Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.10.17  13:13

« Re: Re: OT: i30N

WL
    Další barvy budou určitě....v ceníku jsou metalické barvy a zvlášť ta speciální co byla na prezentaci. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.10.17  12:38

« Re: OT: i30N

Jo, cena za Perform je super, akorát pořád nevím, jaké budou další barvy, nebo jestli nějaké další vůbec budou.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.10.17  09:34

« OT: i30N

Tak v Čechách už bol zverejnený cenník i30N a tie ceny sú celkom fajn: základ 184 kW je za 699900 Kč (mimochodom na chlp presne ako základný 169 kW GGTI), ale ešte potešujúcejší je nízky príplatok za Performance verziu, ktorá stojí 739900 Kč (pre porovnanie GTI Performance 180 kW stojí 752t Kč). To je za 202 kW hotheč so samosvorom, na 19kach, full LED, aktívnym výfukom či 345/315mm brzdami výborná cena. Výbava je úplne kompletná a fakticky ani niet čo priplatiť (v cenníku sú len 2 príplatkové položky: šíber a metalíza).
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.10.17  01:59

« Re: Re: Pěkná výstava BMW v Brně v OC Vaňkovka

No, v tomto případě to jde s námi od čtyř (přes šest a osm) ke třem...
  • « 10 Reagovat !

foto boost-

boost. 11.10.17  22:05

« Re: Pěkná výstava BMW v Brně v OC Vaňkovka

E30 M3 a 2er Active Tourer pod jednou střechou. To jsme to jako lidstvo teda dopracovali. 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.10.17  21:06

« Pěkná výstava BMW v Brně v OC Vaňkovka

Byl jsem kouknout v Brně v OC Vaňkovka na pěknou výstavu BMW včetně starých krásných aut. Moooc pěkné :yes: :-) Bude tam až do 29.10.2017, takže máte čas naplánovat výlet ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.10.17  01:31

« EleMMent Palazzo Superior

Přesně před rokem jsem u nás pořídil tuhle fotografii záhadného "kamionu":
    [odkaz]
    To jsem ale netušil, že je to nejdražší obytné auto na světě s hodnotou cca 66 milionu Kč!
    Nejde sem k tomu dát odkaz, ale na konkurenčním autoforum je k němu celý článek.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.10.17  00:27

« Sunset

No, na té fotce z odkazu od boost.a je taková moc cihlová, ale na tom videu z tvého prvního odkazu vypadá dobře.

P.S. Tady něco mimo téma od Ondry:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.10.17  23:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SG NOTE 8

A tady na videu na M240i vypadá ta Sunset Orange taky moc pěkně !! :yes:
    [odkaz]
    [odkaz]
    iudex - mimochodem jsem o víkendu vezl chvilku v 2 series vzadu dvě děti ve věku 12 a 10 let a celkem se to dalo. Moje drahá polovička tuhle taky jela vzadu vpravo a se svojí výškou 173cm neměla problém. Je to pro 2 muže, jednu ženu a jedno dítě >:-[] >:-[]
    Prostě kašli na usedlé sedany nebo hatchbacky a kup auto co tě bude bavit, bude krásně vypadat a šetři si ho. Takové povedené šestiválce prostě už dlouho nebudou.
    A ta M240i vypadá asi tak 10x lépe než 340i a 20x lépe než M140i :-) Akorát se už nedá objednat v manuálu, což ještě začátkem roku šlo. Ale ten automat od ZF funguje taky dobře.
    A s příplatkovým samosvorem (nebo dokoupíš později), příp. M Peformance výfukem, se s tím dají dělat podobné chujoviny :-) Teda když to člověk umí (což zatím neumím). [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 10.10.17  20:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SG NOTE 8

Lipsko (oficiálně) neumí Individual barvy, ale pokud máš kontakty a $$$, vyhoví ti; viz Mr. Fux a jeho M2 v Austin Yellow anebo několik 1er M pro VIPs.

Na tejto fotke vypadá Sunset Orange dobře: [odkaz]

M2 už musí být v Česku vcelku dost, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.10.17  17:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SG NOTE 8

Já to zjišťoval jestli nejde u M2 objednat nějaká jiná barva, např. právě Sunset Orange (ona půjde na M2 jako další barva spolu se stříbrnou, ale asi až od jara), nebo San Marino Blue, co je nyní prezentována M4 CS (známej ji má na M4 Comp., super barva!!), případně možná Java Green. Ale nakonec jsem s tou modrou spokojen. Akorát na ulici parkuje také M3 v pěkné Atlantis Blue, což je podobné jako moje Laguna Seca Blue :-)
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz] - ikdyž tady vypadá klasicky spíše jako modrá, na živo je se zeleným nádechem, ale málokdy se to na fotce projeví. Možná tady: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.10.17  16:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SG NOTE 8

Th
    Samozřejmě jsem tu barvu myslel pro 340i, viz diskuse.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.10.17  16:22

Tom: keby to bolo také jednoduché, ale M140i sa akosi ako predvádzačka nevyskytuje, obvykle sú to 118d či 120d. Btw. čím viac tú sunset oranžovú pozerám, tým sa mi viac páči.
    Btw. Rasťo Chvála skúšal i30N a o.i. vyhlásil, že i30N má najlepší manuál spomedzi všetkých hothečov (pričom vraj deň predtým skúšal type R). [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.10.17  11:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SG NOTE 8

V rychlosti jsem prolítl diskuzi a jen drobná poznámka. K 1 series a 2 series u nás nejde objednat příplatková individual barva, takže se s tou Champagne zase uklidněte >:-[] Teda pokud jste ji nemysleli jen pro tu 340i..
    Za mě SUNSET ORANGE je pěkná a na M140i nebo M240i bych do ní šel, příp. klasická ikdyž již profláklá ESTORIL BLUE :-)
    Hlavně si IUDEX někde vyzkoušej Golfa R a pak M140i a myslím, že po delší projížďce budeš mít jasno ;-) Určitě bych ale zkusil nechat nacenit i tu 340i, bude sice dražší, ale je to podle všeho taky skvělá kára!
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 09.10.17  15:59

Leg
    [odkaz] >:D

M Sport je povinnost, lebo je jedinou cestou k Alcantara interiéru. 140k km a z 90 % Alcantara jako nová, zatímco kůže v 135i je jiná story. Béžová v kombinaci s tmavým exteriérem se mi dost líbí, a k tomu v EU vzácnější než pagani zonda, ale to je tak všechno. Ty máš co za sedačky?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.10.17  14:30

" ...s farebnými zrkadlami."?

Normální ClubSport (bez eS) nebude ani časem žádnou velkou vzácností, ale i tak jezdí výrazně víc HOT, než běžnější verze G7GTI, přičemž ten podstatný rozdíl zdaleka není jen o výkonovém rozdílu dané motorizace.
    Co se podvozku týče, tak za mě takhle nějak mohl jezdit už G7GTI Performance.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 09.10.17  12:21

Boost: tuším si doma dostal náročnú úlohu vybrať ďalšie auto do rodiny a úplne najhoršie na tom je to, že to má byť 340i. >:D

Inak poradím, vezmi ju bez mpaketu v mineral white. Ten mpaket je aj tak zbytočne agresívny, bohate stačí sportline s farebnými zrkadlami. Mne osobne najviac teda sedel modern line, ale ten nenávratne odvial facelift. Ako znak vďaky mi môžeš poslať prachy čo si ušetril za M-sport. >:D

Takto nejak: [odkaz] edit: ostala mi tam kakavková kožka, tú by som tam nedával. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 09.10.17  12:14

Ako správne vraví iudex, v ďalšej generácii bude jednotka just another hatchback (dizajnovo, čo sa týka jazdy verím, že dna bmw zostane hmatateľná aj v predokolke). Každopádne, súčasná jednotka mi síce, podobne ako ostatné modely BMW, príde dizajnovo značne prekombinovaná, základná dizajnová koncepcia, teda dlhá kapota, kolesá úplne vpredu a kabína posunutá vzad presne vystihuje techniku auta- veľký silný motor poháňajúci zadné kolesá (ak sa bavíme o 140i a nie o trojvalcoch). Skrátka, tam kde ostatní na prítomnosť sofistikovanej techniky musia upozorňovať červenými lištičkami, nápismi, falošnými nasávacími otvormi a krídlami, tam si 140i vystačí s M paketom. Nevýhoda je jasná - to auto nebude nikdy také uhladené ako A3 a bude pôsobiť trochu disproporčne.

Rozdiel medzi Golfom R a M140i je jasný. Pri uvedení novej generácie Golfa R si povieš, že je škoda že si nepočkal na novú generáciu. U BMW budeš len rád že si nepočkal na novú generáciu. ;-) Lebo 140 je future classic, po Clubsporte za pár rokov ani pes neštekne (s výnimkou Ska)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.10.17  16:19

Jo, 5er by sekla, ale na 7er se nenabízí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.10.17  16:12

No, levná zrovna není..., ale pěkná je a zase ji nebude mít "každý", jako třeba tu Estoril, která navíc taky není zadarmo, za tu bych nedal ani tu půlku toho, co stojí individual barva. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…