Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 17.05.17 13:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
label: tlmič možno, ale hlavne má schované koncovky. Tie chrómom lemované "výfukové otvory" sú fejkové. Schválne som mu "nakukol pod sukne" a reálny výfuk je iba na ľavej strane, koncovka je dokonca dvojitá, ale rúry ani neústia do toho "výfukového otvoru", ale ešte pred ním sú ohnuté dolu. Tento aktuálny trend mi je totálne proti srsti. -
iudex 17.05.17 08:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Tom: zdá sa, že to nebudú len gumy oblepené bordelom, včera mi začalo niečo na podvozku hrkotať, tak budem musieť skočiť do servisu (veľká radosť).
Inak začal vedľa mňa v práci parkovať celkom pekný hotheč (resp. warmhatch) 308 GT: biela perleť, 18ky, ročník 2016; kto b mal záujem, chalan ho práve predáva. [odkaz] -
Thomasino 15.05.17 13:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Jenom 1000 km nalepený zbytky gumy z okruhu ?? :-O Mě to tam na Megoušovi vydrželo často mnohem déle, nebo bych řekl že i na stálo :-( Proto je lepší mít druhou sadu kol se semislicky pro občasné návštěvy na okruh (příp.je využít i jako zimní), aby si člověk nevozil ten bordel na normálních gumách (ale zase ten komfort něco stojí na začátku při pořízení). Klidně se na nich dá dojet i na okruh, když se ti to nechce přezouvat na místě, jako jsem občas dělal. Plánuji to tak určitě i s novým autem, chci mít na okruh jiný kola a taky jiný pneu - právě kvůli tomu bordelu nalepenými na pneu. Navíc je dobrý mít na okruh čtyři stejný rozměry a prohazovat to, takže se chystám mít 4x 265/35 R19 (to co mám normálně jen vzadu, vpředu je 245/35 R19) >:-[] A ta M2 v Olympii měla dokonce vpředu 265/30 R20 a vzadu 285/30 R20. A šířka disku a ET stejné jako seriově. Tak aspoň vím, co se dozadu vejde >:D
Jinak malá závist iudexovi, že si byl zajezdit na okruhu a uvidíme pak co budou stát ty nové CTR. -
Covenant 15.05.17 10:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
iudex
Záleží jak moc máš nalepený bordel, ale počítej tak 1000Km než se to srovná. Hlavně to nestrhávej dolu ručně, nech to zajezdit...mohl by si pak udělat nepatrnou plošku a to pak bude hučet ještě víc...moje zkušenost.
-
iudex 15.05.17 08:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Včera som sa konečne dostal na Slovakiaring. Bolo už pomerne teplo, ale na trati málo áut, tak som na nových gumách dúfal v rekordný čas. Žiaľ nevydalo, len som dorovnal doterajší čas 2:48 min.; možno zavážilo spolujazdcových 80 kíl, ale možno sú to jednoducho limity mojich schopností a lepšie to nedám. Inak Supersporty sa správali výborne, lepivé, isté a hlavne predvídateľné, keď už boli na limite, resp. prehriate, začali pekne čitateľne púšťať a plávať, žiadne náhle odtrhnutie, takže v tomto smere spokojnosť. Akurát na seba nalepili asi všetky zvyšky gumy na trati. Kolesá mi stále nejak hučia, tak dúfam, že to je len ponalepovaný bordel a nie aj rozhasená geometria. Keď bude čas, hodím onboard video.
P.S. Pýtal som sa na tie Civicy, ešte nie sú k dispozícii a nevedia presnú cenu, bude to ale viac, ako doterajších 180 eur za polhodinu. Pozeral som ich, nemajú avizovanú klietku, majú 18" disky (namiesto sériových 19") so semislickami Federal a evidentne už jazdili. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.05.17 22:48
« Re: FB
Dobrej nápad, to se už mělo, podle mě, udělat dááááávno a tady to zhasnout, pár lidí bych v této skupině přivítal, namátkou iudex, white label, ronault atp. Tady je to už dávno mrtvý. Klidně by se na té stránce mohla restartovat fotosoutěž, nebo hádání výřezů. -
iudex 12.05.17 20:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Tom: dnes som im písal, tak uvidíme, či sú už reálne k dispozícii a hlavne za koľko.
Ja som chcel každopádne v najbližšej dobe vybehnúť zajazdiť si, už ma svrbí pravá noha, :-) buď túto, alebo budúcu nedeľu. Ak by to bolo budúcu, zavolám Ti.
-
Thomasino 12.05.17 16:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Taky mě to už napadlo, když jsem na FB zaregistroval, že pořídili nové CTR.
Zatím tam nový CTR nevidím, jen starý atmosférický za 180 EUR na 25min. Jinak tam budu spát v Dunajské Stredě v neděli 21.5., tak kdyby ses tam chystal na nedělní odpolední jízdy, dej vědět, možná bych se satvil kouknout :-) V pondělí 22.5. tam budu jezdit na akci BMW M Day. -
iudex 12.05.17 14:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Nechystáte sa niekto na Slovakiaring? Pre zaujímavosť, kúpili 7 nových Civicov type R, sú s drobnými úpravami pre okruh (klietka, semislicky): [odkaz]
Uvažujem, že by som si ho vyskúšal, tak pre porovnanie. -
iudex 11.05.17 13:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT
Trošku tie farby pletieš, Valencia orange bola na 1er doteraz a popravde naživo sa mi moc nepáčila, inde ako na priamom slnku bola taká málo jasná. Novo je teraz na 1er i 2er Sunset orange (rovnaká, ako je už na 4er) a tá vyzerá lepšie, taká žiarivejšia, výraznejšia. Ale naživo som nevidel.