Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 04.01.17  23:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okénko domácího kutila

Zdravim ze záchoda. Taky bych něco měl. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.01.17  23:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okénko domácího kutila

Tak já bych nějaký ten prd měl, plácnem si a beru to. Z gastroenterologické ambulance zdravím >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.17  22:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okénko domácího kutila

Samozřejmě, že se ta doba blíží, ještě takových 25-30 let... ;-)
    Chtělo by to volnou garáž a tam to zakonzervovat. Stejně už za to prd dostanu...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.01.17  10:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okénko domácího kutila

Lejblovo GTI neprodávat !! Už se blíží doba, kdy to začne stoupat na ceně >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 04.01.17  01:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okénko domácího kutila

Nebo to někdo na tak, že má na fb pratele, kteří dotyčnému neodpovídají na zprávy, takže ve výsledku zjišťuje, že přátele nemá. >:D

@žárovky. No jo, to je ten koncern. Já žárovky nikdy měnit nemusel, nerozumim, ale měl bys to prodat. Konzern se sere a má špatně umístěnou páčku tempomatu. Říkají to kuci v diskusích na acz.

Vzhledem ke km a stáří bys to mohl střelit jako auto ftopu a ve vůni, po důchodci-doktorovi z rajchu. GTI DSG VOLL Einzelstück Lieberfahrzeug Rentner (1945).

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.17  00:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okénko domácího kutila

Takže nakonec vlastně není ani zas tak těžké říct, co z toho je horší... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.01.17  23:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Okénko domácího kutila

Přesně tak. Pokud si nepřidáš do přátel moc lidí, je to fajn a nežere to moc času, jak jich je nad 50, je to pytli :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.01.17  22:48

« Re: Re: Re: Re: Okénko domácího kutila

To je pravda, tady už se nedozvíš skoro nic a tam zase každou prkotinu, těžko říct, co z toho je horší. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.01.17  22:39

« Re: Re: Re: Okénko domácího kutila

Je mě líto, že "plkárny" typu Driwersweb, nebo MACZ, bohužel, zanikají díky Twitteru a FB. Sem, tam se na MACZ podívám, ale tady to už dávno skončilo, o autech a výletování se spíš pobavím na tom prokletým FB, kde jsou vlastně všichni z těchto webů + spousta zajímavých a erudovaných diskutérů. Tam se dozvíš každou prkotinu, tady se nedozvíš prakticky nic zajímavýho, jelikož tady nikdo není :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.01.17  18:28

« Re: Re: Okénko domácího kutila

No, měl bys sem taky zavítat častěji... ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.01.17  18:26

« Re: Okénko domácího kutila

Tak jak tak tady na to koukám, je třeba "horale" aktivovat uživatelský přístup na FB, tady už spadla opona a poslední zhasne :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.01.17  18:15

« Okénko domácího kutila

Tak jsem po cca 9,5 letech a 80 tis. km měnil první! (spálenou) žárovku na G5 GTI. Palubní počítač napsal vadnou levou brzdovou, mě ale nesvítila ani levá polovina levého koncového kruhu. Počítal jsem s tím, že tam bude klasická dvouvláknovka 21W/5W, ale bylo mi divné, že by odešly obě vlákna najednou.
    Prvním překvapením bylo, že se k žárovce nedostanu přímo ze zavazadlového prostoru (tak jako u G2, G3, G4, G6 a většiny dalších aut), ale že musím úplně demontovat světlo z karoserie. Druhým (ještě větším) překvapením byl fakt, že se pro koncové i brzdové světlo používá jednovlákonová! žárovka 21W. Pro koncové světlo je její vlákno pouze méně nažhavené a při brzdění se nažhaví "naplno". Koncové světlo má tvar kruhu a je tvořeno dvěma půlkruhy (levý/pravý) a při brzdění se více rozzáří vždy jen vnější půlkruh, přesto i ve vnitřním půlkruhu je také 21W žárovka s nižším nažhavením, což by mělo logicky zvyšovat její životnost. Vzhledem k tomu, že ty žárovky svítí hned při zapnutí zapalování a nejdou nijak vypnout (nastavené denní svícení), tak vydrží fakt dlouho, protože ze čtyř mi odešla zatím jen ta jedna, navíc z páru, který je více zatěžován díky zapojení i do brzdových světel.

P.S. Ptal jsem se u nás dlouholetého prodejce autopříslušenství a ten mi tvrdil, že se s takovým řešením (jedno vlákno pro dvě různě silná světla) zatím nesetkal. Tak buď je podobně naivní jako já, nebo je to řešení poměrně hodně "vzácné".
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.01.17  19:08

« ///M

Něco pro ///Maniaky:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.01.17  15:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Golfu GTI/R

Lepší brzdy by tam byly určitě, o tom nepochybuji. A nějaká forma elektronický difu by mi nevadila ani v eRku performance.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.01.17  10:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Golfu GTI/R

No u eRka asi těžko přidají VAQ jako u GTI >:-[]
    Ale přihodit 20 koníků by se hodilo, pak bych to ještě zvážil. Ale spíše by to chtělo větší a lepší brzdy z Golfu GTI Clubsport S, nebo z Leona Cupry :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.01.17  23:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Golfu GTI/R

Jo, píše se o něm, ale v konfigurátoru zatím není.
    Mělo to být něco jako Performance paket u GTI před faceliftem.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.01.17  23:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Golfu GTI/R

Šťastný nový rok všetkým. Nech v garážach pribudnú nové tátoše, o ktorých ste snívali. Nejak takto: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.01.17  01:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Golfu GTI/R

VW Label - zajímavý odkaz na fotky a detaily ke Golfu R
    [odkaz]
    Něco se psalo o nějakém Preformance paketu k novému Golfu R, našel jsi ho na německém konfigurátoru, nebo máš k tomu bližší info?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.01.17  00:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Golfu GTI/R

Tobě a Vám Wšem TAKY! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.12.16  17:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Golfu GTI/R

Já mám na tento víkend půjčenou M240i, ikdyž jen ve verzi kabrio a xDrive. Ale už jsem před pár dny řídil kupé, bohužel opět jen AWD. Nyní jde spíše o to, jestli ta velikost (malost) auta bude vyhovovat, pořádně si zkusit ten motor (R6 turbo, 340 hp, 500 Nm), 8-mi stupňový automat ZF (s pádly pod volantem, kde jsou rozumně velká pádla a ne jako u koncernu pidi tlačítka), sedadla, ovládání atd. Akorát tomu zapomněli dát barvu a je to černý!! :-( Takže jezdíme po Jižní Moravě a hledáme kde je pěkné počasí a slušné silnice >:-[]
    P.S.: Do nového roku vše nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a také spoustu pěkných výletů - viz.foto
    [odkaz]

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…