Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 02.03.17 17:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
Leg
Nedávno jsem viděl v Ostravě nový Boxster v karminrot po předprodejním servisu. Ta barva se prostě musí vidět naživo.
iudex
Fotka z odkazu pěkná, ale v reálu není ta barva tak světlá, viz třeba ty dveře. -
iudex 02.03.17 15:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
Leg: u vás nepršalo? Pretože dnes mi moje predvčerom umyté auto (našťastie len v umývačke) pekne zmoklo.
Ad GT4: súhlas, športové auto má byť červené, alebo inej výraznej farby, 50 shades of grey nech zostane sedanom vyššej strednej. [odkaz] :yes:
Tom: nechať si potiahnuť nové Porsche fóliou, aby vyzeralo ako špinavé a doškrkané? 8-s :-O Síce lepšie, ako brať drogy, ale inak si teda viem predstaviť lepšie vyhodenie peňazí... -
Leg 02.03.17 15:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
Trošku mimo témy (ale v rámci fotosúťaže je tu všetko mimo témy už asi rok, takže no worries):
Včera som na našich spustnutých cestách stretol nablýskané GT4 v karminrot a to auto pôsobilo ako z inej planéty, hlavne v kontraste so sivým okolím. Musím uznať, že tá farba malému šporťáku sadne perfektne, ja ju mám priradenú skôr ku Cayennu GTS, ku ktorému sa fakt nehodí.
Mimochodom, inšpirovalo ma to a dnes som sa vyhecoval a po asi troch mesiacoch som umyl auto aj ja ... a normálne sa mi fyzicky uľavilo. :-) -
-
iudex 01.03.17 20:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
Ron: tak budeš sa musieť uspokojiť s Fabiou, Peugeot už si odviezol nový majiteľ. V priebehu chvíle po zverejnení inzerátu som mal telefonáty záujemcov a prvý, ktorý sa na auto prišiel pozrieť, ho hneď vykešoval a zobral. Holt darmo, málo jazdené auto po dôchodcovi je trhák. >:D -
white label 01.03.17 19:56
« Re: Re: Re: Natural 95 už u Benziny nenatankujete, končí i Diesel Top
Tak to se hodně pleteš, to by nemohli být v ČR na bedně (v celkovém počtu čerpacích stanic), je jich/bylo kolem dvou set a OMV z ČR neodchází, jen výrazněji snižuje stav o 68 z nich, tedy o cca jednu třetinu. ;-)
P.S. Ad citace - 20, z těch 68, kterých se OMV zbavuje, převzala Benzina už loni, zbytek letos. :-)
edit - Třeba tady už před rokem:
[odkaz] -
AUDIRS6 01.03.17 19:33
« NO COMMENT...
...len maly koment: tohoto typka som "spoznal" ked som nahodou nasiel na YT-be ako kupoval svoju RS6 a ake vymozenosti pre neho Audi v Anglicku urobili pri predaji. Odvtedy mam jeho kanal nastaveny na odber. Obcas totiz urobi fakt zaujimave videjka...ako napriklad toto:
[odkaz]
:-! :yes: :yes: :yes: :yes: -
Covenant 01.03.17 19:20
« Re: Re: Natural 95 už u Benziny nenatankujete, končí i Diesel Top
white label
Vlastník Benziny, skupina Unipetrol, převzal v roce 2016 dvacet z celkových 68 čerpacích stanic OMV.
Zbylé čerpací stanice převezme do konce roku 2017. ;-)
Já to pochopil apoň tak, že že v ČR je jen 68 OMV...tak snad se nepletu :-) -
Ronault. 01.03.17 18:03
« Re: Natural 95 už u Benziny nenatankujete, končí i Diesel Top
Covenat: co se týče dieselu, tak jsem přešel už jen na Eurooil, protože i Verva Diesel obsahuje biosložky...ale až bude i u Euroilu biosložka, tak nevím na co budu jezdit. Co se týče benzínu, tak do Fabie taky beru Euroil, ale do Fanouše Vervu 100, protože ta by snad neměla mít biosložku, která by při tom, když je v nádrži půl roku, degradovala, ale jestli má Verva 100 biosložku...to není jisté. Nicméně Euroil Optimal plus diesel zatím velmi dobré, tak cca 2 deci spotřeba šla dolů.
Euroil za posledních 15 000 km 5,1 l/100 km
Verva 100 předešlých 15 000 km 5,2 l/100 km
Řekl bych, že 15 000 km je docela slušné srovnání paliv. Za ta období jsem jezdil téměř výlučně buď na Vervu nebo Euroil, snad jen jednou jsem tankoval v Maďarsku na OMV, -
white label 01.03.17 18:00
« Re: Natural 95 už u Benziny nenatankujete, končí i Diesel Top
Cov
Jak víš, že mezi těmi 68 pumpami je zrovna i ta naše OMV?
Já tankuju u Benziny (Plus), OMV i u Shellky, takže když tu OMV skončí, přežiju to. ;-)
Akorát by pak u nás byly všechny (3) pumpy od Benziny, takže takový místní monopol.

Taky si raději zasouložím než jen dělám, že jsem si zasouložil, ale to je asi o přístupu >:-[]
iudex: Asi se to tu řešilo, ale kde že jsi to byl s autem? V umyvačce? To bych snad ani naší Fabii neudělal 8-s