Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.03.17  01:49

« R6T

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.03.17  01:47

« R6T

No dobře.., tak jak dva Wartburgy dohromady... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 06.03.17  00:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Kdeže to bydlíš? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.03.17  00:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

boost
    Ale jo, na Wartburg dost dobrý zvuk... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 05.03.17  23:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Každý typ R6 turbo zní jinak a žádný mi nepřijde špatný, obzvlášť vzhledem k regulím, který budou ještě přísnější. Obecně bych řekl, auta gen. Fxx s N55 jsou tišší než Exx (stock vs stock). Za jízdy mi N54 135i přišla tišší než N55, a N55 M135i tišší než 135i E82/88. To stejný u trojky. A vůbec, obecně bych řekl, že ty sportovnější modely jsou až moc tichý. Až na M2/X4.

Slyšel jsem naživo skoro všechny kromě B58 40i, ať standard, orig. BMW Performance anebo s aftermarket výfukem & downpipes. Za sebe řeknu, že nejlíp znějící je 1er M s Akrapovičem, který mi připomíná atmosféru. Kravál jak cyp. Celkově N54 vydává zvuk víc typičtější pro R6, stejně jako S55 v M4.

Mohl bych pro představu hodit linky na videa pro lepší představu, jestli chceš, tu máš jen moji vlastní nahrávku. A běda jestli nepochválíš. >:-[] [odkaz] Hodil jsem majk i k motoru, nic extra zajímavýho, holt turbodmychadla tlumí co se dá. Ale se zvukem jak od motoru nebo výfuku v kabině problém nemám, někde musí být nějaká trubka vedoucí od motoru dovnitř, protože active sound design nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.03.17  23:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Leg
    Thom..... si raději koupí M240i a pak z toho bude (minimálně další rok) dělat "skoroM2"! Koupit´úplně hotové auto, to by ho přece nemohlo bavit... >:-[]

boost
    Já si nemůžu poct, ale většina těch nových benzínových R6T Baworáků nezní tak atraktivně, jak by (vzhledem k R6 mohla) zřejmě mohla. A někdy dokonce ani zvenku, jako by neuměli/nechtěli naladit dostatečně zajímavě/atraktivně výfuk.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 05.03.17  19:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Myslíš řadový šestiválec s fake zvukem linoucím se z repráků? >:-[] 8-s :no:

Což o to, já jsem si tolik zvyknul na velux, že bych asi už auto bez něj nechtěl, takže mně by tolik el. sicny nevadily, jenže ony posazeny znatelně výš jak manuální a to vadí. Navíc nejsem z těch, který by poznali, že někde v interiéru je deset kilo navíc. To spíš je třeba vyměnit oem kola za lehčí. Tam ten rozdíl už poznat jde. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.03.17  18:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Lepší audio ?? Vždyť tam bude řadový šestiválec !! ;-) Ale jooo, máš pravdu, mírně lepší audio s označením HiFi jsem objednal. Harman Kardon ne, to je už moc peněz (a zbytečných pár kilo navíc se subwooferem, stejně jako elektrické nastavování sedadel atd.) a to HiFi hraje celkem slušně :-!
    Jinak souhlas, základní audio je pěkná "mrdka" >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 05.03.17  18:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

lepší audio ne? základní je vždycky u bmw na *. nikdy míň než harman/kardon.

p.s.: "mrdka" mi systém povolí, ale neškodný "howno" už mi zcenzuruje? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.03.17  17:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

>:D >:D >:D Ano, M2 jsem řídil poprvé.
    No jen abyste se pak nedivili !! ;-) Ale jako úvaha to není špatná...
    Ale aspoň k části výbavy: velká NAVI, bi-xenony, couvací kamera, vyhř. přední sedačky, automatická dvouzónnová klima, šedý pruh proti slunku na předním skle - dá se dokoupit zváště, za to :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 05.03.17  15:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Hmm, z kontextu som vytušil, že M2 si riadil prvýkrát. Predpokladajúc, že by si nekúpil auto, čo si ešte nešoféroval mi z toho vychádza, že v lete M2 nebude. Takže to fakt vyzerá na tú 240, ako som to odhadol - a label podľa mňa správne dodal, modrá s automatom. Takže ostáva len nasekať výbavu- ja vsadzam na alcantaru, navigáciu professional, adaptívne svetlá. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.03.17  11:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

LEG - tak to je ideální doba si to auto začít šetřit a opičovávat !! >:-[] >:-[]
    Zrovna včera jsem viděl jednu 130i 5dv. A taky měl možnost chvilku řídit skvělou M2 s manuálem. Výborné auto a ty automatické meziplyny u toho manuálu nejsou vůbec rušivé (a v nejostřejším režimu jsou vypnuté). Navíc pěkný zvuk a výborný podvozek :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.03.17  11:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Tak to samozřejmě !! >:-[] >:-[] Vždy ti z továrny přijde auto, který je nějakým kompromisem naladění od techniků z továrny a je spousta možností, jako ho dále upravit nebo vylepšit ;-) Ale myslím, že tentokrát to už nebude potřeba, vzhledem k tomu, že zkusím mé okruhové choutky utlumit a vzít auto na okruh jen párkrát do roka :-) Ale uvidíme... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.03.17  00:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Tak to určitě... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.03.17  22:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

wl: "Bude to modrá M240i a podle mě spíš s 8st. automatem" No, to jsi možná trefil polotovar, který Thomasinovi přijde z továrny. Ovšem co to skutečně bude za auto, o tom rozhodne až rozsah Thomasinových následných úprav. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.03.17  22:26

« Re: Re: ŠKodiaq

Ron: Ani jsem to tady nechtěl zmiňovat, že pro tebe je těžké dilema vytáhnout auto i do deště. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.03.17  22:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Leg: >:D :yes: Ano, svým způsobem je Dacia "Diogénova volba". Tak, a jdu ten slogan prodat jejich marketingu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.03.17  19:20

« Re: ŠKodiaq

Tak to jste všichni žabaři, já už mám mého Favorita/ježkometa jako TESLU, protože když chci vyjet, musím ho prvně zapojit do sítě a nabít mu baterku >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.03.17  07:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Tom: 115 tis. (ale kupoval som ojazdené, takže who knows) a som si vedomý, že by som ho mal začať šetriť. Teraz ale na druhé auto nemám garáž, ale pracujem na tom. A potom pôjde BMW do zaslúženého dôchodku a ja by som sa mohol pridať k vám, čo so svojimi miláčikmi jazdíte len v peknom počasí po pekných cestách.

woody: v sude alebo v Dácii. >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.03.17  23:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŠKodiaq

Th
    To přeháníš, průměrný roční nájezd mám u G5 GTI něco přes 8000 km, čili ideální výměna (kvalitního) oleje každý druhý rok. ;-)
    Jinak ses zase prozradil, že jetá M3/M4 to nebude, protože na tu bys jednak nemusel tak dlouho čekat, ale hlavně by ses u ojetiny nemohl tak těžce rozhodovat mezi manuálem a automatem.
    Takže já už v tom mám taky jasno, bude to modrá M240i a podle mě spíš s 8st. automatem. :*) :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…