Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.08.17  12:58

« Re: Re: Re: Re: Včera byla středa, nalepit křídlo bylo třeba !!

Mám ji něco přes měsíc, postupně si zvykám :-)
    Ve čtvrtek na okruh jsem se původně chtěl jen podívat (jen podívat, ne jezdit), ale jednak nebylo počasí a taky jsme měl pak jiný program. Tak příště ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.17  12:44

« Re: Re: Re: Včera byla středa, nalepit křídlo bylo třeba !!

Thomasino: no né, ty už máš tu krásku doma jo? Tak to velká gratulace! Jak dlouho M2 máš? :-) Jinak tenhle Performance spoiler je rozhodně hezčí :yes:
    Já byl shodou okolností ve čtvrtek v Brně trochu provětrat svojí Bramboru na okruhu a vyzkoušet si co je v ní a co je ve mě >:D Před jízdami zapršelo, tak to byla trochu větší sranda. Jen jak jsem si myslel, že mi to aspoň trochu jede, tak když jsem zrychloval ze zatáčky spolu s M3 tak jsem si přišel že stojím na místě a vrčím :-( Ale super zážitek, rozhodně se těším na další jízdu na okruhu!
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 14.08.17  11:32

« Re: Nie je VW ako VW alebo hrdosť na domáci výrobok

iudex

koukám, že jsi měl na upu trendy švarcpaket. Za takový se u porsche tvrdě připlácí.

Jsme hodně rozmazlený co se výkonu týče - já sám nejsem zvyklý na to, že by auto do kopce nezrychlovalo, a tak jsem byl v naložený dodávce překvapen. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.08.17  10:34

« Re: Re: Re: Včera byla středa, nalepit křídlo bylo třeba !!

OT: zaujímavý vizualizér pre Opel Insignia, nielen preddefinované farby, ale voľná tvorba vlastného odtieňa, celkom zábava: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.08.17  13:56

« Re: Re: Včera byla středa, nalepit křídlo bylo třeba !!

Na originál BMW M Performance křídle je páska zespodu, to je v pohodě. Sundat ty zbytky z původního ale je MAZEC !! Kdyby měl někdo 230i, 228i, 220i, 220d nebo jiné 2 series a chtěl to původní menší křídlo, je na prodej (mimo M235i/M240i/M2 které je mají v základu).
    Viz.fotky toho většího křídla M Performance zde co mají taky na prodej, ikdyž podezřele nízká cena, asi nějaká čórka. V BMW stojí 16.500 Kč s dph, po slevě asi něco přes 14 litrů.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.08.17  13:26

« Nie je VW ako VW alebo hrdosť na domáci výrobok

Tak aby som tu popri M2 a spol. trochu zreálnil výkonové štandardy, týmto som jazdil posledných pár dní:
    [odkaz]
    [odkaz]
    Jeden liter, tri valce, atmosférické plnenie a 44 kW. >:D Zážitok. Ale reálne na pobehanie malého ostrova, do miest s extra úzkymi uličkami a pre 6 ľudí boli dva Up!y ideálne vozítka. A ono je to prekvapivo priestranné auto, maximálne využitý priestor (čo by za taký priestor dalo BMW M140i >:-[] ), kolesá v rohoch karosérie a minimálne previsy. Čiže teoretické východiská parádne, manévrovateľnosť neskutočná, výborný výhľad a prehľadnosť karosérie. Keď sme autá preberali, s trochou hrdosti som povedal, že tie autá sa vyrábajú u nás a baba bola celkom prekvapená. Ale ten pocit hrdosti postupne odišiel, autíčka sú tuším vytlačené na 3D tlačiarni, materiály tenučké, dimenzované možno tak na poskakovanie po meste a na rovinke. Na hornatom ostrove ale zúfalo nedostatočné, a to nielen motoricky (čo sa pri 1,0MPi dalo čakať), ale aj ostatnými časťami: podvozok búchavý a hlučný, spojka zaberala na poslednom centimetri, úzke pneu utekali v najmenšej zákrute, brzdy pískali po pár prudších zjazdoch, naopak po pár prudších výjazdoch smrdela (zrejme) spojka, autá r.v. 2016 a cca. 35t km boli skrátka v dosť rozbitom stave, to by človek od VW nečakal. Dnešné nasadnutie do môjho auta bol malý kultúrny šok. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 10.08.17  12:57

« Re: Včera byla středa, nalepit křídlo bylo třeba !!

Not bad. :yes: Jakou jsi použil pásku lepící? Už mi taky má každým dnem přijít.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.08.17  10:36

« Včera byla středa, nalepit křídlo bylo třeba !!

Včera byla středa, nalepit křídlo bylo třeba !! >:-[] >:-[]
    Včera jsme s kámošem pracně sundali původní menší spoiler z kufru (oddělat zbytky lepidla byla pěkná drbačka!) a dali jsme nový větší karbonový, který tam vypadá mnohem lépe a auto vypadá z bočního pohledu vyváženěji :-)
    [odkaz]
    + další 3 fotky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 09.08.17  20:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Insignia

Ronault.

Ale to nejsou froté ručníky >:D Kdybys ho vyzkoušel pochopíš, přečti složení toho ručníku. Ta savost je někde úplně jinde, jinak bych samozřejmě používal běžný ručník....obyč ručníkem to nikdy takhle nevysušíš.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.08.17  20:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Insignia

Já používám k sušení toto: [odkaz]
    Jestli něco zůstane, tak klasický ručník, v každém autě je jeden v odstínu auta... ale tohle už mi příjde ujeté, froté ručník za 500 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 09.08.17  00:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Insignia

To jsem už zjistil, od té doby si vanu nenapouštím. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.08.17  00:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Insignia

Tak to se načekáš, zkoušel si ji někdy vypustit..., oschnul bys možná rychleji >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 08.08.17  23:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Insignia

Já sedim ve vaně dokud neoschnu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.08.17  23:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Insignia

Já na to používám svůj ručník (z koupelny), osobně ho nepotřebuji, schnu totiž sám a hlavně bez nežádoucích fleků... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.08.17  13:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Insignia

>:-[] No a já to suším takto >:-[]
    [odkaz]
    >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.08.17  12:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Insignia

Leg

Na střeše auto to dělám takhle, viz video a způsob jedna (šedý ručník)

[odkaz]

Pak ručním přeložím na cca 1/4 dosuším místa na střeše jen přiložením a zbytek auta už suším ručníkem přeloženým na 1/4, místo vedle místa. Jak mile získáš trochu praxi, tak je to mnohem rychlejší i na přední kapotu, než přikládat ručník a vyhlazovat...ale záleží jak ti to sedne. To co dělá ten kluk s ručníkem jako druhou možnost (že sním jezdí po karoserii) nedělám nikdy, ani když umyju šampónem....nevíš kdy se nějaké smítko zachytí do utěrky.

Jinak ručník mamut je zbytečně drahý, stačí od chemiků, používám tenhle [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.08.17  11:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Insignia

Cov, thom: dík, to na mierne zašpinenie celkom dáva zmysel, hlavne s poriadnym uterákom. Mne kľudne stačí aj 70%, podstatné je, aby som svojim konaním nespôsobil škody na laku. Asi to otestujem, nakoniec lak už aj tak po šiestich rokoch po renovácii nie je v 100% kondícii.

Áno, najlepšie je kvapky odstrániť poriadnym prúdom vzduchu. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.08.17  21:03

To jsem jen potřeboval dostat rychlou wapkou aspoň na těch 80% ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.08.17  19:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Insignia

Thom

Těch 80% ti s Vaškem připonemu v záři v Zátoni, až budeš zase hledat na OMV Wapku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.08.17  16:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Insignia

Já to v sobotu jen ošplíchnul wapkou za 5x 10,- Kč, pak s tím chvilku jel 130-150 a bylo to pěkně suché >:-[] >:-[] Ani jsem tam nepozoroval nějaké flíčky, ale kouknu na to pak pořádně. Nemusím to mít ale neustále ve 100% stavu, stačí mi 80% ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…