Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.11.17  23:31

« Re: Re: Re: Re: Re: CWC TS 860

Tak to jo.
    Ale jinak jsem osobně (konzervativně) z ČESKOSLOVENSKA! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.17  23:20

« Re: Re: Re: Re: CWC TS 860

Samozřejmě jsem myslel Czech Republic ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.11.17  22:52

« Re: Re: Re: CWC TS 860

Thomasino
    Czechoslovakia těžko, buď od nás (Made in Czech republic/Otrokovice) pravděpodobně TS850, nebo ze Slovenska pravděpodobně TS860 (Made in Slovakia/Půchov).

iudex
    TS850 jsou směrové, stejně jako jejich novější evoluce TS860, nebo podstatně starší TS800.
    Naopak asymetrické jsou TS810/810S(port), 830P, 850P a nejnovější 860S.

Dost slušný nový (nepožitý) mobil do 300 éček neznám, nikdy jsem v této kategorii nelovil. Možná nějaký Huawei, to je asi značka s příznivým poměrem cena/výkon.
    Ale ten displej by měl jít normálně vyměnit, levné to nebude, ale zase levnější, než stejně dobrý nový mobil. Chce to aspoň slušnou folii, která zmírní následky pádu, případně pojištění mobilu proti úrazu.

Tady Ondra driftuje na Krétě se "stodolou":
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.11.17  22:07

« Re: Re: Re: CWC TS 860

Ja som prezul obe autá včera (ešte dnes ma z toho bolí chrbát) a zaujalo ma, že TS860ky majú smerový dizajn. Predchodca TS850 má obojsmerný, rovnako tak mali aj TS830ky.
    white label: Ty si teraz vyberal mobil takže máš prehľad; čo by si mi odporučil ako takú slušnú strednú triedu? Včera mi padol mobil na displej a ten "vytiekol", postupne zmodrel až sčernel úplne. Ak sa to nebude dať vymeniť, budem musieť čo najrýchlejšie kúpiť nový mobil a tentokrát už nemám chuť vrážať do toho 500+ eur (keď je to také háklivé), takže žiadna Galaxy S8. Čo by si radil v kategórii do 300 eur?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.17  21:30

« Re: Re: CWC TS 860

Tak jsem kouknul dnes při nakládání do auta svých Contíků TS850 (zítra jedu přezouvat Golfa), a ty moje "německý" Kontíky jsou Made in Czechoslovakia >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.11.17  21:05

« Re: Re: Re: Re: Honza M.

Honzu M. jsem měl možnost poznat osobně ve SPA na Renault Sport Track Days (večeře před akcí a pak celý den v pauzách mezi ježděním), když jsem tam byl poprvé v dubnu 2014. Celkem příjemný a normální člověk, a po odchodu Ondry Ch. byl z mého pohledu skoro jediný, kdo uměl psát zajímavé a čtivé testy :-( :-(
    Takže se docela bojím, že to tady bude nyní bída! ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.11.17  15:40

« Re: Re: Re: Honza M.

Kéž by se to dělalo jen jednou a pořádně...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 07.11.17  15:35

« Re: Re: Honza M.

A nie je to jedna firma? Načo sú vlastne jednému vydavateľstvu dva rovnako zamerané autoweby a jeden časopis? Nedalo by sa to robiť raz a (aspoň trochu) poriadne.

Na p. Mičku som si dlho nemohol zvyknúť. Ale časom som si ho celkom obľúbil, jednak sa dosť zlepšil a druhak ako redakčný kolektív upadal, stal sa akýmsi slepých jednookým kráľom. Ale to je jedno, ja už na auto.cz chodím len v rámci svojich prokrastinátorských nálad, a keď už, tak hlavne sem. Čo je viac ako by mi bolo milé ( :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 07.11.17  14:02

Dobrá fluktuace zaměstnanců. Pomalu, ale jistě to jde do kopru. Podobně jako britský evo.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.11.17  13:20

Doporučuju se podívat na včerejší online garáže.cz ti tři zase včera perlili >:D ...myšleno v dobrém.

[odkaz]

Ze začátku (2-3 minuty) nejde zvuk, tak stačí malinko posunout dopředu.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.11.17  11:31

« Re: Honza M.

Hmm, aj keď Honzo nebol redaktor bez výhrad, z aktuálnej redakcie ACZ písal asi najlepšie testy. Takže ďalšia degradácia ACZ (tipujem, že do redakcie pribudne ďalší "odborník" zo SM).
    P.S. A ako obvykle, nikto z ACZ sa nebude unúvať informovať, že JM odišiel. ;-\
    P.S.2: tam je to ešte horšie, než na ACZ, krátky článok rozdelený na 6 kapitol, čistá klikačka. A úroveň diskusií hrôza, na úrovni 4. cenovej, zlaté ACZ. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.11.17  02:08

« Honza M.

Honza M. se přesunul zde:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.17  00:20

« Re: M3/M4 Competition pack vs. M2

Mimochodem, zajímavý článek o BMW jako firmě, tady z hlediska investic, ale i pro nás co máme BMW (a Porsche) dlouhé roky rádi, se to pěkně čte >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.17  00:00

« Re: M3/M4 Competition pack vs. M2

No to není žádné překvapení, to říká hodně lidí, včetně prodejců u BMW, když se s nimi bavíte už poněkolikáté a trochu se poznáte :-) M2 je hravější, o něco zábavnější, ikdyž je M4 rychlejší, zvláště s Competition paketem. A na tu M2 s Competition paketem jsem hodně zvědavý, to budu mít určitě roupy zda to nevyměnit, už jen kvůli těm sedadlům...
    Jinak test je pěkně napsaný, navíc tím že Marc má svoji modrou M2, může dobře srovnávat..
    Jinak Ježíšek přijel letos o 7 týdnů dříve a konečně jsem vyzvedl druhou sadu kol, co jsem si pořídil. Na živo zblízka vypadají moc pěkně, jsou to lehká kovaná original BMW kola model 513M (9x18 a 10x18), sundané z nové M4 (váha 8.6kg/9.6kg bez pneu). Tady foto a pak dvě za tímto ;-)
    [odkaz]
    Akorát tam mají na té modré a šedé M2 vpředu i vzadu 265mm místo původních 245mm, já tam asi dám pro začátek konzervativnějších 255mm. Na fotce se žlutou M4 jsou 255/40 a 275/40 R18, stejně jako pneu se kterými jsem to koupil, a které musím prodat (ten profil je moc vysoký u M4).
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 05.11.17  00:17

« M3/M4 Competition pack vs. M2

Ahoj zase po nějaké době :-)
    Nevím, zda to tady už bylo... úplně to tady nesleduju.
    Dopočuju přečíst si tento test M4 Competition. Docela mě výrok překvapil. Nicméně Thomasino očividně udělal dobře, když koupil M2 :yes: Jsem zvědavej příští rok na M2 CS, to bude fakt okruhová raketa >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.10.17  23:36

« Re: CWC TS 860

Moje 16ky sú made in France. Ja som ešte neprezul, zatiaľ nie je dosť zima.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.10.17  17:51

« CWC TS 860

iudex
    Tak kde jsou vyrobené ty tvoje TS 860ky?
    Moje (225/45/17") jsou z Púchova, přes který jsem jel zrovna teď v neděli.
    Dneska jsem na nich poprvé jezdil a na suchu podstatně lepší, než předešlé 205ky/TS 810.
    Jinak ale na na těch 17"kách vypadá GTI podstatně hůř, po létě je to nezvyk.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.10.17  18:33

« Re: Re: Svezení v AUDI R8 V10 Plus a AUDI RS5

Porovnání RS5 s M2? No byl cítit větší rozvor, velký zátah do kopce za Švoncovkou, jelo to pěkně. Jezdili jsme s tím na lehce vlhké trati, líbilo se mi prefereování zadku, předek tam byl pro větší grip, moc pěkně je to nastavené. Hezky čitelné, dali jsme si pár malých boků >:-[] Ale jen krátkých, posunuté ESP v režimu Dynanamic to po chvilce utnulo...
    Akce byla pro zákazníky a potenciální zákazníky jednotlivých prodejců AUDI a nakonec jedno místečno zbylo i na mě ;-) Koketoval jsem před tím s Audi S3, nechával si naceňovat a navíc tam dělá známý (takže ví, že ikdyž mám teď M2, že to neznamená, že si příště nemusím koupit třeba TT-RS nebo RS3 :-), příp. S4 až se zklidním..). A byla to rychlá akce, ve čtvrtek odpoledne jsem dozvěděl že místo ještě je, takže jestli chci, mohu druhý den po 12-té dorazit na druhý půlden :-)
    Byla to super akce, pěkně zorganizované, navíc projet si brněnský okruh v protisměru (ikdyž na dvě části, tu zadní od Stadionu s RS5, přední pak s R8) bylo velmi zajímavé. Skoro by člověk řekl, že je to i lepší !! Ale asi je to tím, že jsem tam toho už najezdil tolik >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.10.17  08:39

« Re: Svezení v AUDI R8 V10 Plus a AUDI RS5

Tak šoférovať 610k superšport s V10 musí byť zážitok. Potom sa asi aj M2 musí javiť akosi nedostatočná. ;-) Ale RS5 už mohla byť blízka, rovnako trojlitrový šesťvalec a vyšší výkon kompenzovaný vyššou hmotnosťou, ako je to pocitovo v porovnaní s M2?
    Btw. ako sa majiteľ BMW dostane k šoférovaniu Audi na okruhu? Zaplatil si si to?
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.10.17  20:58

« Svezení v AUDI R8 V10 Plus a AUDI RS5

Dneska jsem absolvoval skvělou akci na brněnském okruhu - AUDI SPORT Experience. Nejdříve každý 5 kol s novou RS5 (450hp) na druhé části okruhu, jezdilo se od Stadionu nahoru na cílovku a pak opačně dolů v protisměru na Stadion. Pak střídání aut a stejně tak 5 kol s R8 V10 Plus (610hp) na první části okruhu, tedy od cílovky po Stadion, otočka a zase nahoru protisměrem na cílovku. Po krátké pauze (a již s helmama, v R8 jsem ale helmou tlačil na strop :-( ) následovalo 6 kompletních kol v R8 V10. Famózní akce, skvělý káry!! :-) :-)
    Fotky zde:
    [odkaz]
    A video zde. První kolo za instruktorem, známý bývalý závodník FRANK BIELA, 5-ti násobný vítěz LeMans!
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…