Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 24.10.17 17:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Leg
Jo, z toho co tam je, bych taky skončil u stříbrné klasiky...
Th
Už zase "holduješ", zkus to raději bez toho (hold/holt)... ;-)
Vošovi znovu z těch jeho nenaplněných očekávání hrabe:
[odkaz]
To by si ti prodejci fakt pomohli... >:D -
Thomasino 24.10.17 15:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Jo tu 325i u Radicalu jsem chtěl nedávno otestovat v Brně na začátku října, ale nakonec se mi nechtělo dát 4800,- za 6 kol :-O 8-s Raději ty peníze aktuálně strkám hold jinam a taky musím zvládnout ufinancovat "modelku" :-) -
-
iudex 24.10.17 14:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Vyčkaj času, to bude Stage II. ;-)
Tom: nebol si pozrieť v sobotu na okruhu v Brne? Boli tam vytrvalostné preteky, vyhralo auto (za Radicalteam) tunajších kolegov webpaju a dinara. :yes: -
Thomasino 24.10.17 14:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Nevyhodil a nechystám se k tomu. Není to auto na okruhy, tak jak jsem měl třeba Megana >:-[] Sice jsem ho už na Slovakiaringu vyzkoušel, ale je cítit vyšší váha, ani seriové brzdy nejsou tak ostré a dobré jako jsem měl v Meggie (s lepšíma deskama a přidělaným chlazením, seriové v Meganu taky nebyly ze začátku nic moc). Možná pak pomohou taky lepší desky a hlavně semislicky. Na těch CSC3 to byla dost bída, ty gumy pořádně nedrží, hned se přehřejí a kloužou, tady jsou třeba Advany AD08R o hodně jinde. Stejně jako Michelin Cup 2. Ale taky je to jiná kategorie pneu.
Ale nejvíce mě tam štvou ty sedačky, co jsou na menší lidi a dloubou mě do žeber a ledvin, takže kdybych měl časem nějaké peníze, zvážil bych dát tam Recaro Speedster :-) Jako dali třeba tady u Manharta:
[odkaz]
Evidentně tam jsou a dříve byly jako příplatkové v M Performance programu k 1M Coupé a třeba budou také k M2 CS...
A ikdyž to budu brát na okruh jen párkrát do roka, pořídím druhou sadu kol, aby si člověk nevozil ten binec z okruhu na gumách a měl tam taky lepší gumy. -
Leg 24.10.17 13:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
911 až po 50-tke. Dovtedy nevidím dôvod neísť do Caymanu/Boxstera. Vlastne teraz už jeden je - štvorvalec, ale aj tak..
Mňa farby netrápia, šiel by som do klasickej striebornej, najmä ak sa nedajú dať iné ako tmavé disky.
A ozaj, rozlúštil som, čo znamená to T. T ako Thomasino, podľa vyhodených zadných sedačiek. >:D :-! -
boost. 24.10.17 04:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Právě. Člověk by si řekl, že by to bylo naopak, když už nejsou v rodné zemi. A přitom jsou s volbami v zahraničí o mnoho větší vobštrukce než v ČR, kde lidem akorát přijde do schránky obálka. -
boost. 24.10.17 01:34
Sorry, nevěděl jsem že se to nezobrazí. Klikni na "jak se kde volilo" a tam bude možnost "zahraničí"
P.S. Jestli chceš vidět individuální 911, tady jsou dost zajímavé kusy [odkaz] -
white label 23.10.17 23:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy
Nemám zrovna rád modrou/světle modrou, ale ten odstín Miami má něco do sebe (má koule), to se s tou safírově modrou metlou nadá vůbec srovnat, ta je proti tomu fakt o ničem.
A nedá se to tam domluvit? Všechno jde, když se (hodně) chce... :-)