Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 11.10.23 16:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Iudex, tvoja metafora trochu kríva v tom, že niekomu sa občas stane, že ešte ani neporodil a už je tehotný s ďalším. >:D
Ale inak súhlasím, bez vetra sa ani lístok nepohne. Teraz je ale u mňa konštelácia na podobné akcie mimoriadne nepriaznivá, povedal by som, že je to začiatok dlhšieho procesu, na konci ktorého by niečo ako mojitov f-type mohlo byť v garáži. Vajce na presun z bodu A do bodu B už ale bude len elektrické, to platí. ;-)
Edit: a aha čo je na hlavnej stránke: [odkaz] ten modrý roadster by sa mi hodil. -
woody-alien 06.10.23 20:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
wl: Přesně tak.... pro mě by F-Type mohl klidně být druhé auto. Většinu věcí stejně odvezu na motorce. >:D >:D >:D Ne, vážně, F-Type by uplně v pohodě zastal to, na co dnes po nákupu dodávky používám SSS. Řidič sám nebo s jedním spolujezdcem. -
iudex 06.10.23 13:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Cena jeden mega (cca. 41t jeur) je asi primeraná tomu po čom idú F-type, ale stále ako píšeš je to tak štvrté auto do rodiny a je asi veľmi málo ľudí, ktorí sú ochotní kúpiť jazdený roadster ako štvrté auto do rodiny za milión. To ostatne potvrdzuje aj fakt, že to Mojito nevie predať už niekoľko mesiacov a ja myslím, že to ani (notabene teraz na jeseň) tak ľahko nepredá, tých speedfredov tu veľa nie je :-) To je holt nevýhoda takýchto okrajových typov áut. -
Thomasino 06.10.23 11:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Je to ten lepší V6S s pěkným zvukem a ještě hydraulickým upovídaným řízením. Jezdí to pěkně, je to pohodlné, krásný interiér v tmavší hnědé kůži, ten zvuk s otevřenou střechou je pecka! Jako čtvrté auto na výlety za pěkného počasí proč ne, navíc milion je už zajímavá cena >:-[] >:-[]
[odkaz]
-
Thomasino 06.10.23 11:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Sice je Prius v konfigurátoru, možná ti ho i objednají, ale minimálně rok si počkáš, prý spíše 1,5 až 2 roky. Ptal jsem se před 2 týdny u prodejce. A na novou C-HR (statická prezentace) se taky pojedeme příští týden podívat, páč nás dost zajímá ;-) >:-[] -
pradeda777 05.10.23 22:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche
Tms....no, jak to tak vypadá, jestli dělá ten Prius "kolečko" s novou C-HR po Toyota dealerech v Česku, tak by to mělo jít objednat. Na konfigurátoru Toyota nový Prius už je.
Zjistím ve Zlíně. A ano, ta Toyota žlutá na C-HR i Prius není zrovna ten nejlepší odstín. Až příliš moc hořčicový..... ;-) "Shell žlutá" na Porsche je lepší. :-! Honda ji kdysi také používala....

Tak a my kvedlaři jsme už definitivně v p.r.d.e.l.i....... :-(