Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 12.07.17 21:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malé setkání M2 s Lotusem a Cuprou :-)
Jednak skvělý na kačírek, ale hlavně v zimě na odhrnování sněhu (třeba v Beskydech) to bude SUPER !! >:-[]
Zatím se spokojím s tím karbonovým větším křidélkem na kufru z programu BMW M Performance (za 16 tisíc): [odkaz]
Teda až ho budou umět dodat, zatím jsou těžce nedostatkové :-( -
Covenant 12.07.17 12:28
« Re: Re: Re: Re: Malé setkání M2 s Lotusem a Cuprou :-)
iudex
Já dal za přeleštění + keramiku někde kolem 13-14 tisíc...když přepočtu ceny z Euro co jsi psal ty, tak to vychází někde kolem 20-20,5 tisíc.
Lízátko vypadá v reálu líp, je to ve stejném černém lesku jako např zrcátka a je to přímo od riegeru...tak že kvalitní ABS plat i atest TUV to má kdyby bylo potřeba.
[odkaz]
[odkaz] -
iudex 12.07.17 10:21
« Re: Re: Re: Malé setkání M2 s Lotusem a Cuprou :-)
Budeš dávať keramiku na lak? Práve včera hneď vedľa mojej práce otvorili garáž, kde robia detailing a keramiku (kozmetika ServFaces), tak som sa zo zaujímavosti pozrel dnu, ale dať za leštenie 300 eur plus za keramiku 500, to mi príde pomerne drahá panská sranda.
Cov: na fotke som zaregistroval Tvoje nové lízatko pod predným nárazníkom, celkom vkusné a decentné. -
Thomasino 12.07.17 00:01
« Re: Re: Malé setkání M2 s Lotusem a Cuprou :-)
iudex a woody - díky !! Moc mě baví, je to jiný level, mají hold ty zadokolky něco do sebe. S předokolkou můžeš jet sice na okresce asi o trochu větší střelbu, ale celkově ty pocity jsou jiné a tady zábavnější. Díky tomu že přenos výkonu nekecá do řízení, tak je v tom řízení něco cítit, ikdyž tady byl Megane R.S. výborný (koncern je v tomto bohužel takřka bez zpětné vazby a přeposilovaný, to se omlouvám za upřímnost, ale až vyzkoušíte, uvidíte sami).
Na okruh se s ní zatím nechystám, ale říkali jsme si s Covenantem, že až budou ty ceny na pronájem nových Civiců Type R na SK ringu, že bychom to reálně zvážili a mohli někdy koncem léta vyzkoušet :-) S M2 bych to zkusil pak až nejdříve na jaře. -
Thomasino 11.07.17 08:21
« Re: Re: Re: Re: Malé setkání M2 s Lotusem a Cuprou :-)
Mám na mysli českou vlajku, tam je samozřejmě modrá uprostřed a barvy jak jsem psal..
Ale s trikolórou máš pravdu, koukám, tam je modrá na kraji. Ale neuvědomuji si, že by se někde používalo. My to schválně stavěli s modrou uprostřed podle vlajky, ale nebyl čas hledat v mobilu kam patří červená a kam bílá :-) -
iudex 06.07.17 08:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Arteon naživo
Pekne podľa objektívnej zodpovednosti, teda poslané držiteľovi auta. Dokonca tam bol priložený aj "bonzovací list", ak by som chcel nahlásiť, že som nešoféroval ja, ale niekto iný. >:-[]
P.S: Na blog som hodil dojmy z Arteona. -
iudex 03.07.17 13:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Arteon naživo
Emel: trochu sa rozpíš, zaujíma ma to. Jazdil si predvádzačku? Akú motorizáciu, výbavu? Čo sa Ti nepáčilo? Pretože na Autoexpresse všetky testované Insignie dosť chválili, dokonca aj základný benzín 1,5 s nižšou výbavou.
P.S. Včera som sa presvedčil, že voľný pohyb pokút v EÚ funguje. Prišiel mi pozdrav z Rakúska s výzvou na zaplatenie pokuty. Všetko pekne preložené do slovenčiny, že som na úseku so 70kou prekročil rýchlosť o 17 kmh, to všetko za 45 eur, no nezaplať to. >:-[]

[odkaz]
[odkaz]
P.S. Sníh se na auta dostal "zespodu", čerstvě napadlý sníh bez chemických sraček, chce si to užít, než vyjedou sypače...
Ten čistý sníh na GTI není z parkoviště, ale z hlavního tahu na Slovensko (E85)!, tenkrát (večer 1. 2. 2017) silničáři mimořádně nestíhali.