Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
boost. 24.10.17 04:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Právě. Člověk by si řekl, že by to bylo naopak, když už nejsou v rodné zemi. A přitom jsou s volbami v zahraničí o mnoho větší vobštrukce než v ČR, kde lidem akorát přijde do schránky obálka. -
boost. 24.10.17 01:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Sorry, nevěděl jsem že se to nezobrazí. Klikni na "jak se kde volilo" a tam bude možnost "zahraničí"
P.S. Jestli chceš vidět individuální 911, tady jsou dost zajímavé kusy [odkaz] -
white label 23.10.17 23:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Nemám zrovna rád modrou/světle modrou, ale ten odstín Miami má něco do sebe (má koule), to se s tou safírově modrou metlou nadá vůbec srovnat, ta je proti tomu fakt o ničem.
A nedá se to tam domluvit? Všechno jde, když se (hodně) chce... :-) -
boost. 23.10.17 22:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
hey its me ur son >:-[]
Já nejsem moc na křiklavý barvy nebo polepy, ale Miami mě chytla hned za srdce, když jsem ju viděl na proseku. Už by to chtělo nějakou probefahrt, nikdy jsem Porsche neřídil. -
Ronault. 23.10.17 18:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
iudex: No, zase bych to neviděl tak tragicky s tou Insignii... Je těžší, ale zase tak moc ne, navíc motor by se měl dát pro kupce ojetiny předělat bez problémů na LPG a u ojetiny jde o ten stav a ten odpovídá skoro novému vozu...
[odkaz] -
boost. 23.10.17 17:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Miami Blue zůstala, takže jsem v klidu. :-!
A ani se to nezdá být na zvyky Porsche špatnej deal, neboť base Carrera 2 s výbavou, kterou má Carrera T v základu (tj. disky, sport-tex interiér, sport výfuk a zrcátka), vychází potom jen o cca tři tisíce euro levnější.
-
Leg 23.10.17 14:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
iudex- máš pravdu, to, že som do vety zahrnul aj slovo princípy bolo odo mňa dosť naivné.
Dany: Hmm, to som v práci, škoda.
EDIT: Porsche zasa predviedlo svoj majterštyk a síce predávať menej za viac: [odkaz] Pravdupovediac bola by to ale aj moja voľba, keby som z nejakého dôvodu túžil po 911 (a okrem toho na ňu mal) :-) -
-
Dany 23.10.17 09:55
chlapi, k tým voľbám úprimnú sústrasť. Smutné je, že ak by aj bola silnejšia účasť, nemuselo by to nutne dopadnúť inak. Holt, máme tu demokraciu a každý hlas má svoju váhu.
Iudex: s tou výrobou to vyzerá tak, že menšie rozmery vyrába Rumunsko, 15? - 16tky FR a 17,18 + SK a je jedno či Conti alebo Matador. Tiež letné Hectora 2, 3 nesú podobné konštrukčné črty ako letné Conti. -
iudex 23.10.17 08:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Leg: píšeš o princípoch, akoby niekto z nich mal nejaké princípy, nejakú ideológiu a zaradenie. Čo je z politologického hľadiska Babiš, čo sú Piráti? Okamurovci? Ani pravica, ani ľavica, ani len sa na to nehrajú, len oportunisti, ktorí povedia a sľúbia všetko, čo si myslia, že na voliča zaberie, oslovujú len prvú signálnu a pudy. Tým samozrejme nechcem povedať, že u nás je to lepšie, nie, len aktuálne v Čechách je to najvypuklejšie a o to viac je to sklamanie, že všetci (najmä m Slováci) sme si mysleli, že v Čechách sú predsalen trochu ďalej.
Ron: myslím, že asi najhoršia kúpa v strednej triede, pôvodný Otesánek, ťažký, neohrabaný a rozožraný. To sa mu bude ťažko predávať, asi nepomôže ani klišé: po dôchodcovi - lekárovi. >:-[] -
Leg 23.10.17 00:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Slovenský eštébák, Japonec, piráti, komunisti a pár "štandartných" strán, ktorým už nikto neverí ani nos medzi očami. Povolebná matika vyzerá, že nemá riešenie. Som zvedavý, kto ako prvý zabudne na svoje princípy, nechá si vymontovať zbytky chrbtovej kosti, kvôli štyrom rokom pri válove zahodí všetko čo budoval, poprie svoje predvolebné výroky a nakoniec sa s Babišom dohodne. -
Ronault. 22.10.17 20:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
WL:tak nějak...
Nechcete někdo zachovalou Insignii:
[odkaz]
stav tachometru odpovídá, po lékaři, důchodci, klidný řidič, kterému ujela i Fabia HTP a dokonce jej předjel i kolega na skútru? >:D Pod tou nálepkou CZ je škrábanec >:-[] >:-[]
Škoda, že už je v autoEsa