Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.03.17  18:21

« Re: Re: Re: Re: Benzínové škodovky s filtre pevných částic

WL: No nevím, sice je fajn, že máš čisté výfuky, ale nalejme si čistého vína, že zrovna ty nejsi ten ukázkový majitel dieselového auta, resp. jakéhokoliv auta, které by mohlo mít s filtrem problém.
    Nevím, který přesně máš ročník Allroada, ale podle mě cca 2008? Za tu dobu jsi ujel už alespoň 100t km? Běžně takový diesel najede ročně 30-50t km...plus...jezdíš s ním, pokud vím, především dlouhé trasy, bydlíš v centru... takže se není co divit, že nemáš s filtrem problémy.
    Já sice nemám problém s filtrem na Meganu, ale v pátek se mi rozsvítila kontrolka servisu s hláškou Control pollution system a injection system, prvně na volnoběh, nakonec na furt. Jelikož jsem zrovna mířil do města, kde jsem Megana koupil, hned jsem jim zavolal a nechal tam a šel do práce...no a našli, že nějaká klapka ve výfuku, která se zavírá při nižších otáčkách, se bud nezavírá nebo má vadný senzor, promazali to, vyčistili a dali na vyzkoušení. Samozřejmě to hned za dva dny začalo házet hlášku znova. Auto jede naprosto normálně, nic mu není, jen na volnoběh asi má krapet větší emise, asi jen proto aby splnilo normu při měření emisí 8-s
    A to prosím s Meganem jezdím jen dlouhé trasy, žádné popojížděčky, na to máme Fabii...naštěstí je Megane v záruce, takže pohoda... jenže když si řeknu, že za chvíli všechny ty emisní normy, které stejně nevyřeší problém s emisemi, budou i v benzíňáku, tak nevím čím budeme jezdit 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.17  17:32

« Re: Re: Re: Benzínové škodovky s filtre pevných částic

Přitom, jak často měníš auta, to zrovna pro tebe nemůže být problém... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.03.17  17:26

« Re: Re: Benzínové škodovky s filtre pevných částic

No podle mě to bude trošku problém a má to mít vliv na reakce na plyn, které jsou již tak schválně utlumené ve stylu "no chvilku počkám s tím přidáním plynu, jestli si to řidič nerozmyslí" >:-[] 8-s Všechny ty postupné emisní normy za posledních pár let, navíc měřené s nesmyslných režimech, to postupně utlumily :-(
    A především jsou ty filtry pevných částic poměrně drahé, když se to časem zanese nebo podělá.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.17  15:41

« Re: Benzínové škodovky s filtre pevných částic

To nebude tak zlé, na allroadu to mám taky, tehdy jsem za to dokonce ještě něco připlácel (splňovalo to tehdejší normu i bez toho) a nelituji toho.
    Výfuky mám (na rozdíl |od GTI) pořád čisté, auto nezakouří ani při plném plynu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.17  15:40

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.17  15:39

To nebude tak zlé, na allroadu to mám taky, tehdy jsem za to dokonce ještě něco připlácel (splňovalo to tehdejší normu i bez toho) a nelituji toho.
    Výfuky mám (na rozdíl od GTI) pořád čisté, auto nezakouří ani při náhlém plném plynu.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.03.17  14:28

« Benzínové škodovky s filtre pevných částic

Tak a je to tady....pokud možno koupit co nejdříve nebo oprašovat současné TSI
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 21.03.17  12:24

« keď sa páni v Ingolstadte nudia...

alebo inými slovami, čo asi uvidíme na Wörthersee... ;-)

Vďaka JP-mu to máte možnosť vidiet skôr, ako ktokoľvek iný :

[odkaz]

:yes: :yes: :yes: :yes: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.03.17  15:17

« OT: VW Arteon

Na nemeckej stránke je už konfigurátor Arteonu. Svieti tam cena "od 49.325 eur", to je inak silná káva! Síce po rozkliknutí sa ukáže, že aktuálne sú v ponuke len najsilnejší benzín 2,0TSI a najsilnejší dízel BiTDI (za 51600) vo vrcholných výbavách Elegance a R, ale i tak je to pekná nálož. Som zvedavý, kde budú ceny takých normálnych verzií, ale moc nádejne to nevyzerá, pod 30 to asi nebude. To Insignia Grand Sport je na obvyklých cenách, v DE od 25t eur za 1,5turbo 103 kW a "svoju" verziu so silnejším 122 kW benzínom a pár extras typu Matrix LED som si vyskladal za 30t.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 17.03.17  00:04

« Re: Re: Re: Re: Gumy

PSS.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.03.17  22:28

« Re: Re: Re: Gumy

To jsem zvědavý, jestli mi to dojde obuté na SuperSportech nebo těch PS4S.. Na Golfu SV mám PS4 a taky OK.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.03.17  20:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gumy

white label

Jak to popsal Webpaja na posledním srazu....jezdím cikánskou škodovkou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.03.17  18:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Gumy

Já myslel, že je to německý koncern a oni už to stihli koupit Španělé???
    Ta dieselgate postupuje zatraceně rychle. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.03.17  18:20

« Re: Re: Re: Re: Gumy

white label

myslím že ještě chvilku zůstanu věrný španělskému koncernu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.03.17  15:44

« Re: Re: Re: Gumy

Teď už si k nim (PS 4S) jen koupit Carreru 4S... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.03.17  15:41

« Re: Re: Gumy

W.L
    Jojo přesně ty...měly by být ve všech ohledech lepší než supersporty..jejich vzájemné porovnání ve videu zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.03.17  15:09

« Re: Gumy

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 16.03.17  13:31

« Gumy

Tak novinka od Michelinu (pilot sport 4S) je doma....vzhledově vypadají nižší než super sporty.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.03.17  17:38

« Re: Re: GOLF R Performance

V tom případě konečně pořádné brzdy s lepším chlazením! Ikdyž je trochu divné, že píší o 17" brzdách a že by byly stále jen 340mm ? Ale možné to je...
    Jen je zvláštní, že by jedny příplatkové brzdy měli pro Cupru a jiné pro Golf R..
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.03.17  10:47

« Re: GOLF R Performance

Thomasino

Jsou to dvoudílné z Clubsportu S ...dají se dát i na Cupru, tuším že na Octávku RS a nebo na jakékoli GTI [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…