Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.05.17 22:48
« Re: FB
Dobrej nápad, to se už mělo, podle mě, udělat dááááávno a tady to zhasnout, pár lidí bych v této skupině přivítal, namátkou iudex, white label, ronault atp. Tady je to už dávno mrtvý. Klidně by se na té stránce mohla restartovat fotosoutěž, nebo hádání výřezů. -
iudex 12.05.17 20:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Tom: dnes som im písal, tak uvidíme, či sú už reálne k dispozícii a hlavne za koľko.
Ja som chcel každopádne v najbližšej dobe vybehnúť zajazdiť si, už ma svrbí pravá noha, :-) buď túto, alebo budúcu nedeľu. Ak by to bolo budúcu, zavolám Ti.
-
Thomasino 12.05.17 16:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Taky mě to už napadlo, když jsem na FB zaregistroval, že pořídili nové CTR.
Zatím tam nový CTR nevidím, jen starý atmosférický za 180 EUR na 25min. Jinak tam budu spát v Dunajské Stredě v neděli 21.5., tak kdyby ses tam chystal na nedělní odpolední jízdy, dej vědět, možná bych se satvil kouknout :-) V pondělí 22.5. tam budu jezdit na akci BMW M Day. -
iudex 12.05.17 14:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Nechystáte sa niekto na Slovakiaring? Pre zaujímavosť, kúpili 7 nových Civicov type R, sú s drobnými úpravami pre okruh (klietka, semislicky): [odkaz]
Uvažujem, že by som si ho vyskúšal, tak pre porovnanie. -
iudex 11.05.17 13:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Trošku tie farby pletieš, Valencia orange bola na 1er doteraz a popravde naživo sa mi moc nepáčila, inde ako na priamom slnku bola taká málo jasná. Novo je teraz na 1er i 2er Sunset orange (rovnaká, ako je už na 4er) a tá vyzerá lepšie, taká žiarivejšia, výraznejšia. Ale naživo som nevidel. -
Thomasino 11.05.17 13:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
iudex možná bude muset kvůli rodině volit M140i 5-dvéřové, ale Covenant by se mohl odvázat s pěknější M240i, tady jsou již čerstvé fotky faceliftované M240i a jako novinka jde objednat v oranžové barvě Valencia co byla na 1M Coupé a nyní byla jen u M140i >:-[]
[odkaz]
- akorát na těchto fotkách vypadá ta oranžová poměrně tmavá, ve skutečnosti je na sluníčku světlejší, tady fotky předchozí M140i:
[odkaz]
-
iudex 11.05.17 11:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
K tým Super Sportom: k úplnému hodnoteniu mi chýba ešte skúsenosť na okruhu (kde by sa mali najviac prejaviť ich kvality), ale na okreskách sú moje dojmy zmiešané. SS sú určite lepivejšie, ako Bridgestony S001, a to aj doslova, úplne sa tam lepia kamienky a bombardujú mi podbehy; na suchej ceste držia parádne. Na druhej strane sa mi javí, že na mokre sú o niečo menej stabilné. Tiež mám pocit, že v zákrutách sú akési tvrdšie a hlučnejšie, počuť tam to rolovanie bočníc, ale to je zrejme preto, že tie bočnice sú tvrdšie a tak sa nedeformujú, ako Bridgestony. Každopádne už by som neuvažoval o semislickoch, nie na aute, ktoré má byť používané aj inokedy ako len cez víkendy počas suchého slnečného dňa, notabene pri silnej zadokolke.
P.S: Facelift 1er, čo som avizoval, je už tu: [odkaz] a taktiež facelift 2er: [odkaz] -
Thomasino 11.05.17 11:22
« Re: BMW 1er facelift
IUDEX - tak už je to venku, malý facelift jedničky od července, myslím že díky tmavému pozadí ve světlech u edice SHADOW už vypadá o něco lépe, navíc černé ledvinky. Myslím, že byste to měli s Covenantem opravdu reálně zvážit, jestli stávající HH zavčas nevyměnit za zadokolkový M140i nebo příp. M240i se šestiválcem, dokud se taková auta vyrábějí. Na ceně to moc padat nebude a na občasné víkendové vyjížďky to bude moc fajn auto :yes: :-)
[odkaz]
[odkaz]
-
boost. 10.05.17 22:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
BMW i u ///M střídá pneumatiky, snad od dob E46. První modelový roky mívají Micheliny nebo pneu, se kterými auto uvedli na trh, a pak začnou v průběhu dalšího MY dodávat i jiný typy, např. Continental nebo Pirelli (případ M5/M6).
M3/M4 s Comp paketem a M3/M4 s 18" koly mají vždy Micheliny, ostatní vozy bez CP (vč. M2) mají buď Continental nebo Michelin.