Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 10 Reagovat !

foto boost-

boost. 03.03.17  13:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

"Not putting miles on your car is like not having sex with your girlfriend so she'll be more desirable to her next boyfriend." - James Glickenhaus, 2014.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 03.03.17  10:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

iudex
    Jsi v menšině >:-[] ...woody garážuje, thomasino, ja taky a white-labelovo gti potkávám sice i v zimě, ale má to vždycky naleštěné a leskne se jak psí kulky..tak že v podstatě taky leštěnka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 03.03.17  09:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Thom: to sfarbenie je iste pútavé a zaujímavé, a aj je to kvalitne vykonaná robota (respect), ale na mňa je to zbytočne umelé. Chápem, že automobilky svoje špeciály neumývajú a do múzea ich šupnú aj s patinou, ktorú si behom preteku nazbierali. Že by som si to ale nechal umelo spraviť na svojom aute, navyše ak na podobnom aute jazdím "v práci", tak to asi nie. Ale má to výhodu, že auto netreba vôbec umývať (a lak netrpí), stačí utrieť okná.

K Panamere kombi: podľa mňa vyzerá trochu menej zle ako sedan, ktorý vyzerá výrazne menej zle ako predchádzajúca generácia. Porsche sa zlepšuje, ale stále nedokázali vyrobiť viacdverové auto, ktoré by sa mi páčilo (najbližšie má k tomu Macan, ku ktorému mám neutrálny vzťah)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.03.17  08:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

woody, cov: bože, to čo máte za leštenky? Sú to predsa hotheče, z princípu univerzálne autá, nie exotické superšporty, ktoré treba zazimovať. >:-[] U mňa je to daily car, musí prežiť -15°C aj soľno-snehovú brečku. O to väčšia je potom tá radosť, keď ho tej zimnej špiny zbavím a vyzerá zase ako auto.
    Ron: ako písal w-a, chodím iba do bezdotykovej umývačky. Nie je to ručné umytie, ale je to za 5 minút a výsledok nie je zlý, viď po dnešnom umytí: [odkaz]
    wl: no za mňa nič moc, tieto pokusy o rýchle skorokombíky mi moc nesedia, oproti (konečne) vydarenej základnej Panamere je to o ligu horšie.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 02.03.17  23:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

woody-alien
    Jsme na to stejně.....o víkendu jí asi vyvedu po zimní přestávce ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.17  23:06

Co říkáte na novou Panameru ST? Líbí se někomu víc, než fastback?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.03.17  23:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Ron: Já myslím, že klasickou "kartáčovku" by iudex určitě nepoužil. Dával sem i odkaz na bezdotykovku. A já jsem ručně doma auta už taky hezkých pár měsíců nemyl. Jenom jsem je ošplouch wapkou v ruční myčce od soli. Při tom nevyzpytatelným počasí je to vyložená ztráta času. A GTI je stále na letních a něco jako sůl ve svým životě ještě nepoznalo. Nicméně včera jsem ho pár hodin projížděl a umyl taky. Sotva pět minut po zaparkování v garáži začalo pršet. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.03.17  22:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

No oproti nám zdejším teoretikům, má za sebou několik odjetých 24-ti-hodinovek, jako v Barceloně, Dubaji apod. :-) :-) Takže já ty pohnutky třeba chápu...
    Mimochodem před chvilkou na ČT v pořadu Gejzír zajímavá reportáž o Favoritovi, že je mu letos 30 let a stává se oficiálně veteránem. Rozhovor s jeho tvůrcem atd. Opakování tuším v sobotu dopoledne ;-) A náhodou jsem viděl kousek Autosalonu a test M140i, bohužel teda v xDrive. Ale chválili to.. Ikdyž oni chválí snad vše, takže nic nového >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 02.03.17  22:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Thomasino: a není lepší dokončit 24-hodinový závod než si polepit auto tak aby vypadalo jako by dokončilo 24-hodinový závod?
    Taky si raději zasouložím než jen dělám, že jsem si zasouložil, ale to je asi o přístupu >:-[]

iudex: Asi se to tu řešilo, ale kde že jsi to byl s autem? V umyvačce? To bych snad ani naší Fabii neudělal 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.17  17:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Leg
    Nedávno jsem viděl v Ostravě nový Boxster v karminrot po předprodejním servisu. Ta barva se prostě musí vidět naživo.

iudex
    Fotka z odkazu pěkná, ale v reálu není ta barva tak světlá, viz třeba ty dveře.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.03.17  16:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Je to hold závodník tělem a duší !! A na živo je to prý pecka :-)
    Má to být jako že to právě dokončilo 24-ti-hodinový závod...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.03.17  15:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Leg: u vás nepršalo? Pretože dnes mi moje predvčerom umyté auto (našťastie len v umývačke) pekne zmoklo.
    Ad GT4: súhlas, športové auto má byť červené, alebo inej výraznej farby, 50 shades of grey nech zostane sedanom vyššej strednej. [odkaz] :yes:
    Tom: nechať si potiahnuť nové Porsche fóliou, aby vyzeralo ako špinavé a doškrkané? 8-s :-O Síce lepšie, ako brať drogy, ale inak si teda viem predstaviť lepšie vyhodenie peňazí...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.03.17  15:44

Nejhezčí GT4 je tohle MiVi-ho >:-[] >:-[]
    [odkaz]
    :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 02.03.17  15:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Trošku mimo témy (ale v rámci fotosúťaže je tu všetko mimo témy už asi rok, takže no worries):

Včera som na našich spustnutých cestách stretol nablýskané GT4 v karminrot a to auto pôsobilo ako z inej planéty, hlavne v kontraste so sivým okolím. Musím uznať, že tá farba malému šporťáku sadne perfektne, ja ju mám priradenú skôr ku Cayennu GTS, ku ktorému sa fakt nehodí.

Mimochodom, inšpirovalo ma to a dnes som sa vyhecoval a po asi troch mesiacoch som umyl auto aj ja ... a normálne sa mi fyzicky uľavilo. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.03.17  21:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

white labe

Oki, dík za upozornění......z toho článku to tak vyznělo, pokud nějaké zůstanou tim líp :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.03.17  20:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Ale jo, iste by sa to dalo predať o nejakú tú stovku drahšie, ale cieľom bolo predať to rýchlo. Aj tak mi to zobralo dosť času a ak som na niečo nemal chuť, bolo to handlovanie s x záujemcami.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.17  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

iudex
    Takhle rychle prodané auto je jasným důkazem toho, že jeho prodejní cena byla zbytečně podhodnocená, takže bych se tomu zas tak moc nesmál... :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.03.17  20:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Ron: tak budeš sa musieť uspokojiť s Fabiou, Peugeot už si odviezol nový majiteľ. V priebehu chvíle po zverejnení inzerátu som mal telefonáty záujemcov a prvý, ktorý sa na auto prišiel pozrieť, ho hneď vykešoval a zobral. Holt darmo, málo jazdené auto po dôchodcovi je trhák. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.17  19:56

« Re: Re: Re: Natural 95 už u Benziny nenatankujete, končí i Diesel Top

Tak to se hodně pleteš, to by nemohli být v ČR na bedně (v celkovém počtu čerpacích stanic), je jich/bylo kolem dvou set a OMV z ČR neodchází, jen výrazněji snižuje stav o 68 z nich, tedy o cca jednu třetinu. ;-)

P.S. Ad citace - 20, z těch 68, kterých se OMV zbavuje, převzala Benzina už loni, zbytek letos. :-)

edit - Třeba tady už před rokem:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 01.03.17  19:33

« NO COMMENT...

...len maly koment: tohoto typka som "spoznal" ked som nahodou nasiel na YT-be ako kupoval svoju RS6 a ake vymozenosti pre neho Audi v Anglicku urobili pri predaji. Odvtedy mam jeho kanal nastaveny na odber. Obcas totiz urobi fakt zaujimave videjka...ako napriklad toto:
    [odkaz]

:-! :yes: :yes: :yes: :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…