Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.05.17  13:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT

iudex možná bude muset kvůli rodině volit M140i 5-dvéřové, ale Covenant by se mohl odvázat s pěknější M240i, tady jsou již čerstvé fotky faceliftované M240i a jako novinka jde objednat v oranžové barvě Valencia co byla na 1M Coupé a nyní byla jen u M140i >:-[]
    [odkaz]
    - akorát na těchto fotkách vypadá ta oranžová poměrně tmavá, ve skutečnosti je na sluníčku světlejší, tady fotky předchozí M140i:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.05.17  11:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT

K tým Super Sportom: k úplnému hodnoteniu mi chýba ešte skúsenosť na okruhu (kde by sa mali najviac prejaviť ich kvality), ale na okreskách sú moje dojmy zmiešané. SS sú určite lepivejšie, ako Bridgestony S001, a to aj doslova, úplne sa tam lepia kamienky a bombardujú mi podbehy; na suchej ceste držia parádne. Na druhej strane sa mi javí, že na mokre sú o niečo menej stabilné. Tiež mám pocit, že v zákrutách sú akési tvrdšie a hlučnejšie, počuť tam to rolovanie bočníc, ale to je zrejme preto, že tie bočnice sú tvrdšie a tak sa nedeformujú, ako Bridgestony. Každopádne už by som neuvažoval o semislickoch, nie na aute, ktoré má byť používané aj inokedy ako len cez víkendy počas suchého slnečného dňa, notabene pri silnej zadokolke.
    P.S: Facelift 1er, čo som avizoval, je už tu: [odkaz] a taktiež facelift 2er: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.05.17  11:22

« Re: BMW 1er facelift

IUDEX - tak už je to venku, malý facelift jedničky od července, myslím že díky tmavému pozadí ve světlech u edice SHADOW už vypadá o něco lépe, navíc černé ledvinky. Myslím, že byste to měli s Covenantem opravdu reálně zvážit, jestli stávající HH zavčas nevyměnit za zadokolkový M140i nebo příp. M240i se šestiválcem, dokud se taková auta vyrábějí. Na ceně to moc padat nebude a na občasné víkendové vyjížďky to bude moc fajn auto :yes: :-)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.05.17  01:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT

SS je údajně i zkratka pro Bureše - SlovenskýeStébák...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.17  22:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT

Aha.. OK, díky. Tak uvidíme na čem to přijde. Budu se modlit za SS >:-[] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 10.05.17  22:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT

BMW i u ///M střídá pneumatiky, snad od dob E46. První modelový roky mívají Micheliny nebo pneu, se kterými auto uvedli na trh, a pak začnou v průběhu dalšího MY dodávat i jiný typy, např. Continental nebo Pirelli (případ M5/M6).

M3/M4 s Comp paketem a M3/M4 s 18" koly mají vždy Micheliny, ostatní vozy bez CP (vč. M2) mají buď Continental nebo Michelin.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.17  21:50

« Re: BMW 1er facelift

No už se vám to s Covenantem krátí, musíte si pospíšit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.05.17  20:31

« BMW 1er facelift

Vyzerá to tak, že 1er dostane ešte jeden facelift predtým, než ho v 2019 nahradí predokolka: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.05.17  16:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT

A proč CSC 5P ?? Ikdyž jsou to prý taky TOP gumy.. Zatím jsem na všech nových M2/M3/M4 viděl jen Michelin...
    Teď je vystavená v Brně Olympii jedna pěkná modrá M2, dokonce na 20" kolech z Competition modelu M3/M4, vpředu 265mm a vzadu 285mm, taky jsou to SuperSporty. A přišla z výroby nedávno. No uvidíme...
    [odkaz]
    ...a následné fotky
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 09.05.17  23:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT

Budeš mít buď PSS nebo CSC5P.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.17  17:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT

No to jsem taky zvědavý, jestli to dojde na Supersportech, nebo na 4S >:-[]
    Ale je to skoro jedno, ty SS jsou hodně dobrý a ty 4S prý ještě o kousek lepší !! Už je kluci zkoušeli na M3 E46 a E92 na okruhu (jezdí většinou 4x 265/35 R18) a chovají se prý skvěle :yes:
    No je pravda, že nedávno jsem jel z Vysočiny kolem Telče a Třebíče v dešti, jel jsem celkem svižně, občas mi to vpředu uklouzlo (ono toho vzorku je tam taky už tak polovina) a musel jsem trochu zmírnit :-) A právě jsem si říkal, že s M2 takovou "kudlu" na mokru určitě jezdit nebudu, tam by to nemuselo dopadnout dobře >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 09.05.17  14:44

Iudex

Dal jsem si v sobotu taky okruhy..Bytřice pod Hostýnem’Kroměříž’Buchlovské Kopce a pak zpátky přes Olomouc a Kopřivnici. Na konci mě chytl liják, ale můžu říct, že Sport 4S se chovaly naopak ukázkově...nakládal jsem tomu slušně a ani náznak barevné hudby v podobě protikluzu nebo stabilizace. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.05.17  12:15

A vyjel si až na Bumbálku, nebo jen po Makov?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.05.17  08:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT

Cez víkend som vybehol na svoj obľúbený horský prechod, využijúc štátny sviatok a fakt, že kamióny nejazdia. Na tienistých úsekoch pod stromami bola cesta mierne oslizlá, nedalo sa ísť naplno; tu som zaregistroval, že Super Sporty nie sú na vlhkej ceste také stabilné, ako predošlé Bridgestony, holt asi daň za špičkové vlastnosti na suchu. V tejto súvislosti mi napadlo, že M2 mala Super Sporty v sérii (neviem, či stále má, keď sa teraz vyrábajú Sport 4S) a keď som si predstavil 370 koní na zadnej náprave, veru asi by som tam šiel pomalšie, než s blbuvzdornou predokolkou. Hoci Tom plánuje okruh iba sporadicky a auto skôr na okresky, ja by som práve v prípade silnej zadokolky videl plné využitie len na okruhu, na našich rozbitých okreskách by som také auto asi nikdy nevyužil.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 05.05.17  17:01

« Re: Re: Re: Re: Re: OT

D E F E N E S T R A C E
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.17  16:28

« Re: Re: Re: Re: OT

Už chybí jen úmos prez.dentova syna, nebo dcery >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.05.17  14:58

« Re: Re: Re: OT

Ako pozerám, Demisia vlády nie je filmová komédia, to je rovno seriál, úplná mexická telenovela. Podávam demisiu, nepodávam demisiu, odvolávám, co sem odvolal... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.17  14:02

« Re: Re: OT

Myslím, že je na čase, jim ho na Slovensko zase pěkně vrátit. Jen ať si toho Bureše vezmou zpátky !! >:-[] >:-[]
    Velká fraška tohleto :-( Dementi jsou všichni 3 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 05.05.17  00:45

« Re: Re: OT

Ježíš, prošacovat, to je to slovo. >:D >:D máš pravdu, sorry. Stal se ze mě dobrá čecha.

Doufám, že se zas téhle frašky chytí za hranicemi jako některých předešlých věcí. Špatná reklama taky reklama.

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.05.17  22:59

« Re: OT

iudex
    No, je to mega komedie, ale co jiného z toho může vzniknou, když hlavní aktéři jsou Sobotka a Zeman.
    8-s

P.S. Od té doby, co jste nám tu importovali Babiše, už se u nás neříká za vším hledej ženskou, ale za vším hledej Babiše.
    Nejlepší je jak, když Babiše někdo vytočí, začne hned prskat po slovensky. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…