".
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.10.16  00:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Pětka to byla. Modrej třídvéř. A dneska Lapiz Blue R, taky 3d. Já nevim, že se mi ty nový rychlý Golfy tak líbí.

Čoveče, to jsem asi ještě neříkal, mám někde na fotce bílý eRko, který mělo nárazníky ve stylu R 400. Takhle vypadaly. Nepůsobily zrovna dvakrát kvalitně, hlavně ten "průduch" pod logem VW. [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.16  23:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

iudex
    Na té fotce už je ten karmínový odstín trefený podstatně lépe.
    Teď mám obě GTI, ale chybí nám jedno místo v garáži, takže by to chtělo jedno prodat, logicky spíš to starší, ale nějak se mi do toho moc nechce. Když ho teď prodám, tak toho určitě budu (jednou) litovat, ale zase kam teď s ním...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.16  23:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Tos viděl/slyšel R32 v G4, nebo v G5?
    Já bych do toho "žebříčku" současnou generaci ani netahal, ta ještě není uzavřená, ani dostatečně prověřená časem. A pak je taky docela zásadní rozdíl mezi základním G7 GTI a GTI CS(S).
    Dát na první místo jedničku logicky svádí, ale já bych ji tam nutně neviděl.
    Na poslední místo bych dal čtverku, která se od běžných verzí odlišovala ještě méně, než tomu bylo u trojky, navíc došlo ke zbytečnému rozsáhlému zaplevelení GTI naftou, předposlední by byla trojka, před ní bronzová šestka, pak stříbrná jednička a zlato bych rozdělil mezi dvojku a pětku.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 28.10.16  13:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Pro mě je na prvním místě Mk7. :-! Včera jsem viděl, a hlavně slyšel, R32. Škoda tý VR6, že už neni v rychlých Golfech.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.10.16  13:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

wl: krása, Macan je asi jediné SUV, ktoré sa mi pozdáva a verzia GTS v červenej je parádna. A takto vedľa hotheču je to dobre vidieť, aké je v skutočnosti nízke, v podstate trochu vyšší heč. Takže sa nedivím tomu času, ktorý s ním spravili na Autoexpresse na ich testovacej dráhe.
    P.S. Ty ešte jazdíš na GTI5? Myslel som, že si presedlal do šestky.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.16  12:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

A co říkáš na tu fotku GGTI s MGTS?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.10.16  09:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Pekné porovnanie. Päťka je tak chválená hlavne preto, že zachránila image GTI a možno aj znak GTI ako taký, keď štvorka zo športového modelu spravila len výbavovú líniu, niečo ako Sportline a po tých dvoch nevydarených generáciách to bolo opäť GTI ako malo byť.
    Pre mňa je poradie generácií nasledovné:
    1. GTI 1: lebo prvá, začiatok legendy, praotec hothečov
    2. GTI 7: samosvor posunul jazdné vlastnosti o triedu vpred, 4 výkonové verzie a po dlhom čase GTI, ktoré ukázalo, že nie je len tým komfortným allrounderom (čím aj GTI/GTIP sú), ale vie byť aj najrýchlejším predokolkovým hothečom vôbec (Clubsport S)
    3. GTI 5: ako som písal, záchrana znaku GTI, obnovenie renomé
    4. GTI 2: pokračovateľ legendy, vylepšenie, ale len evolučné
    5. GTI 6: mierne vylepšenie predchodcu, technicky viac facelift než nová generácia
    6. GTI 4: spravil zo znaku GTI len výbavovú líniu, slabá dynamika, nafta pod znakom GTI, vizuálne žiadne odlíšenie
    7. GTI 3: len najvýkonnejší bežný Golf, nie hotheč
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.16  23:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 27.10.16  22:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Ten jsem neviděl. Máš link? Jsem línej. :-)

Jj, origoš verze. Teď naschvál nemůžu najít ten článek, lol.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.16  20:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Pět nul ano, ale ne na jednom autě.
    Ve kterém čísle EVO? V angl. verzi?
    Nedávno jsem tu dával odkaz na video s jízdním srovnáním všech generací GGTI, kde taky "vyhrála" 5. g. GTI. Tak na tom asi/možná něco bude. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 27.10.16  20:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: D1

Ja jich vidím pět ale jestli je to Photoshop, tak ok.

Trochu pohledám. Připomněl Wiener Mobil [odkaz]

V evo magazine psali, že Mk5 GTI je future classic. Nevím proč by byl, nebo co je na něm tak spešl, ale takhle se tam vyjádřili.
    :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…