Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.03.17  15:17

« OT: VW Arteon

Na nemeckej stránke je už konfigurátor Arteonu. Svieti tam cena "od 49.325 eur", to je inak silná káva! Síce po rozkliknutí sa ukáže, že aktuálne sú v ponuke len najsilnejší benzín 2,0TSI a najsilnejší dízel BiTDI (za 51600) vo vrcholných výbavách Elegance a R, ale i tak je to pekná nálož. Som zvedavý, kde budú ceny takých normálnych verzií, ale moc nádejne to nevyzerá, pod 30 to asi nebude. To Insignia Grand Sport je na obvyklých cenách, v DE od 25t eur za 1,5turbo 103 kW a "svoju" verziu so silnejším 122 kW benzínom a pár extras typu Matrix LED som si vyskladal za 30t.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 17.03.17  00:04

« Re: Re: Re: Re: Gumy

PSS.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.03.17  22:28

« Re: Re: Re: Gumy

To jsem zvědavý, jestli mi to dojde obuté na SuperSportech nebo těch PS4S.. Na Golfu SV mám PS4 a taky OK.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.03.17  20:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy

white label

Jak to popsal Webpaja na posledním srazu....jezdím cikánskou škodovkou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.03.17  18:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Gumy

Já myslel, že je to německý koncern a oni už to stihli koupit Španělé???
    Ta dieselgate postupuje zatraceně rychle. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.03.17  18:20

« Re: Re: Re: Re: Gumy

white label

myslím že ještě chvilku zůstanu věrný španělskému koncernu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.03.17  15:44

« Re: Re: Re: Gumy

Teď už si k nim (PS 4S) jen koupit Carreru 4S... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.03.17  15:41

« Re: Re: Gumy

W.L
    Jojo přesně ty...měly by být ve všech ohledech lepší než supersporty..jejich vzájemné porovnání ve videu zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.03.17  15:09

« Re: Gumy

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.03.17  13:31

« Gumy

Tak novinka od Michelinu (pilot sport 4S) je doma....vzhledově vypadají nižší než super sporty.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.03.17  17:38

« Re: Re: GOLF R Performance

V tom případě konečně pořádné brzdy s lepším chlazením! Ikdyž je trochu divné, že píší o 17" brzdách a že by byly stále jen 340mm ? Ale možné to je...
    Jen je zvláštní, že by jedny příplatkové brzdy měli pro Cupru a jiné pro Golf R..
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.03.17  10:47

« Re: GOLF R Performance

Thomasino

Jsou to dvoudílné z Clubsportu S ...dají se dát i na Cupru, tuším že na Octávku RS a nebo na jakékoli GTI [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.03.17  16:22

« GOLF R Performance

Tak konečně nějaké info o tom Performance paketu pro GOLF R, tak jak jsme doufali v lepší brzdy tak konečně ANO a podle videa dokonce asi dvoudílné! :yes: K tomu výfuk Akrapovič, jiný zadní difuzor, větší spoiler vzadu nahoře a zvětšená maximálka. Jen to zatím nevypadá na ty lepší sedadla :'-( Bohužel stále vypadá moc vysoký, hold je to univerzál a ne klasické sportovní auto..
    [odkaz]
    ...no ještě že už mám dávno objednáno, ještě by mi vrtal hlavou >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.03.17  08:21

« Re: JB vs G6 GTI v akci

wl: No já to nevím. Hlavně proto, že celej tenhle agent bez minulosti mě nějak minul. Ale koukám, že GTI řídí můj oblíbenec už od Purpurových řek - Vincent Cassel. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.03.17  23:47

« JB vs G6 GTI v akci

Víte někdo o tom, že si šestkové GTI (stříbrné 5dv. v manuálu) zahrálo v posledním (2016) Jason Bourne?
    [odkaz]
    Viz první minuta videa.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 07.03.17  16:08

« Re: Re: Civic type R

Nač bych si měl kupovat Hondu, když můžu mít ferrari se stejným vejfukem?

GTI all day every day :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.03.17  15:37

« Re: Civic type R

iudex

Za mě podle fotek škaredý....šokovat za každou cenu (např tři koncovky výfuků)..kde je tak krása předchozích generací :-( .....když novinku tak se měli držet předchozího konceptu 2015 ten byla asi z těch nynějších novot nejhezčí [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.03.17  14:49

« Civic type R

Čo hovoríte na nový tajpár? [odkaz]
    Za mňa lepšie ako predchodca, základná línia už je klasická hatchbackovská, aj spredu je to lepšie, interiér konečne normálny, ale zadok stále priveľká divočina, hlavne tie tri trumpety, čo evokujú pesničku od Lucie: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.17  01:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alzheimer na pochodu aneb Sportování s Dacií

GT je výjimka potvrzující pravidlo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 07.03.17  01:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alzheimer na pochodu aneb Sportování s Dacií

Tak snad to nebude případ i GT.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…