Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 04.10.17 15:18
« Re: Re: Re: Re: SG NOTE 8
Navíc můžeš fotit dvě fotky s různou hodnotou zoomu najednou!, který foťák to má? >:-[]
Líbí se mi možnost rozostření pozadí (i dodatečně) přímo mobilem, a možnost zpětného náhledu děje (krátké video) před samotnou expozicí, s tím už jen tak něco neprošvihneš. ;-) -
iudex 04.10.17 14:39
« Re: Re: Re: SG NOTE 8
Jasne, mal som na mysli iP 8+ [odkaz]
Inak tá myšlienka dvoch samostatných senzorov s rôznymi objektívmi je super, do určitej miery to odstraňuje najväčší nedostatok mobilov (jediné ohnisko). Fotomobily so zoomom sa ukázali ako slepá cesta, takže dva samostatné pevné objektívy sa javí ako cesta.
-
white label 04.10.17 14:00
« Re: Re: SG NOTE 8
iudex
Asi myslíš iPh8+
iPh8+ jsem měl nějakou dobu v ruce a byl jsem z něj docela zklamaný, fotit bude taky parádně, ale určitě to pak neumí zobrazit tak, jako Note 8, kvalita (i velikost) displeje je u něj jinde. Kdybych chtěl jappko, určitě bych počkal na Xko s oled. A iPh8(+) vypadá jako starý telefon hlavně díky poměru velikosti telefonu/displeje.
Leg
Tvrdá realita současnosti... ;-)
boost.
zvuk ze zabudovaného repráku nebyl nic moc ani u S6e+, tady je o poznání hlasitější, ale kvalita taky nic moc, pořád je reprák jen zespodu. Ale pro mě ta kvalita zvuku není podstatná, a pokud chceš poslouchat hudbu, tak stejně potřebuješ sluchátka. -
boost. 04.10.17 12:38
« Re: SG NOTE 8
wl, už tomu aspoň dali lepší audio? Jediný, co mi na S7e opravdu vadí je ta hrozná (ne)kvalita zvuku linoucího se z miniaturního repráčku. 8-s Ináč som aj já zatím spokojenej. Akorát nevím, co přijde dřív; jestli prasklý displej nebo pomalý chod mobilu, jak je u samsungu zvykem. >:D -
Leg 04.10.17 11:40
« Re: SG NOTE 8
label: hardware je určite excelentný, len čo z toho, keď tam narvú software, čo im zadarmo poskytla reklamná agentúra za účelom zbierania informácií o užívateľovi, ktoré následne použije na lepšie zacielenie reklamy. >:D
iudex asi si myslel 8+, desinu ešte nikto netestoval... -
white label 02.10.17 13:04
« SG NOTE 8
Po dvou letech jsem upgradeoval mobil a šel do NOTE 8. Dostal jsem nabídku, která se "nedala" odmítnout (dostal jsem se skoro na 15 tis. bez DPH).
Proti S6e+ se zvětšil displej o 0,6", přičemž se velikost mobilu změnila relativně mininálně, největší rozdíl je v délce (výšce) +8,5 mm, silnější je o 1,7 mm a na šířku je dokonce o 1,4 mm užší. V kapse je tak nejvíc poznat váhový rozdíl 42 g, což není zrovna málo, prostě těch 20 deka (195 g + 20g zadní kryt z alcantary) je v kapse znát.
Ještě větší rozdíl, než u velikosti displeje, je rozdíl v kvalitě displeje, přičemž už u S6e+ byla kvalita displeje jednou z jeho největších zbraní, ale pokrok zjevně nelze zastavit.
Černá je zase o něco černější a bílá bělejší, ale hlavně celkové podání barev sytější a přitom reálnější. Konečně jsem přišel na to, proč se např. karminrot nedá věrně zachytit fotoaparátem..., teď vím, že není problém ji věrně vyfotit, ale věrně zobrazit! Všechny (tedy i starší) fotky s karminrot najednou vypadají naprosto věrně, dokonce se stačí podívat na starší fotku přes náhled a Note 8 odstín okamžitě "opraví" na správný/věrný.
Telefon je zase rychlejší, kromě rychlejšího procesoru se zvětšila RAM (ze 4 na 6GB). Skvělý je i stylus a mimořádné jsou taky schopnosti a možnosti duálního (2x "OZ") fotoaparátu...
Slovy petrolheda, aktuálně GT2 RS mezi mobily. ;-) -
iudex 02.10.17 10:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek z Roadtripu do Alp a Dolomit
Tom, Bully: ako bolo na SK ringu? Počasie vám vyšlo dokonale, tak zrejme spokojnosť.
Ja som napokon namiesto okruhu uprednostnil ferratu v Rakúsku (ešte teraz sa mi trasú ruky).
Btw. teraz bolo predstavenie Hyundaiu i30N a odvšadiaľ sú úplne nadšené ohlasy, v štýle zabudnite na predsudky, toto je silný konkurent Meganu RS a CtR:
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] -
iudex 22.09.17 08:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek z Roadtripu do Alp a Dolomit
Tom: pridám sa k Vám na ten Slovakiaring už som dlho nejazdil.
Edit: tak pozerám, že je to akcia Racing wheels, tak to je pasé, ja pôjdem na klasické voľné jazdy. -
Covenant 21.09.17 18:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek z Roadtripu do Alp a Dolomit
Covenant má nejen šířku jen 235 mm, ale taky FWD, navíc s menším výkonem/krouťákem.
white label
Rozdíly tam budou....je to rukama >:-[] -
Thomasino 21.09.17 17:41
Nebojte, konzultováno s těmi, co tomu dost rozumí a na okruzích mají hodně odjěžděno, nebo odzávoděno :-) Většina lidí s M3 E46 a E92 jezdí 4x 265mm gumy. Z fabriky je to samozřejmě nastaveno "bezpečně" nedotáčivě, ale něco jiného jsou okresky a něco jiného okruh, kde potřebuješ na předku hodně gripu na brzdách. Takže pokud z fabriky je předek o 20mm užší a změním to zatím na rozdíl 10mm, je to celkem bezpečný setup pro polo-začátky, pak mohu přejít na 4x 265mm (a dají se pak přehazovat předky za zadky podle stavu vzorku), což bude chtít asi více ostražitosti >:-[] >:-[] Jinak souhlas, na mokru čím širší, tím horší. Ale tak asi všichni hledáme především přilnavost na suchu ;-) To jen že je klidně možné, že PS 4S budou na mokru i v rozměru 275mm možná lepší, nebo min. stejné, jako CSC3 s 265mm ;-) Ale hlavně jsou PS 4S hodnoceny jako TOP UHP pneu s občasným využitím na okruhu. U mě spíše cíleno na to, aby se na tom dalo bezpečně dojet na Nordschleife, klidně i za mokra. Proto jsem zbaběle nebral semislicky Cup 2. -
iudex 21.09.17 17:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pár fotek z Roadtripu do Alp a Dolomit
Tiež zastávam labelov názor, že širšie gumy Ti správanie na mokre iba zhoršia. Na suchu budeš mať síce väčšiu styčnú plochu a teda lepší grip, ale na mokre naopak viac vody, ktorú treba spod gumy vytlačiť, čo v kombinácii s vysokým výkonom znamená zhoršenie trakcie.
Inak gumy 265mm predu na stále kompaktnom aute je podľa mňa overkill, celkovo by som tam už moc nešpekuloval, BMW vyladilo M2 s takým setupom, s akým sa predáva a zrejme vie, čo robí. Zmeniť značku gumy, OK, Sport 4S je výborná voľba, ale meniť rozmery, to by som nerobil.
Ale aby som parafrázoval Game of Thrones: you know nothing, iudex. [odkaz] Som len neskúsený predokolkár. ;-)

A jestli se na RW chystá Bully nevím, nedal vědět, tak spíše myslím že ne. Ale kdo ví..