Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 11.05.17 11:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
K tým Super Sportom: k úplnému hodnoteniu mi chýba ešte skúsenosť na okruhu (kde by sa mali najviac prejaviť ich kvality), ale na okreskách sú moje dojmy zmiešané. SS sú určite lepivejšie, ako Bridgestony S001, a to aj doslova, úplne sa tam lepia kamienky a bombardujú mi podbehy; na suchej ceste držia parádne. Na druhej strane sa mi javí, že na mokre sú o niečo menej stabilné. Tiež mám pocit, že v zákrutách sú akési tvrdšie a hlučnejšie, počuť tam to rolovanie bočníc, ale to je zrejme preto, že tie bočnice sú tvrdšie a tak sa nedeformujú, ako Bridgestony. Každopádne už by som neuvažoval o semislickoch, nie na aute, ktoré má byť používané aj inokedy ako len cez víkendy počas suchého slnečného dňa, notabene pri silnej zadokolke.
P.S: Facelift 1er, čo som avizoval, je už tu: [odkaz] a taktiež facelift 2er: [odkaz] -
Thomasino 11.05.17 11:22
« Re: BMW 1er facelift
IUDEX - tak už je to venku, malý facelift jedničky od července, myslím že díky tmavému pozadí ve světlech u edice SHADOW už vypadá o něco lépe, navíc černé ledvinky. Myslím, že byste to měli s Covenantem opravdu reálně zvážit, jestli stávající HH zavčas nevyměnit za zadokolkový M140i nebo příp. M240i se šestiválcem, dokud se taková auta vyrábějí. Na ceně to moc padat nebude a na občasné víkendové vyjížďky to bude moc fajn auto :yes: :-)
[odkaz]
[odkaz]
-
boost. 10.05.17 22:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
BMW i u ///M střídá pneumatiky, snad od dob E46. První modelový roky mívají Micheliny nebo pneu, se kterými auto uvedli na trh, a pak začnou v průběhu dalšího MY dodávat i jiný typy, např. Continental nebo Pirelli (případ M5/M6).
M3/M4 s Comp paketem a M3/M4 s 18" koly mají vždy Micheliny, ostatní vozy bez CP (vč. M2) mají buď Continental nebo Michelin. -
Thomasino 10.05.17 16:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
A proč CSC 5P ?? Ikdyž jsou to prý taky TOP gumy.. Zatím jsem na všech nových M2/M3/M4 viděl jen Michelin...
Teď je vystavená v Brně Olympii jedna pěkná modrá M2, dokonce na 20" kolech z Competition modelu M3/M4, vpředu 265mm a vzadu 285mm, taky jsou to SuperSporty. A přišla z výroby nedávno. No uvidíme...
[odkaz]
...a následné fotky -
Thomasino 09.05.17 17:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
No to jsem taky zvědavý, jestli to dojde na Supersportech, nebo na 4S >:-[]
Ale je to skoro jedno, ty SS jsou hodně dobrý a ty 4S prý ještě o kousek lepší !! Už je kluci zkoušeli na M3 E46 a E92 na okruhu (jezdí většinou 4x 265/35 R18) a chovají se prý skvěle :yes:
No je pravda, že nedávno jsem jel z Vysočiny kolem Telče a Třebíče v dešti, jel jsem celkem svižně, občas mi to vpředu uklouzlo (ono toho vzorku je tam taky už tak polovina) a musel jsem trochu zmírnit :-) A právě jsem si říkal, že s M2 takovou "kudlu" na mokru určitě jezdit nebudu, tam by to nemuselo dopadnout dobře >:D >:D -
Covenant 09.05.17 14:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Iudex
Dal jsem si v sobotu taky okruhy..Bytřice pod Hostýnem’Kroměříž’Buchlovské Kopce a pak zpátky přes Olomouc a Kopřivnici. Na konci mě chytl liják, ale můžu říct, že Sport 4S se chovaly naopak ukázkově...nakládal jsem tomu slušně a ani náznak barevné hudby v podobě protikluzu nebo stabilizace. ;-) -
iudex 09.05.17 08:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Cez víkend som vybehol na svoj obľúbený horský prechod, využijúc štátny sviatok a fakt, že kamióny nejazdia. Na tienistých úsekoch pod stromami bola cesta mierne oslizlá, nedalo sa ísť naplno; tu som zaregistroval, že Super Sporty nie sú na vlhkej ceste také stabilné, ako predošlé Bridgestony, holt asi daň za špičkové vlastnosti na suchu. V tejto súvislosti mi napadlo, že M2 mala Super Sporty v sérii (neviem, či stále má, keď sa teraz vyrábajú Sport 4S) a keď som si predstavil 370 koní na zadnej náprave, veru asi by som tam šiel pomalšie, než s blbuvzdornou predokolkou. Hoci Tom plánuje okruh iba sporadicky a auto skôr na okresky, ja by som práve v prípade silnej zadokolky videl plné využitie len na okruhu, na našich rozbitých okreskách by som také auto asi nikdy nevyužil. -
white label 04.05.17 22:59
« Re: OT
iudex
No, je to mega komedie, ale co jiného z toho může vzniknou, když hlavní aktéři jsou Sobotka a Zeman.
8-s
P.S. Od té doby, co jste nám tu importovali Babiše, už se u nás neříká za vším hledej ženskou, ale za vším hledej Babiše.
Nejlepší je jak, když Babiše někdo vytočí, začne hned prskat po slovensky. >:-[]

[odkaz]
- akorát na těchto fotkách vypadá ta oranžová poměrně tmavá, ve skutečnosti je na sluníčku světlejší, tady fotky předchozí M140i:
[odkaz]