Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 03.04.17 15:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas
Tom: to je presne ono, jazdí sa to v Moste, Brne a najnovšie na SK ringu, 6 hodinové závody. Webaja, dinar a ešte jeden chalan mali prenajaté auto od Radical teamu, BMW 325i 190k. Paja pritom s ním robil časy, ako mám ja rekord s GTI. Ako píšeš, vytrvalostný závod musí byť killer, paja s dinarom jazdili po 2,5 hodiny, to musí byť človek zbitý ako po šichte v kameňolome. Každopádne to musí byť parádna zábava a spravil mi chuť na okruh, musím niekedy vybehnúť a konečne pokrstiť Micheliny SS. -
Thomasino 03.04.17 15:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas
Ano, přebarvil jsem na barvy "M Power a M Performance" >:-[] >:-[] S poctou k jednomu z legendárních malých baworáků a prvnímu rychlému kupé s Turbem, nebo-li 2002 Turbo.
MakPak vytrvalostní závody znám, většinou se jezdily na jaře v Brně jako LeBrno (plus pak v Mostě)a občas jsem se chodil kouknout, kluci z Hello Titty Racing většinou jezdili s Caterhamem a M3 E46 jako přípravu před sezonou. Taky jsme o tom loni s kamarády přemýšlel, že bychom si pronajali auto (asi 15-20 tisíc Kč na hodinu jak u koho). Ale chce to popravdě slušnou fyzičku, abys vydržel min. hodinu řídit a to není taková sranda jak by se mohlo zdát !! Já měl dost už po závodě CarboniaCupu co byl na 20 minut, ikdyž k tomu bylo ten den ještě 3x 20 min trénink a 1x 20 min kvalifikace. Plus na SK ringu dalších 20 min druhá kvalda a druhý závod. Mohu říct, že loni jsem byl po celém dni vyřízenej a ještě dva dny jsem se cítil hodně unavený. Pro lidi jako já, co nemají moc fyzičku tohle není, hodina v autě za plné koncentrace už není jen tak. Ikdyž v té vytrvalosti nejedeš na 95%, ale s větší rezervou, důležité je nedělat chyby a hlavně aby vydrželo auto (pak se ale stane, že si zaplatíš závod a maním před tebou to rozbije, nebo nevydrží auto a ty se nesvezeš). -
iudex 03.04.17 09:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas
Tom: vidím, že už si zmenil farby. >:D Inak cez víkend sa na SK ringu jazdili preteky Makpak endurance, amatérske vytrvalostné závody, zúčastnili sa ich aj webpaja s dinarom (na požičanom BMW 3er, vo svojej kategórii skončili druhí). To je niečo, čo by Ťa mohlo osloviť. [odkaz] -
white label 31.03.17 23:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas
w-a
Nějaký id.iot tady dělá fejky nicků, včetně avatarů. Nejdřív jen klasicky zaměňoval velké i s malým L (viz známý fejk GTI s malým L na konci), ale později "hekl" i přesnou podobu nicku tak, že ti sice nehekl celý profil, ale musel sis nějak upravit původní podobu nicku, aby ses mohl na svůj profil dostat/přihlásit.
Je to třeba v této diskusi:
[odkaz]
Můj fejk 26.3. 13:07, Karlův fejk 25.3. 21:37 -
white label 31.03.17 17:49
« Re: Re: Re: Moje auto a volný čas
Po zdejších aférách s fejky nejen mého nicku, mi systém zahlásil, že můj nick používá někdo jiný..., takže jsem si musel udělat (další) fejk vlastního nicku, abych se tu vůbec mohl přihlásit, Kocourkov hadra.
Stručně řečeno, se.re mě to tu čím dál víc. 8-s :no: :no: -
Thomasino 31.03.17 15:12
« Re: Re: Moje auto a volný čas
Sice nemám moc co fotit, ale fotosoutěž bych obnovil :-)
Teda nepočítám samozřejmě obyčejného Golfa SV, to není zrovna moc fotogenický auto (maximálně tak pěkná kola BBS), natož sportovní >:-[]
A vůbec, asi bych si měl změnit fotku na svému NICKu :-! -
Leg 25.03.17 10:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Benzínové škodovky s filtre pevných částic
Iudex: no zrovna naklaďáky aj lietadlá sa tiež od dôb Favoritu celkom posunuli, to je jedna vec, druhá a dôležitejšia je tá, že práve osobné autá vypúšťajú najviac sajrajtu tam, kde žije najviac ľudí- v mestách.
Áno, športiaky, hothatche jazdia po okruhoch pekne, stále ide ale o intenzívne ničenie namáhaných komponentov a v prípade poruchy je použitie na okruhu výbornou výhovorkou na neuznanie reklamácie.
Tom- 400 tisíc za slestročný golf, aj keď GTI vo výbornom stave... no neviem -
Thomasino 24.03.17 20:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Benzínové škodovky s filtre pevných částic
Správný náhled !! :yes: :-)
iudex, není čas taky na RWD či aspoň ten Golf R a 4x4 ? (ikdyž trochu pseudočtyřkolka)
P.S.: Mimochodem jedno červené GTI po prvním majiteli na prodej zde. Majitele jsem jednou kdysi viděl, když jsme oba dva měli ty GTI nové :-)
[odkaz]
- jen ta cena mi přijde asi vysoko, nevím co si o tom myslí další. Podle mě by to mělo být hodně pod 400 -
woody-alien 24.03.17 12:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Benzínové škodovky s filtre pevných částic
iudex: Zdražování aut není zrovna příjemná zpráva....ale na druhou stranu by to mohl být vhodný čas na prodej GTI, pokud bys chtěl přestoupit na vyšší stupeň a přitom minimalizovat ztrátu. ;-)