Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.17  01:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

w-a
    Tak na něj to sedí určitě...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.17  14:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

:-) :-)
    Thomasino včera 14:23:
    "A ikdyž to budu brát na okruh jen párkrát do roka, pořídím druhou sadu kol, aby si člověk nevozil ten binec z okruhu na gumách a měl tam taky lepší gumy. "
    Takže vysvětlení - na okruh to párkrát do roka vezmu, což jsem psal několikrát, proto by se lepší sedačky hodily. Lítal jsem v tom hrozně, kdežto ve 4-bodových pásech je to úplně něco jiného, dobře cítíš auto, nepereš se tolik s volantem a s posezem >:-[] Proto taky nechci nic extrémního jako Recaro Pole Position, ale jen běžné Recaro Speedster (jako má Megane R.S. Cup nebo Focus R.S. - oboje za příplatek).
    A není to auto na denní ježdění, jezdím s tím jen o víkendech a za pěkného počasí, takže horší nastupování do podobného typu sedaček si mohu dovolit ;-) Když jsem měl první 2 roky Meggie jako dailycar, tak ty vyšší sedáky u Recar byly trošku protivné :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.10.17  13:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

booster: A čo tým akože chceš naznačiť? Že sa niekto cestou pre rožky nemôže poriadne zagurtovať? Čo keď je tá pekáreň na opačnej strane Grossglockneru? >:D

woody: Tú teóriu o psychopatoch vo vedení som už viackrát počul a celkom mi to dáva zmysel. A skúsenosti pár ľudí z aj veľmi blízkeho okolia ju potvrdzujú. Našťastie ja osobne mám v tomto zatiaľ celkom šťastie.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.10.17  09:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

wl: A pak ti zase bude někdo v diskusi vykládat o tom, jak na Hyundai kampani v ČR není nic trapného, chce to jen trochu nadhledu. Ostatní přece taky nadsazují. 8-s

Shodou okolností včera na ČT řešili, jak i do nejvyšších funkcí velkých firem pronikají zjednodušeně řečeno psychopati. A že se není čemu divit, protože když si podrobně prostuduješ často protichůdné požadavky na obsazení takové funkce, prostě se stane, že jen psychopat je schopen všechny ty podmínky splnit. Vývoje funkčních období takových manažerů jsou si pak nápadně podobné. Po počátečním nadšení z jejich neutuchající invence a energie, která firmu "staví na nohy", přichází vystřízlivění. Od určitého bodu zlomu psychopat ve vedení firmě v podstatě už jen škodí a v krajním případě ji dokonce jeho jednání dokáže přivést až k bankrotu.

Já myslím, že tohle na Vošického sedí naprosto přesně.

• « 20 Reagovat !

foto boost-

boost. 25.10.17  00:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

"Není to auto na okruhy" - Thomasino, 14:23
    "(Sedačky) mají jen jednu vadu, nedáš tam 4-bodové pásy" - Thomasino, 21:45

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.17  21:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

To musíš vybrat správnou velikost, aby ti seděla :-) Dělají se ve dvou nebo třech velikostech.
    Sedačky z M4 jsou o dost lepší než v M2, v těch se sedí dobře. Mají jen jednu vadu, nedáš tam 4-bodové pásy. Takže pokud bych do toho opravdu náhodou šáhnul, chtěl bych Recaro Sportster (možná s tím nižším bokem na sedáku), aby to bylo TOP :-)
    Aktuálně jsem dal hroznej balík za kovaný kola origo BMW, takže mám s dárečkama na čas útrum >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 24.10.17  20:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

Thomasino

Ja jsem v těch oem performance sicnách (aka recaro sportster cs) seděl a tím, že nemají dofuky bočnic, byly pro mě širší než standardní sport sedačky. Samosebou ale záleží na těle člověka. Myslím, že možná by pro tebe bylo jednodušší (a možná i levnější) sehnat dvě přední sedadla z M4, které jsou plug & play.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.17  17:47

Tak s tím tvým hold (v češtině) raději halt... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.17  17:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

Tak zrovna tohle slovo u mě nezměníš >:-[] >:D "Máte to na holdu", jak nám říká dodavatel, takže to holt používám s "d" i v češtině >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.17  17:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

Leg
    Jo, z toho co tam je, bych taky skončil u stříbrné klasiky...

Th
    Už zase "holduješ", zkus to raději bez toho (hold/holt)... ;-)

Vošovi znovu z těch jeho nenaplněných očekávání hrabe:
    [odkaz]
    To by si ti prodejci fakt pomohli... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.17  15:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

Jo tu 325i u Radicalu jsem chtěl nedávno otestovat v Brně na začátku října, ale nakonec se mi nechtělo dát 4800,- za 6 kol :-O 8-s Raději ty peníze aktuálně strkám hold jinam a taky musím zvládnout ufinancovat "modelku" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.10.17  14:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

BMW 3er, tuším 325i, veď pozri fotky: [odkaz]
    Ale budúcu sezónu presadajú na Radical SR4, to bude iná liga.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.17  14:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

Byl na chvilku a svrběly mě ruce :-) A 5-ti hodinovku vyhrálo KTM X-BOW GT4 brněnského týmu RTR Projects :-) Ale to je jiná třída >:D >:D
    S čím jel webpaja?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.10.17  14:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

Vyčkaj času, to bude Stage II. ;-)
    Tom: nebol si pozrieť v sobotu na okruhu v Brne? Boli tam vytrvalostné preteky, vyhralo auto (za Radicalteam) tunajších kolegov webpaju a dinara. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.17  14:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

Nevyhodil a nechystám se k tomu. Není to auto na okruhy, tak jak jsem měl třeba Megana >:-[] Sice jsem ho už na Slovakiaringu vyzkoušel, ale je cítit vyšší váha, ani seriové brzdy nejsou tak ostré a dobré jako jsem měl v Meggie (s lepšíma deskama a přidělaným chlazením, seriové v Meganu taky nebyly ze začátku nic moc). Možná pak pomohou taky lepší desky a hlavně semislicky. Na těch CSC3 to byla dost bída, ty gumy pořádně nedrží, hned se přehřejí a kloužou, tady jsou třeba Advany AD08R o hodně jinde. Stejně jako Michelin Cup 2. Ale taky je to jiná kategorie pneu.
    Ale nejvíce mě tam štvou ty sedačky, co jsou na menší lidi a dloubou mě do žeber a ledvin, takže kdybych měl časem nějaké peníze, zvážil bych dát tam Recaro Speedster :-) Jako dali třeba tady u Manharta:
    [odkaz]
    Evidentně tam jsou a dříve byly jako příplatkové v M Performance programu k 1M Coupé a třeba budou také k M2 CS...
    A ikdyž to budu brát na okruh jen párkrát do roka, pořídím druhou sadu kol, aby si člověk nevozil ten binec z okruhu na gumách a měl tam taky lepší gumy.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.10.17  14:14

A z BMW si ich už vyhodil?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.17  14:08

:-) :-) Přesně tak !! :yes: Správný interiér u sportovního auta má vypadat takto :
    [odkaz]
    [odkaz]
    Nebo aspoň takto ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.10.17  13:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimné gumy

911 až po 50-tke. Dovtedy nevidím dôvod neísť do Caymanu/Boxstera. Vlastne teraz už jeden je - štvorvalec, ale aj tak..

Mňa farby netrápia, šiel by som do klasickej striebornej, najmä ak sa nedajú dať iné ako tmavé disky.

A ozaj, rozlúštil som, čo znamená to T. T ako Thomasino, podľa vyhodených zadných sedačiek. >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.17  11:51

???
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.10.17  09:42

Boost: chápem to správne, že nežiješ v ČR? Kde teda bývaš?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…