Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 20.06.24 14:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
wl....myslím, že Primeros samolepku by iudex "neskousl"....kde si ji vzal? Ty si ji měl někde na autě nalepenou? To bych do Tebe neřekl. V každém případě je to unikát... ;-) -
iudex 19.06.24 08:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Vidím, že všetci tu behajú po okruhoch, alpských priesmykoch v Taliansku či skúšajú zaujímavé autá, tak by mohli dať nejaké fotky (keď sme už fotosúťaž). Ja nikam nechodím, tak som si aspoň umyl auto (prvýkrát po keramike); žltá totiž priťahuje hmyz a vtáky, ktoré ho s chuťou os..rú. Našťastie s keramikou je to citeľne ľahšie umývanie: [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Inak pomaly už zvyšujem tempo aj otáčky, točím do 5000 a začína sa mi to čím ďalej tým viac páčiť, dynamicky aj zvukovo. Len tie rýchlostné limity sa podozrivo rýchlo míňajú, hlavne keď sa niekto chce pretekať a nechám sa vyhecovať. >:D -
pradeda777 17.06.24 10:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
iu....že by si label chtěl konečně koupit pořádný auto..... ;-) >:D >:-[] I když myslím, že se u nich v rodině nějaké Audi už pohybuje nebo pohybovalo....
[odkaz] -
-
pradeda777 14.06.24 09:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Tento způsob parkování (carport) byl v Austrálii velmi populární. Samozřejmě ne takové honosné, ale praktické. Hlavně v tu dobu, když ještě nebyly brány a vrata na dálkové ovládání. Já bych ho měl u baráku tady taky, protože si nedovedu představit, že bych při každém použití auta lítal hore dúle otvírat bránu a vrata.... ;-) >:D >:-[] [odkaz] -
white label 13.06.24 22:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Leg
O tom, že by se nedalo žít s RS3 kvůli vzhledu, nebyla řeč..., na druhou stranu to podle mě není auto, se kterým se člověk bude chodit kochat pohledem na něj...
Navíc díky frekvenci dědových odkazů, už ho začínám mít docela plné zuby... 8-s >:-[] -
Leg 13.06.24 17:36
« Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
M3-ky sa u nás tuším nejak namnožili, ja som minulú nedeľu presvišťal 2x cez Pezinskú babu a stretol som 4 kusy M3/M4, z toho 2x touring. Jeden bol tiež zelený, ale tmavý odtieň, zlaté kolesá a žlté denné svetlá. Akože kombinácia určite atraktívna a agresívna, ale že by to bolo nejako pekné sa nedá povedať a o relatívne nenápadnej svalnatej elegancii typickej pre predchodcov sa hovoriť nedá. Okrem toho tam bolo GT4, GTS 4.0, sedmičkové GTI v carbon steel grey a kopec iných hothatchov. Samovrahov na jednej stope už to tam tuším nebaví.
Thomasino: nedávno som sa posúval v kolóne a počujem klasické TSI/DSG prdenie.Tak dám dole okienko kukám a nikde predo mnou ani za mnou žiadny krikľavý hothatch. Až potom vidím, že ten fádny sivý Tiguan asi 5 áut predo mnou má štyri laufy. Neviem, či to mal príplatkový akrapovič alebo nejaký iný tuning, alebo len sport mode, ale bublalo mu to celkom dosť. Povedal by som, že na také fádne auto a fádny režim (radenie 1-2-1 v kolóne) až moc.
Vzhľad RS3: ja to vidím tak, že by som s tým vedel žiť.
Šmolkový i5N som videl aj ja (EČV IO-NIQ5N &B) a … no comment &B&B -
Thomasino 13.06.24 15:49
« Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Taky bude M240i v šedé metle Skyscraper Gray, což je moc pěkný odstín šedé. A budu ho mít na 223i AT >:-[] Taky bude pro M2 (a M240i), stejně jako ta vínová Fire Red z nové pětky. Ta je super, včera jsem ji okukoval u nové i5 M60 co tady kousek dále stává (na víkendy má borec stříbrný Boxster 2.0T).
Akorát dle německého konfigurátoru Evropa asi přijde o M240i RWD :-( Je tam po faceliftu jen xDrive :-( -
pradeda777 13.06.24 14:34
« Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Velká škoda, že M240i není v manuálu.....už by mě dávno stála v garáži. Když jsem v roce 2016 kupoval M140i, tak jsem M240i v manuálu zvažoval....ale...jednak mě neseděl vysoký ponton, no a moja chtěla 4 dveře pro babičku... 8-s
Tady je jedna z mála v manuálu a "iu orange" na prodej v Žilině....