Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 06.09.17  19:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Back to track

V Německu taky frčí servery typu autohaus24.de nebo meinauto.de, který nabízejí zajímavý slevy. Fungují jako providers, tzn. ty si u nich naspecifikuješ Kfz a oni ji zadarmo rozešlou (asi nasmlouvaným) prodejcům. Na 340i tam mají cca 25%, nicméně od vícero lidi z Německa jsem slyšel, že 25% je normálka u BMW, kterým končí zanedlouho výroba (F30 10/18, F31 06/19).

Jestli podobný (a lepší) cenový jemnocity jdou i u nás nebo na SK, tak to mi dává naději, protože většina 340i Jahreswagen jak v D, tak i CZ, jsou za větší peníze a pro mě v debilních konfiguracích.

• « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 06.09.17  15:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Back to track

Woody: Ak by sa pozom manzelka pytala, ze ako ti napadlo kupovat nove auto, ktore vobec nepotrebujes , tak ma nemozes prezradit . Este mi pride spolu s iudexovou zenou vynadat za to, ze som vas naviedol na taketo blaznovstva- a to som chcel iba pomoct >:D

Ked uz riesime tie zlavy, tak znamy (tiez PO) pred par mesiacmi objednaval novu 540ix G30 a dostal na nu zlavu 20%. To je tiez velmi pekna zlava na to, ze ide o uplne novy model a ze posledne bmws na tu firmu sa kupovalo pred mnohymi rokmi, ked vysla e60. Neviem vsak, ako je to auto vybavene- ak tam je ten vybavy viac, tak to zrejme mozne bude.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.09.17  09:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Back to track

w-a: aj ja mám takú skúsenosť, Opel Ti to skrátka "dá na IČO" a ďalej ich to už nezaujíma. Akurát bude možno trochu problém pri registrácii, keď policajtom ukážeš kúpnu zmluvu na podnikateľa (IČO, miesto podnikania) a zapísať to budeš chcieť na seba ako nepodnikateľa (teda rodné č., trvalý pobyt, nedajbože odlišný, ako miesto podnikania).
    Inak teraz som pozrel cenník Golfa GTI/R a zase zdraželi, Rko stojí v základe 38900 eur, keď dostaneš od VW povedzme 10% zľavu, si vo výsledku vyššie, ako tá fOEho M140ka.
    Ale zase aj mainstream vie niekedy zľaviť, známi teraz kupovali Mondeo Vignale a z cenníkovej ceny 1,2M to mali reálne za 900t Kč, teda zľava 25 % (aj keď vlastne... Vignale sa tlačí do prémie, tak musí aj prémiové zľavy >:-[] )
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.09.17  09:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Back to track

>:-[] Nj, topper je učiněnej Nostradamus. ;-)

No ale ty kráso, 340i za 44t, to rychle smaž....nebo se neznám. :-)
    Ještě k těm PO. Jasně, když už jste kupovali....to je trošku jiná písnička. Jinak je to ale s těmi IČO nákupy slušná komedie. Teď jsem se bavil s prodejcem Opelu o Insignii....a jak se snažil "zaseknout udičku", na IČO mi tam naházel dost hezkou slevu. Chtěl jsem po něm vědět rozdíl pro fyzickou osobu a on povídá - nám pro tu slevu stačí aktuální výpis z OR s vaší jménem, auto si pak už můžete klidně zaregistrovat podle libosti buď na firmu nebo na sebe. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 06.09.17  08:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Back to track

Tak topper predpovedal priblizovanie sa premie a mainstreamu uz pred rokmi. Vsetci sme sa mu smiali ale pravda sa ukazala >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.09.17  06:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Back to track

Vranis: Popravdě, tohle mě ani nenapadlo. To je prostě důsledek předváděcích/novinářských konfigurací. Navíc v ceníkových cenách, za to nikdo nekupuje. A celkově mi to auto dává daleko větší smysl než třeba naleštěnej prd hned v prvním odkazu. Tady máš pár příkladů, co mě dráždí. ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

Anebo kdyby ses chtěl uskrovnit a spokojit se s ojetinkou.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 05.09.17  22:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Back to track

woody: mas na mysli nieco taketo? >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.09.17  21:28

« Re: Re: Re: Re: Back to track

Hele chlapi, jděte už do pr.dele. Když koukám, jak leckterej celkem obyčejnej mainstream s nesnesitelnou lehkostí cenově překonává milión, začínám si říkat, jestli bych se nakonec neměl přeorientovat na prémiového kovboje. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 05.09.17  12:11

« Re: Re: Re: Back to track

No mam to doma v sufliku cierne na bielom :-) je to supa, tiez som sa cudoval. Aby to vsak bolo uplne korektne, tak cena platila pri platbe v hotovosti a auto by bolo na PO, na ktoru sa uz dve bmw kupovali. To urcite tiez zavazilo ale nemeni to nic na tom, ze cena bola fakt super (ak este odpocitas dph tak sa dostavame na nejakych 37K co je za novucicku 340i fakt parada). Islo o Autopalace Bratislava. Ak by si chcel meno konkretnej osoby, kludne ti poslem do spravy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.09.17  12:00

« Re: Re: Back to track

Vranis: v tom odkaze je M140i v základnej cene 44500, po zľave 33813 eur, zľava 25,13%. To je najvyššia zľava, o akej som (pri aute do výroby) počul (pri skladovke som počul maximum 28%). Napr. kolega Thomasino dostal na skladovku podstatne nižšiu zľavu (cifru nechce zverejňovať, tak nebudem ani ja). Takže tá zľava, ktorú ponúkli Tebe, ma posadila na zadok, to vychádza na cca. 29%, to je neuveriteľné, s takou zľavou by som auto kúpil hneď. O akého predajcu išlo?
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 05.09.17  11:40

« Re: Back to track

iudex: Nejde mi sice cez mobil moc dobre zobrazit tvoj odkaz, ale s cenami vie bmw celkom carovat aj u nas. Pred nedavnom som bol u jedneho predajcu v BA konfigurovat 340i. Zaklad stoji cca 48,5K, v mojej skromnej konfiguracii vysla na 62K (mpacket, automat, navi a par drobnosti) a pri platbe v hotovosti bola cena 44K (vsetky ceny pisem s dph). Celkom slusna zlava nie?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.09.17  10:20

« Back to track

Výborná porovnávačka GTI Clubsport S vs. Megane RS Trophy R na okruhu. Steve Sutcliffe je Pán vodič, parádne video: [odkaz]
    P.S. Kolega fOE mi poslal toto, to už je parádna zľava, škoda, že u nás o tom môžem len snívať: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.17  23:26

« Re: Re: Re: Nejlepší český kombík..... od nejhoršího českého distributora

Tohle je ta paní z prodeje Hjondé:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.08.17  20:34

« Re: Re: Nejlepší český kombík..... od nejhoršího českého distributora

Takže jsem dnes volal zpět paní z prodejny a omlouvala se mi, že se k tomu ještě nedostala. Řekl jsem ji, ať mi zavolá, až se k tomu dostane ať pořád dookola nevolám, nicméně zatím nevolala...dám jí na to ještě zítřejšek... Říkám si, že bych se na nějakou debilní i30 mohl vykašlat, ale pro tu srandu...

Thomasino: Už tam jedno kurvítko mám - HTP >:D

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.08.17  13:37

« Re: Nejlepší český kombík..... od nejhoršího českého distributora

Tohle snad mluví za všechno. ;-) 8-s
    [odkaz]

Mimochodem, není bez zajímavosti, že poté, co smlouvu s Hyundaiem vypověděl můj oblíbený lokální dealer se showroomy v DC, UL a u Litoměřic....ujal se prodeje jejich nadproduktů v UL prodejce Hondy, Mazdy, Subaru, Škody a Seatu - Auto BEK. No, trvalo to cca půl roku. Teď má na uvolněném místě raději Škoda plus - ověřené vozy. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.17  11:19

« Re: Nejlepší český kombík..... od nejhoršího českého distributora

Asi tam chtějí domontovat nějaké "kurvítko" a pojistit si tak, že si to jejich mrdku fakt koupíš !! >:D >:D Jako je to opravdu banda idiotů, jejich reklamy jsou zbytečně agresivní a sebejisté, jen se pousměji a polituji je >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.08.17  21:44

« Nejlepší český kombík..... od nejhoršího českého distributora

Opět jsem neodolal nabídce Hyundai na vypůjčeních jejich nejlepších vozů...
    ... a není to poprvé. Už jsem tak měl zapůjčený nejlepší české SUV ix35 a pak i další nejlepší české SUV Tucson, i20 a naposledy asi před měsícem a něco na pár dní i novou i30. Zvažoval jsem něco napsat, ale nějak není čas a chuť...

Teď je však nabídka na zapůjčení i30 kombi ještě lákavější. Nejlepší český kombík všech dob zájemci půjčí dokonce na týden, umyjí vám vaše auto a dokonce ještě dají poukázku 300 Kč na benzín... no neberte to...
    Vše má svá ale... a narážím na ně rovnou při registraci...
    Tak za prvé, musíte být majitelem vozu kombi, to splňuji, mám hned dva.
    Pak v dalším půlroce vážně zvažujete koupi vozu kombi, dokonce to je i ve smlouvě. No co, já vážně zvažuji koupi jakéhokoliv vozu pořád.
    To, že o zkoušeném vozu nesmím nikde v tisku a komerčně psát, mě nepřekvapí.
    A ejhle další podmínka, musím jim v prodejně ponechat svého kombíka i s klíčemi... Jako na co? Ho budou ukazovat ostatním...? Slimtat na něj? No tak co už, Fabii jim tam nechám, Megouše nikdy.
    .
    Takže jsem se 16.8. zaregistroval a čekám...

Dneska telefonát, vážený pane "Ronaulte", jsem z prodejny XY... máme problém s vaší registraci, protože se změnila pravidla a zapůjčení je pouze pro majitele vozu Škoda Octavia a vy máte Fabii. Trochu jsem na to nevěřícně koukal, dodal, že teda mám ještě i relativně nového Megana, ale toho jim na prodejně nenechám, ale odpověď opět, že je to určeno pouze pro majitele Octavie KOMBI.

Nedalo mi to a valíce se na pláži (díky EU za ten roaming zdarma) jsem našel na stránkách nejlepšího českého výrobce aut, že opravdu došlo pro velký zájem (docela zvláštní, protože jak jsem zkoušel vybrat termín, tak jich bylo volných opravdu hodně) ke změně pravidel. Každý registrovaný od 23.8. musí mít k ponechání na prodejně onu Oktávku v kombajnu, registrovaní dříve mohou tedy mít jakýkoliv kombík.
    Takže volám paní zpátky, že jak to, že mě vyškrtli, když dle pravidel na internetu mohu mít jakýkoliv kombík. Paní najednou, že o tom nic neví, že mají interní dokument. Má reakce samozřejmě je, že na internetu jsem odklikl rezervaci a tím i souhlasil se smluvními podmínkami a že nějaký interní dokument mě nezajímá.
    Takže zítra po poledni mám zavolat a řekne mi co a jak.

Co na to říct? Rozumí někdo motivaci té akce, že mám nechat svou Oktávii na prodejně i s klíčky? To si jako fakt myslí někdo, že kupci Oktavii v kombíku uvažují o i30 a nikdo jiný ne?

Vošickému už asi fakt definitivně přeskočilo...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.08.17  18:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nový Cayenne

Leg
    F-Pace je pěkný, zvlášť na fotkách, v reálu je ale dost vysoký, včetně místa ze kterého se řídí.
    Já v tomto ohledu považuji za "majstrštyk" novou Panameru (klasická krátká verze), akorát ta cena by mohla být o poznání přijatelnější, ale zřejmě je o ni je dostatečný zájem i tak.
  • « 01 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.08.17  17:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nový Cayenne

Ja rozumiem, ale podľa mňa jedno ohnisko je strašne obmedzujúce. Tiež som svojho času zvažoval pre fotenie naľahko (túry a pod.) Ricoh GR II, malý nenápadný kompakt s pevným 18mm sklom, pritom ale APSC senzorom: [odkaz]
    Ale len ako doplnok, ako s jediným foťákom by som s ním nevystačil (potom som to ako zhýralosť zavrhol). Samozrejme ako jediný univerzál je 23mm asi najlepší kompromis, ja by som predsalen bral 18mm na začiatok a keď budú financie, dokúpil 50mm. Ono pri jednom skle trochu stráca foťák s výmennými objektívmi význam, to potom rovno X100.
    Ad Island: ani golden circle nie je zlý, Gullfoss je impozantný, ale ako píšeš, je diametrálny rozdiel, koľko turistov je v okolí Reykjavíku (v dosahu jednodňových výletov) a aké prázdne je to ďalej. Jeden z najväčších zážitkov som mal, keď som sedel na pláži Reynisfjara pri mori úplne sám.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 28.08.17  17:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nový Cayenne

To je práve tá dilema - 23 je taký univerzál, s tým už odfotíš aj pekný portrét, aj peknú krajinku. Keď by som mal 18 mm, s tým už portrét ťažko spravím, ak teda nepočítame selfie-duckface-insta-hashtag-portréty. S veľkým počtom objektívov nejde len o záťaž ale aj o to, že čím viac objektívov človek má, tým viac ich mení a hlavne tým viac špekuluje a to podstatné mu uniká. Preto som aj pôvodne chcel aj ísť do X100, to keep it simple.

Na Islande som bol z práce, takže iba golden circle a iné hopsačky okolo Reykjavíku. Kvantá turistov zničili atmosféru, asi to chce vyraziť čo najďalej preč, najlepšie s batohom a spacákom na chrbte.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…