Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.02.17  09:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Tom: mlžíš zbytočne, žiadny Nissan so svojou starou a ťažkopádnou 370kou to nebude. ;-) Ani pohodlné grandturismo 4er. Jediná otázka je, aký motor Tvoja 2er bude mať, či N55 alebo B58. ;-) Btw. zaujímavé čítanie k technike B58: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.02.17  21:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Přesně, dvojkový MPV se šestiválcem a náhonem na zadek !! :yes: >:-[]
    Nebo se omezíme na sudé řady u BMW, plus Cayman se šestiválcem, nebo nějaké japonské kupé se šestiválcem, co se prodává jako nové do ceny 1,5 mega? Protože tohle taky nevypadá úplně zle ;-)
    (plus následující 3 fotky) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.02.17  20:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Thom: Jo takhle to funguje. Pošleš na účet BMW nějakou sumu a oni ti NĚCO v létě pošlou. >:D A můžeš aspoň přibližně určit třeba "chtěl bych řadu 2, co se týká projevu, nemusí to být vyloženě sporťák, postačí slušné GéTéčko" ? No to zas bacha, aby na tebe nevyšlo třeba tohle [odkaz] >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.17  20:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Není to špatné, ale já mám radši tmavší interiéry, zejména do sportovně orientovaných vozů, tmavě hnědá, nebo černá, značka ideál. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.02.17  19:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

To je na mě už moc smutné a tmavé :-( Mám raději více do rezavé hnědé :-)
    Našel jsem ještě jednu pěknou z kabria ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.17  19:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Lepší, ale na mě pořád moc světlé a příliš "oranžové".
    Tady je espresso přímo od Porsche:
    [odkaz]
    :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.02.17  19:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Tak to nebyl ten správný odstín, to je pravda, to jsem popletl. Tady jsem to nahral ke svým fotkám, protože mám uloženo doma :-)
    Zde 3 fotky 4 series příplatkového interiéru a za ním pak hnědá u M240i
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.17  18:33

No vidíš, hned máš po problému s výběrem nového auta. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.17  18:27

Práve mi prišiel newsletter of Fordu, že si môžem objednať Fordy v luxusnom prevedení Vignale. Tak som zo zaujímavosti pozrel a najlacnejšie Mondeo je za 37000 eur (2,0TDCI 132 kW manuál), kombík s automatom je za 41t, štvorkolka za 44t. Ale mám zadarmo 5 rokov prémiových Vignale služieb (rozumej 5-ročný servis a dve umytia auta ročne). No nekúp to, taká prémia. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.17  17:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Tak zrovna tenhle odstín hnědé (kůže) je podle mě hrozný, když hnědá, tak pořádně tmavá, něco jako espresso, nebo tmavá čokoláda. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.17  17:50

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.02.17  16:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Souhlasím. Ikdyž kombinace hnědé kůže se stříbrno-černým interiérem (z broušené hliníku) vypadá taky dobře >:-[] K modrému autu, samozřejmě ;-)

P.S.: Tímto, ani níže napsaným, ale nepotvrzuji, že jsem si objednal M240i nebo M2, či M140i apod >:-[] >:-[] To se prostě uvidí až v létě co dojde ;-)
    Ono i taková 440i kupé s hnědým interirérem (ale ta hlavní lišta ve stříbrné) by bylo moooc pěkný GéTéčko :-)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.17  14:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Th
    Když jsem viděl to (pra)dědovo 140i, tak opticky se mi nejvíc líbily právě ty sedačky v kombinaci alcantara/látka, příplatkovou kůží se to akorát "zabije" (po všech stránkách).
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.02.17  13:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Osobně pokud Caymana tak lehce jetého, nebo prostě jetého předposlední genrace (S) s 6 válcem než ten dvoulitr.....pokud bych chtěl zvuk 4 valce zůstanu u HH. ...pokud to situace za pár let dovolí, bude to nejspíš rozhodování mezi: Cayma (s), F-TYPE nebo M2. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.02.17  10:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Vzhledem k těm cenám bych porovnával Caymana spíše s M2, než s M240i >:-[]
    Ale to je již věc názoru, jak se na to kdo kouká. Já si chci udělat radost a koupit si na stará kolena pořádné auto co bude pěkně vypadat, bude mít zvuk (takže šestiválec) a které bych si pár let nechal (doufám). Takže rovnou říkám, nový Cayman, včetně Cayman S, byl ze hry velmi rychle. Nemluvě o tom, že to je trošku "politicky nekorektní" >:-[] >:-[] A nejde mi o čas na okruhu.
    Jinak ano, u některých modelů a v pár akcích do roka (loni 3x) se dá někdy koupit BMW se slevou až 25% pro motory 30i a 40i (neplatí pro M2, ale jen pro řady 1,2,3 a 4), ale musíš mít navíc výbavu 25% nahoru od základní ceny (nic není zadarmo!). Takže s M240i se dá v takové akci dostat např. na nějakých 1,150 mega s dph s automatem (asi 42.600 EUR) a je plně vybavená, už jen řešíš co do auta nechceš, aby nebylo zbytečně těžké apod 8-s (určitě nechceš střešní okno, nechceš elektricky stavitelné sedačky, nechceš asistenty v jízdních pruzích co na tebe furt pípají, ale za to asi chceš velkou navigaci, natáčecí bixenony, lepší audio, couvací kameru..). No a ještě je na zvážení, zda tam někdo chce kožený interiér (který v zimě studí), nebo si vystačí s těmi základními eMkovými sedačkami v kombinaci látka-alcantara :-) Do té výbavy v hodnotě 25% základní ceny auta se to vejde, ale určitě budou lidi co to tam chtít nebudou!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.17  10:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Tom: áno, už som tu dával to video, ako ten základný Cayman s hanebným dvojlitrovým štvorvalcom a 300k na okruhu vyprášil M240i s 340k šesťvalcom: [odkaz]
    Teda Porsche umí aj so štvorvalcom. Ale samozrejme s Tebou súhlasím, že bez ohľadu na rýchlosť Porsche so štvorvalcom skrátka nie, notabene pri tej cene. Problém je, že drahé nové štvorvalce, nad ktorými ohŕňajú všetci nos, zvyšujú ceny jazdeniek s B6, takže ani to nie je cesta pre nás chudobu. >:-[]
    Takže BMW to istí. A tam naviac vedia čarovať so zľavami, 20% nie je neobvyklých, čo som počul.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.02.17  10:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

To jako myslíš základního nového Caymana se čtyřválcem 2,0 turbo ??
    No nevím, ale dát za auto 55-65 tisíc EUR (1,5 až 1,7 mega s trochu výbavy a po slevě) a mít jen čtyřválec se zvukem nic moc, to bych osobně koukal jinde >:-[] Ikdyž je to Porsche s nádhernými tvary a ikdyž Porsche mám hrozně rád ! Proto raději mírně jetý Cayman S, nebo klidně jen Cayman, ale s charakterním šestiválcovým boxerem :-) Za mě prostě šestiválec, dokud se nějaké prodávají !!
    P.S.: No nekup to za dva míče! :-D
    [odkaz]
    To už asi fakt raději tu M2 za 1.670 míče:
    [odkaz]
    Ale prostě nedám za auto více jak 1,5 mega, protože nemám...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.17  09:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Leg: z čoho usudzuješ, že to bude M240i? Mne to z náznakov vychádza skôr na M2.
    Btw. včera večer som si dal youtubový oddych a prešiel snáď všetky porovnávačky M140i, M240i s Focusom RS, Audi RS3, Caymanom atp. A zhrnul by som to asi takto: na Caymana to nemá, ten je aj v základnej verzii rýchlejším a ostrejším autom, ale v zásade porovnávačky bavorák vyhráva svojou univerzálnosťou, ideálne kompromisným naladením medzi hardcorovým Focusom (ktorý je síce ostrejší, živelnejší a viac vťahuje do deja, ale súčasne ťažšie použiteľný na bežné jazdenie, tvrdý a uskákaný) a ultrarýchlym, ale zase nezáživným a jazdne sterilným Audi. Neprekvapivo teda boduje motorom (charakter, zvuk, výkon, točivosť), zábavným a záživným podvozkom, ktorý je súčasne dostatočne komfortný a použiteľný na bežnú jazdu. Skrátka ideálne auto na dochádzanie po meste do práce. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 22.02.17  06:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

óó, tu sa zasa nakupuje! Gratulujem k výberu, s 240i budeš určite spokojný a myslím si, že toto auto ti aj pár rokov vydrží. Dobrá voľba a vitaj na správnej strane. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.17  17:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozloučení s nejlepší předokolkou po 3 letech..

Tak ještě malé upřesnění k té modré LONG BEACH BLUE z M2. Na X4 nejde k eM-paketu, je nabízena pouze k nejvyššímu modelu X4 M40i. Mimochodem prý zajímavý a příjemný auto, známej to měl teď na pár dní půjčené.. Tady je test na ACZ:
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…