Thomasino 05.03.17 17:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
>:D >:D >:D Ano, M2 jsem řídil poprvé.
No jen abyste se pak nedivili !! ;-) Ale jako úvaha to není špatná...
Ale aspoň k části výbavy: velká NAVI, bi-xenony, couvací kamera, vyhř. přední sedačky, automatická dvouzónnová klima, šedý pruh proti slunku na předním skle - dá se dokoupit zváště, za to :yes: -
Leg 05.03.17 15:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
Hmm, z kontextu som vytušil, že M2 si riadil prvýkrát. Predpokladajúc, že by si nekúpil auto, čo si ešte nešoféroval mi z toho vychádza, že v lete M2 nebude. Takže to fakt vyzerá na tú 240, ako som to odhadol - a label podľa mňa správne dodal, modrá s automatom. Takže ostáva len nasekať výbavu- ja vsadzam na alcantaru, navigáciu professional, adaptívne svetlá. >:D -
Thomasino 05.03.17 11:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
LEG - tak to je ideální doba si to auto začít šetřit a opičovávat !! >:-[] >:-[]
Zrovna včera jsem viděl jednu 130i 5dv. A taky měl možnost chvilku řídit skvělou M2 s manuálem. Výborné auto a ty automatické meziplyny u toho manuálu nejsou vůbec rušivé (a v nejostřejším režimu jsou vypnuté). Navíc pěkný zvuk a výborný podvozek :yes: :yes: -
Thomasino 05.03.17 11:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
Tak to samozřejmě !! >:-[] >:-[] Vždy ti z továrny přijde auto, který je nějakým kompromisem naladění od techniků z továrny a je spousta možností, jako ho dále upravit nebo vylepšit ;-) Ale myslím, že tentokrát to už nebude potřeba, vzhledem k tomu, že zkusím mé okruhové choutky utlumit a vzít auto na okruh jen párkrát do roka :-) Ale uvidíme... :-! -
woody-alien 04.03.17 22:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
wl: "Bude to modrá M240i a podle mě spíš s 8st. automatem" No, to jsi možná trefil polotovar, který Thomasinovi přijde z továrny. Ovšem co to skutečně bude za auto, o tom rozhodne až rozsah Thomasinových následných úprav. ;-) -
woody-alien 04.03.17 22:20
Leg: >:D :yes: Ano, svým způsobem je Dacia "Diogénova volba". Tak, a jdu ten slogan prodat jejich marketingu. ;-) -
Leg 04.03.17 07:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
Tom: 115 tis. (ale kupoval som ojazdené, takže who knows) a som si vedomý, že by som ho mal začať šetriť. Teraz ale na druhé auto nemám garáž, ale pracujem na tom. A potom pôjde BMW do zaslúženého dôchodku a ja by som sa mohol pridať k vám, čo so svojimi miláčikmi jazdíte len v peknom počasí po pekných cestách.
woody: v sude alebo v Dácii. >:D :yes: -
white label 03.03.17 23:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
Th
To přeháníš, průměrný roční nájezd mám u G5 GTI něco přes 8000 km, čili ideální výměna (kvalitního) oleje každý druhý rok. ;-)
Jinak ses zase prozradil, že jetá M3/M4 to nebude, protože na tu bys jednak nemusel tak dlouho čekat, ale hlavně by ses u ojetiny nemohl tak těžce rozhodovat mezi manuálem a automatem.
Takže já už v tom mám taky jasno, bude to modrá M240i a podle mě spíš s 8st. automatem. :*) :-) -
woody-alien 03.03.17 20:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
iudex a spol : No tak jste se zasmáli a já k tomu odpovím jen jedno. Ani jsem to tak původně neplánoval, ale prostě to vyplynulo ze situace, kdy si pro jízdu můžu vybrat ze tří aut. Případný budoucí prodej s tím nemá nic společného. Jak psal boost, prostě je zbytečný jednou vyjet s autem aby potom stálo měsíc zaprasený od soli. A je samozřejmé, že pro tenhle "ohleduplnější" režim si z těch tří vyberu GTI.
A kdybych chtěl heslo dne podle Lega dovést do důsledků, museli bychom hodně poctivě zkoumat, co vlastně vůbec v životě nezbytně potřebujeme a skončili bychom nejspíš v sudu jako Diogénes.
;-) -
Thomasino 03.03.17 19:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
Ty jsi hold REBEL !! :-) A bez "mrdky na denní ježdění" jako by jsi nežil >:D
Kolik tam máš na 130i vlastně najeto? Měl bys ji už šetřit, teď je po nich celkem poptávka a za pěkné kusy se platí velké částky! Měl by sis ji začít taky užívat jen víkendově a už ji moc neničit >:-[] >:-[] >:-[] -
Leg 03.03.17 18:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
Vidím, že ja som tu nakoniec za humplovača áut - zimné gumy na hothatchi, nedajbože na zadokolke su tú skoro zakázaným artiklom a aj keď ich niekto nazuje, tak pre istotu na nasolenú cestu nevyjde. Ja čoby vlastník snáď najstaršieho auta tu, a ešte k tomu smrtonosnej zadokolky jazdím denno-denne, či je sneh a či mráz, a aj na lyže som už tento rok vyrazil a ani zálohu v podobe auta strednej a vyššej triedy (prípadne povestnej mrdky do mesta) nemám.
Heslo dňa: kto neobúva na auto zimné gumy, ten to auto nepotrebuje. :-) -
iudex 03.03.17 17:17
K téme hravá zadokolka pekné driftovacie video Rasťa Chválu s GT86 vo Fínsku, explicitne píše "video len pre tých, ktorým 200 koní stačí" :-) [odkaz] -
Thomasino 03.03.17 16:57
Koho by RWD nelákalo !! A proto jsem se pro jedno pěkné rozhodl, dokud se dají nějaké nové (či mírně jeté do 3 let) zajímavé ještě pořídit >:-[] A chci si ho nechat dlouho a maximálně pak vyměnit dailycar.
No a jestli to bude M240i nebo jiné (M140i, nebo M2, či lehce jetá M3/M4) prozrazovat fakt zatím nebudu, uvidíte v létě >:-[] Stejně jako jestli to bude manuál nebo automat - to bylo těžké rozhodování! Každopádně to ale bude RWD a šestiválec ;-)
Ohledně krocení zadku a ESP, tak si myslím že je to hodně auto od auta, každý výrobce to má jinak nastavené a ke všemu taky každý model je jinak nastavený. Určitě ti sportovní model M240i nebo M2 a M3 dovolí mnohem více, než nějaké manažerské 320d :-! -
iudex 03.03.17 16:49
Tom: no predsa že to bude M240i. ;-)
wl: to ani nebolo mierené na Teba, je mi jasné, že Ty auto nešanuješ programovo pre účely predaja, aj tak tipujem, že zostane v rodine.
boost: so zadokolkami mám málo skúseností, tak nechcem byť múdry, ale myslím, že čím vyšší výkon, tým väčšie problémy má ESP ten zadok umravniť. Keď sme v škole šmyku mali cielene rozhodiť 1er a 3er (bežné motorizácie), tak to ESP naozaj pekne skrotilo, ale ten F-type bola iná liga. A i youtube je plné videí, ako sa silné zadokolky nechcene rozhodili aj na rovnej ceste. Každopádne ma i napriek rešpektu ten RWD láka. -
Thomasino 03.03.17 16:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq
IUDEX - a co je teda podle tebe venku? >:D >:D (teda kromě tvého GTI)
WL - v tvém případě až budeš prodávat GTI V, tak bych poslal nejdříve nabídku do VWolfsburgu, jestli nechtějí vykoupit jedno speciální GTI po prvním majiteli s ročním nájezdem asi 3000 km >:-[]

p.s.: "mrdka" mi systém povolí, ale neškodný "howno" už mi zcenzuruje? >:D