Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.04.17  15:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

Leg: kúsok za Tvojimi humnami, v Dlhej, otvorili fungl nový motokárový areál. Nebol si tam pozrieť? Nevybehneme si niekedy zajazdiť? [odkaz]
    Ad BMW 1er: nástupca sa postupne rysuje, podľa Autoexpressu príde koncom 2018 s už avizovanou predokolkovou platformou UKL (zdieľanú s Mini a X1), kam už nevojdú šesťvalce. Teda nástupca M140i bude štvorvalec (zrejme motor naprieč) a štvorkolka (lebo FWD by ten výkon - ak má aspoň číselne nahradiť 140i - nezvládol) a celá výnimočnosť BMW bude preč. Ale zato bude mať viac miesta v kufri. >:-[] 8-s [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 05.04.17  06:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

iudex: je problém vymeniť nárazníky na tvojom GTI za clubsportové? Potom ešte doplniť väčší šilt nad zadné okno, kolesá ... vlastne je to jedno, aj tak čoskoro objednáš tú 140-ku a budeš mať konečne porádne auto. ;-)

label - máš pravdu, asi to je budúci trend obímajúci všetky budúce rady značky. Len to bude asi výrazne stráviteľnejšie, predsalen dizajnéri nad reálnym modelom strávia trochu viac času ako títo napoly veštci napoly grafici. Čo sa ale mňa týka, asi som už jednak starý a jednak konzerva, ale nové /odvážnejšie/ dizajnové uberanie sa značky mi nejak moc nereže, viď Tiguan, Aerton. Hlavne to rebrovanie vpredu...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.04.17  17:46

iudex - buď si nech na dlouho GTI a časem pořiď něco sportovního pro radost, např. lehce jetý Cayman S se šestiválcem, nebo nějakou M2, 1M Coupé apod. Nebo si zavčas pořiď něco zábavného zadokolkového a jen trochu praktického, pokud máš rád nová auta jako já, např. BMW M140i, M240i, M2 - dokud tam nezačnou cpát ty filtry pevných částic a další zhovadilosti >:-[] >:-[]
    No ještě stojí za zvážení aktuální nový GOLF R, než ho takto "vylepší" ala ARTEON.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.17  14:33

Je to autozeitung (ne X-Tomi apod.) a tam bych to moc na lehkou váhu nebral. Nové Polo podle nich naopak takový předek mít nemá.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.04.17  14:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

Tieto rendre sa moc netriafajú, viď divoké maľovánky faceliftu minulý rok. Ale poznajúc koncern, mám obavu, že toto bude nová korporátna tvár nových Volkswagenov, začal to Arteon a skončí to zrejme až na Pole.
    Ako píše woody, my si aspoň môžme hladkať vlastnú garáž. >:D V tomto kontexte škoda, že sa nedalo vymeniť GTIP za Clubsport predface, to je pre mňa dizajnový vrchol Golfa predčiaci i facelift vrátane f/l GTI a R.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.17  14:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

No, zatím to budí velké rozpaky...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.04.17  13:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

wl: A sakra. No, zdá se, že všechno hraje ve prospěch majitelů G7. Ceny rostou, vzhled se ubírá poněkud zvláštním směrem....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.17  10:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

Vypadá to, že existuje reálná hrozba, že virem Arteonu (design přední partie) bude zasažen i Golf 8, který by tak byl vlastně taky čtyřoký:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.04.17  15:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

Tom: to je presne ono, jazdí sa to v Moste, Brne a najnovšie na SK ringu, 6 hodinové závody. Webaja, dinar a ešte jeden chalan mali prenajaté auto od Radical teamu, BMW 325i 190k. Paja pritom s ním robil časy, ako mám ja rekord s GTI. Ako píšeš, vytrvalostný závod musí byť killer, paja s dinarom jazdili po 2,5 hodiny, to musí byť človek zbitý ako po šichte v kameňolome. Každopádne to musí byť parádna zábava a spravil mi chuť na okruh, musím niekedy vybehnúť a konečne pokrstiť Micheliny SS.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.04.17  15:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

Ano, přebarvil jsem na barvy "M Power a M Performance" >:-[] >:-[] S poctou k jednomu z legendárních malých baworáků a prvnímu rychlému kupé s Turbem, nebo-li 2002 Turbo.
    MakPak vytrvalostní závody znám, většinou se jezdily na jaře v Brně jako LeBrno (plus pak v Mostě)a občas jsem se chodil kouknout, kluci z Hello Titty Racing většinou jezdili s Caterhamem a M3 E46 jako přípravu před sezonou. Taky jsme o tom loni s kamarády přemýšlel, že bychom si pronajali auto (asi 15-20 tisíc Kč na hodinu jak u koho). Ale chce to popravdě slušnou fyzičku, abys vydržel min. hodinu řídit a to není taková sranda jak by se mohlo zdát !! Já měl dost už po závodě CarboniaCupu co byl na 20 minut, ikdyž k tomu bylo ten den ještě 3x 20 min trénink a 1x 20 min kvalifikace. Plus na SK ringu dalších 20 min druhá kvalda a druhý závod. Mohu říct, že loni jsem byl po celém dni vyřízenej a ještě dva dny jsem se cítil hodně unavený. Pro lidi jako já, co nemají moc fyzičku tohle není, hodina v autě za plné koncentrace už není jen tak. Ikdyž v té vytrvalosti nejedeš na 95%, ale s větší rezervou, důležité je nedělat chyby a hlavně aby vydrželo auto (pak se ale stane, že si zaplatíš závod a maním před tebou to rozbije, nebo nevydrží auto a ty se nesvezeš).
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.04.17  09:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

Tom: vidím, že už si zmenil farby. >:D Inak cez víkend sa na SK ringu jazdili preteky Makpak endurance, amatérske vytrvalostné závody, zúčastnili sa ich aj webpaja s dinarom (na požičanom BMW 3er, vo svojej kategórii skončili druhí). To je niečo, čo by Ťa mohlo osloviť. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.04.17  14:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

..."tvůj styl psaní je naštěstí dost specifický" >:-[] >:-[]
    S tím se dá jen souhlasit >:D

Moc pěkný test M140i od Honzy Koubka :yes:
    [odkaz]
    Ale taky na M2:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.17  23:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

w-a
    Nějaký id.iot tady dělá fejky nicků, včetně avatarů. Nejdřív jen klasicky zaměňoval velké i s malým L (viz známý fejk GTI s malým L na konci), ale později "hekl" i přesnou podobu nicku tak, že ti sice nehekl celý profil, ale musel sis nějak upravit původní podobu nicku, aby ses mohl na svůj profil dostat/přihlásit.
    Je to třeba v této diskusi:
    [odkaz]
    Můj fejk 26.3. 13:07, Karlův fejk 25.3. 21:37
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.17  21:27

« Re: Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

wl: Jaký fejky ? Jsem teď mimo, takže jsem nic nezaregistroval. Tvůj styl psaní je naštěstí dost specifický, i když jasně, že kdybych chtěl....tak ho asi napodobit dokážu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.17  21:25

« Re: Re: Re: Benzínové škodovky s filtre pevných částic

iudex: Výfukové plyny nad krajinou.... :-O ;-)

Hele, jestli máte chuť, já si ten čas na "správcování" najdu. Jenže si tak nějak pamatuju, že mě to přestalo bavit dělat pro tři soutěžící.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.03.17  21:20

« Re: Re: Benzínové škodovky s filtre pevných částic

Ron: ja som rozhodne za. Auto už som nefotil, ani nepamätám, naposledy som bol fotiť takéto niečo: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.17  17:49

« Re: Re: Re: Moje auto a volný čas

Po zdejších aférách s fejky nejen mého nicku, mi systém zahlásil, že můj nick používá někdo jiný..., takže jsem si musel udělat (další) fejk vlastního nicku, abych se tu vůbec mohl přihlásit, Kocourkov hadra.
    Stručně řečeno, se.re mě to tu čím dál víc. 8-s :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.03.17  15:12

« Re: Re: Moje auto a volný čas

Sice nemám moc co fotit, ale fotosoutěž bych obnovil :-)
    Teda nepočítám samozřejmě obyčejného Golfa SV, to není zrovna moc fotogenický auto (maximálně tak pěkná kola BBS), natož sportovní >:-[]
    A vůbec, asi bych si měl změnit fotku na svému NICKu :-!
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 31.03.17  02:06

« Re: Moje auto a volný čas

Fake! Diskvalifikace, i přesto že se jedná o Käf... GT3 RS :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.17  01:30

« Moje auto a volný čas

Tak jo: [odkaz]
    >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…